Επιχειρηματική δραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη στη βόρεια Εύβοια

Ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο νομό Ευβοίας, αγοράζοντας τον ΕΟΤ Αιδηψού και μετατρεποντάς τον σε χλιδάτο spa resort, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα “Espresso της Κυριακής”.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό δημοσίευμα: “Σε χλιδάτο spa resort που θα φιλοξενεί Ρώσους κροίσους αλλά και λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ και του διεθνούς jet set σκοπεύει να μετατρέψει τον EOT Αιδηψού ο ελληνικής καταγωγής μεγιστάνας Ιβάν Σαββίδης…
Ετσι, μετά την απόκτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εμβληματικού ξενοδοχείου “Makedonia Palace” της Θεσσαλονίκης, ο δραστήριος ομογενής επιχειρηματίας φαίνεται πως επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Οσα ανέφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού τη Δευτέρα 13 Μάιου ο δήμαρχος Ζάχος Χριστοφής καταμαρτυρούν και τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη.

“Υπάρχει ενδιαφέρον του Ελληνορώσου επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για τον EOT Λουτρών Αιδηψού”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοφής. http://eleutherifoni.blogspot.gr/2013/05/blog-post_217.html

Espresso της Κυριακής

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *