Χάρρυ Κλυνν: ΓΑΠ, ο μέγας σταρχιδιστής!

‘Ολη η Ελλάδα καρφωμένη στην τηλεόραση να ακούσει τα νέα μέτρα κι ο μυαλοχυμένος διάβαζε με ύφος περισπούδαστο την έκθεση ιδεών που του γράψανε οι παρατρεχάμενοί του περί οδικού χάρτη και άλλων τινών διαγραμμάτων του κώλου…
Κάποιοι από τους υπουργούς κοίταζαν τα……
ρολόγια τους, ήταν ορισμένοι που τα κουνούσαν κιόλας…

Στον κόσμο του εν τω μεταξύ ο “ti-pinis-ke-den-mas-dinis”, πλήρης η αφοσίωσή του στο ορνιθοπόνημα!

Κάποια στιγμή έχασε τη σελίδα 14 και τους διάβασε δύο φορές τη σελίδα 7!

Στα παπάρια του, το ύφος έχει σημασία και όχι αυτά που λες…

…Και μετά πήγανε όλοι μαζί στην Ακροθαλασσιά…

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…

http://taxalia.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΞΕΦΩΡΤΟΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΣΕΝΟΚΥΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    +
    +ΩΙΛΙΦ+ΦΙΛΙΩ+
    +

    Reply
  3. PELIAS

    Θα θεωρηθεί άραγε συνομωσία

    άν,

    μέσα απο το πατριωτικό μέτωπο προκύψει απόφαση για την εξόντωσή του ως προδότη της χώρας που τον φιλοξενεί;

    άν,

    πάλι δέν θέλει την εξόντωση, σαν ιστορικό δεδομένο για κάθε μεταγενέστερο προδότη. άς βρεί έναν τρόπο να τον στείλει εκεί απο όπου μας ήλθε.

    ΠΕΛΙΑΣ

    Reply
  4. ΝΙΚ

    ΧΑΡΡΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.&-

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Οι ιστότοποι μας:

    http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com, http://diktyoellinwn.wordpress.com,
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Reply
  6. ΧΑΡΥ ΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *