Πιστός μέχρι το τέλος στην Κρήτη – Σκόρπισαν τις στάχτες του στην Κριτσά

Αγάπησε τόσο την Κρήτη που ζήτησε να είναι ο τόπος της ανάπαυσης του … Ο λόγος για έναν επισκέπτη του Αγίου Νικολάου που επί 30 χρόνια επισκεπτόταν ανελειπώς το νησί ενώ λίγο πριν πεθάνει ζήτησε οι στάχτες του να σκορπιστούν στο νησί…

Την τελευταία του επιθυμία έκανε πράξη η αγαπημένη του σύζυγος που πριν απο μερικές ημέρες βρέθηκε στον Άγιο Νικολαο για το λόγο αυτό.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης υποδέχτηκε την κα Margarita Backer, η οποία επισκέπτεται το τόπο μας επί τριάντα συναπτά έτη. Η χήρα Backer ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία του συζύγου της σκόρπισε τις στάχτες του στην περιοχή μεταξύ Κρόυστα και Κριτσάς.

O Δήμαρχος την καλωσόρισε εγκάρδια και την ευχαρίστησε για την αγάπη που δείχνει στον τόπο μας.

Χαρακτηριστικά είπε: Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στο Δήμο μας. Η προσφορά σας στον τόπο αυτό είναι ανεκτίμητη και εσείς είστε που αποτελείτε την διαφήμιση του. Εσείς είστε οι πραγματικοί πρεσβευτές μας στο εξωτερικό.

Η κα Backer φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την τιμή αυτή και δήλωσε ότι θα έρχεται στον Άγιο Νικόλαο μέχρι να της επιτρέπουν τα πόδια της να μπαίνει στο αεροπλάνο, ενώ και η δική της τελευταία επιθυμία είναι η στάχτη της να σκορπιστεί εκεί που είναι και του άντρα της.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *