Τοπίο στην ομίχλη η λειτουργία της ΜΚΟ στου Ζωγράφου.…

Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Με τον τίτλο που βλέπετε, η εφημερίδα «Το Σκονάκι» βάζει σειρά ερωτημάτων για τη δράση της Μ.Κ.Ο. ΕΠΕΚΑ, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στους δήμους Ζωγράφου, Καισαριανής και Καλαμάτας. Τα ερωτήματα έχουν μπει από….
καιρό και από άλλες πλευρές, αλλά η Μ.Κ.Ο. ΕΠΕΚΑ επικαλείται ευρωπαϊκές οδηγίες για την αποσιώπηση και απόκρυψη των στοιχείων.

Όπως διαβάζετε στο δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει ζητήσει από πέρυσι πληροφόρηση από τον δήμο Ζωγράφου, χωρίς να πάρει απάντηση. Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι εκεί, στου Ζωγράφου, έχει καταθέσει ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο και η κυρία Τίνα Καφατσάκη. Η οποία κυρία Καφατσάκη είναι η υποψήφια δήμαρχος με τον συνδυασμό που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή «αγρόν αγοράζει» επί ενάμισι χρόνο που άρχισαν να γίνονται δημόσιες ερωτήσεις για τις εν κρυπτώ προσλήψεις στο πρόγραμμα του ΕΠΕΚΑ…

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του δημοσιεύματος είναι ασφαλώς εκείνο που αναφέρεται στον προϋπολογισμό του έργου που αφορά τους δήμους που διοικούνται από τους ΠΑΣΟΚους εντεταλμένους, δηλαδή την Καισαριανή και του Ζωγράφου. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αναφέρεται στο δημοσίευμα. «Που ακριβώς έχει κατευθυνθεί το 1.360.000 ευρώ;», ρωτάει η εφημερίδα. «Πως έγιναν οι προσλήψεις των 40 εργαζόμενων;», ρωτάει η εφημερίδα.

Απαντήσεις μπορεί κανείς να δώσει μόνο «για τους τύπους», όχι για την ουσία και μόνο στο δεύτερο ερώτημα.

Όπως ίσως θυμάστε έχουμε ασχοληθεί με το θέμα εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο. «Φυσικά» απάντηση δεν πήραμε. Έχει ενδιαφέρον να ξαναδιαβάσετε το δημοσίευμα και να εντρυφήσετε στον θαυμαστό κόσμο των Μ.Κ.Ο. Θα κατανοήσετε γιατί οι παρασιτικά δρώσες εταιρίες ζουν και βασιλεύουν, διαπλεκόμενες με αλλοδαπά και ημεδαπά όργανα διαχείρισης δημόσιου χρήματος, όπως είναι οι δήμοι. Σήμα κατατεθέν τους είναι η ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Α, να μην το ξεχάσω. Πήρα μια πληροφορία που ζητάει απάντηση: Υπάρχει σχέση δημόσιων παραγόντων της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ με τα προγράμματα της Μ.Κ.Ο. ΕΠΕΚΑ στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ; Έχει “τοποθετήσει” κανένας “δημόσιος παράγοντας” της Καισαριανής συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού σε πρόγραμμα του ΕΠΕΚΑ στην Καλαμάτα; Η ερώτηση ΔΕΝ γίνεται από απλή περιέργεια. ΑΝ η απάντηση ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ καταφατική, τότε θα μιλάμε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ με ονοματεπώνυμο…
Υπάρχει κανείς που μπορεί να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση;

http://www.kessariani-vironas.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *