Έλληνες συμπολίτες!!!

Παρακαλώ πολύ, πάψτε να εθελοτυφλείτε…

Η Ελλάδα δεν είναι ή Αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης…

Η Ελλάδα δεν είναι το απολωλώ πρόβατο της Ευρώπης…

Η Ελλάδα δεν είναι το αγκάθι & το φρένο της ευημερίας της Ευρώπης..

Η Ελλάδα σας το δηλώνω με απόλυτη σιγουριά είναι ή λύση για την ισχυροποίηση της θέσης της Ευρώπης στις εξελίξεις του παγκόσμιου συνεχώς μεταβαλλόμενου στάτους κβο…….

Κάντε την προσπάθεια σας παρακαλώ πολύ από το «βάθος της καρδιάς μου» & ακολουθήστε με σε ένα μικρό φανταστικό ταξίδι στο άμεσο μέλλον!!!!!!!!

Η «κούρσα» που λέγετε οικονομική ανάπτυξη – ευημερία – αυτάρκεια αλλά & κράτη με συνεχώς αυξανόμενο το ποσοστό των πολιτών με μεσαίας τάξης εισοδήματα έχει ήδη ξεκινήσει {Κίνα, Ινδία, Βραζιλία, κ.λ.π.}, όπου σε κάθε περίπτωση στην κούρσα αυτή οι επιβάτες είναι σίγουρα άνθρωποι σαν & εμάς με τα ίδια σχεδόν «θέλω»….

{ Ελευθερία, δουλειά, σπίτι, παιδιά, αλλά & διακοπές}……

Εδώ έρχεται ή Ελλάδα όπου σε κάθε περίπτωση & χωρίς ιδιαίτερη φαντασία μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε σχέση με πολλά – πολλά άλλα μέρη του κόσμου & πάψτε να πιστεύετε στους «εξωτικούς παράδεισους» που από μεριάς τοπίου & φωτογραφίας είναι καλοί προορισμοί αλλά σε άλλα στοιχεία & από θέματα υγείας που προκύπτουν σε πλειοψηφία των τουριστών λόγω των τροπικών κλιμάτων & των υψηλών θερμοκρασιών δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα με την Ελλάδα μας…..

Συνεχίζω το ταξίδι γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι με τα στοιχεία τις πολύ πρόσφατης ιστορίας οι έχοντες & κατέχοντες & ειδικά οι μεγάλο-δανειστές κρατών όχι μόνο θέλουν «τον σκύλο χορτάτο αλλά & την πίτα ολόκληρη» ώστε οι επενδύσεις τους να μην κινδυνεύουν από κανέναν & για κανένα λόγω {ανατρέξτε & λίγο πίσω, για να μην πηγαίνουμε μόνο μπροστά} & θυμηθείτε ή διαβάστε τη έπαθαν σε άλλα κράτη όπου δεν είχαν χειραγωγήσει πολίτες & πολιτικούς!!!!

Φανταστείτε επιτέλους λοιπόν, μια Ελλάδα που να μπορεί όχι μόνο να παράγει «περισσότερο τουρισμό» αλλά & να μην μπορεί να μιλήσει για δεκαετίες από την πείνα, την εξαθλίωση, την διχόνοια, την διάσπαση των οικογενειών μέσω του δρόμου της μετανάστευσης που εξελίσσετε ούτως ή άλλως για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του σχεδίου.. { προς τι; Οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις του θα πληρώσετε ή δεν θα πληρώσετε!, θα βγείτε από το ευρώ ή δεν θα βγείτε!, δεν μπορείτε να βγείτε από το ευρώ μόνο εμείς μπορούμε να σας βγάλουμε εάν δεν κάτσετε καλά!,}

Τέλος για να μην σας κουράζω με την δικιά μου φαντασία, βάλτε επιτέλους & την δικιά σας να πάει προς κάποια κατεύθυνση αλλά να γνωρίζετε ότι το πρόβλημά τους δεν είναι να πάρουν τα λεφτά που ούτως ή άλλως τα έχουν πάρει ως κεφάλαιο, αλλά ή ανάπτυξη νέων επενδυτικών σχεδίων με καλύτερες προοπτικές από ότι τα προηγούμενα σχέδια τους σε Ινδικό, Πολυνησία & όπου αλλού …..

Εσείς τι λέτε να πτωχεύσει ή Ελλάδα & μαζί της η Ευρώπη των 500 εκατομμυρίων πολιτών;

Όταν στην υπόλοιπη υφήλιο & σε χώρες με συνολικό πληθυσμό περίπου 2,5 δις να πασχίζουν να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο στο επίπεδο το δικό μας….

Μόνο το 7-10% αυτού του πληθυσμού εάν σκεφτεί & πραγματοποιήσει μια φορά στα 5-7 χρόνια ένα ταξίδι προς την Ελλάδα μας είναι τρομερά μεγάλο το ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό μας, φανταστείτε λοιπόν τι υποδομές που θα χρειάζονται!!!!!!!!!!

Εάν πάλι σας κούρασα με την αχαλίνωτη φαντασία μου δεν έχετε τίποτα να χάσετε & μπορείτε να συνεχίσετε τον δικό σας τρόπο σκέψης & ζωής….

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τον χρόνο σας..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΣΑΝΑΚΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *