Φθιώτιδα: Αυξημένα μέτρα εντός και εκτός πόλης από την Αστυνομία

Τι είπε στο LamiaReport ο Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Δουβλέκας…

Μπορεί οι περισσότεροι να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, αλλά μέχρι το χωριό στο πατρικό για το Πάσχα θα καταφέρουν και φέτος να πάνε… Για του χρόνου δεν είμαστε σίγουροι αν θα υπάρχουν χρήματα για βενζίνη και οβελία!

Αυξημένα τα μέτρα στους δρόμους από σήμερα και τις…..
επόμενες μέρες, μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα για την έξοδο και την επιστροφή των εκδρομέων.

Ο Αστ. Διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας, συστήνει στους οδηγούς να τηρούν τον Κ.Ο.Κ., να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και υπενθυμίζει ότι οι 3 βασικότερες αιτίες τροχαίων αυτές τις μέρες είναι:

– Η υπερβολική ταχύτητα
– Το αλκοόλ
– Και η χρήση του κινητού τηλεφώνου

Πρόσθετα μέτρα αυτές τις ημέρες θα υπάρχουν και εντός πόλης, όπως είπε ο κ. Δουβλέκας, με αυξημένες περιπολίες.

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποψιασμένοι για πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ οι γυναίκες που ψωνίζουν σε πολυκαταστήματα, στις λαϊκές ή όπου υπάρχει συνωστισμός θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αποτελούν στόχο πορτοφολάδων και τσαντάκηδων…

Τέλος ο Αστ. Διευθυντής συστήνει στους ηλικιωμένους να μην εμπιστεύονται οποιονδήποτε άγνωστο τους πλησιάζει, όσο ευγενικός και αν είναι και σε καμία περίπτωση να μην δίνουν χρήματα για οποιονδήποτε λόγο.

Καλό θα είναι για το θέμα αυτό τα παιδιά να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους γονείς που έχουν στα χωριά, ότι κυκλοφορούν ευγενικοί “κύριοι” που είναι απατεώνες και χρησιμοποιώντας διάφορα επιχειρήματα αποσπούν χρήματα από τους ηλικιωμένους.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ 'Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ????

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *