Ταφρο εσκαψαν οι κατοικοι της Κερατεας.


http://polymhxanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πῶς κατάντησαν ἔτσι ὁ Λυριτζῆς μὲ τὸν Οἰκονόμου; Λυπᾶμαι ποὺ ξεφτυλίζουν τὸν ἑαυτό τους καὶ τὴν δημοσιογραφία.
    Κυναίγειρος

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ρε λαμόγια δημοσιοκαφράκια, εσάς ποιος σας πλήρωνε ρε όταν παίρνατε 400.000 το χρόνο από την ΕΡΤ. Ρωτήσατε τότε το φτωχό λαό αν θέλει να σας πληρώνει τις βίλλες, τις πισίνες και την καλοπέρασή σας για να τον κοροϊδεύετε και να τον φλομώνετε στην προπαγάνδα και από πάνω;;;

    Και τώρα στο ΣΚΑΙ -άνδρο της ανθελληνικής και αντιλαϊκής προπαγάνδας- για την ίδια δουλειά "αμοίβεστε"… Παπαγαλάκια της εκάστοτε εξουσίας…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !
    ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΥΓΚΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΚΑΔΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΛΑΟ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ…

    Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΠΡΡΑΒΟ

    ΜΠΡΑΒΟ

    ΜΠΡΑΒΟ

    ΜΠΡΑΒΟ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ??

    ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ??

    ΤΑ ΧΥΜΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ??

    ΤΟ ΒΟΙΔΙ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΟΝΙΑ…..

    ΓΙΑΝΝΗΣ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΙΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕ)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    το χωριο των αυθαιρετων αντιστεκεται στα σκουπιδια. δεν τους ενδιαφερει βεβαια το οτι τα δικα τους τα σκουπιδια τα τρανε στη μαπ αλλες περιοχες εδω και χρονια.
    επισης δεν ειδα αναλογες αντιδρασεις και για πιο σοβαρα θεματα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝΕ ΩΠΟΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Εγω συμφωνω με τις αντιδρασεις του κοσμου στη Κερατεα αλλα διαφωνω καθετα με την καταστροφη του δημοσιου δρομου.

    Οσον αφορα τα σχολια για το Σκαι ,τα σχολια αφορουν τους δυο δημοσιογραφους και οχι το σταθμο.
    Γιατι τις προαλλες η Ελληνοφρενεια ειχε καλεσμενο κατοικο της Κερατεας και ηταν εμφανεστατα υπερ του αγωνα που δινουν οι κατοικοι.Οποτε τι θα λεγαμε στην προκειμενη περιπτωση οτι ο Σκαι ειναι υπερ των κινητοποιησεων?Τουλαχιστον σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει συμπνοια αποψεων σε ολο το σταθμο.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Το θέαμα των πράξεων των πολιτών της Κερατέας ως άμυνα για το αποφασίζομεν και διατάσομεν της κυβέρνησης να φτιάξει ΧΥΤΑ, και η ασυδοσία του ΣΚΑΙ ως μέγιστο κοπροκάναλο να προπαγανδίζει και να κατηγορεί το όσα με τον χείριστο τρόπο.

    Αλήθεια ΣΚΑΪδες και λοιποί «ακέραιοι» δημοσιοκάφροι μάθατε για την κοπέλα προ μηνών που απέβαλε από άκρως απαράδεκτη και βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ και έχασε το παιδί της λίγων μηνών έγκυος? Για τα παιδιά που βιώνουν τον τρόμο και στα σχολεία στις εκθέσεις τους γράφουν για τα δρώμενα ως αλλά φοβισμένα και τρομοκρατημένα παιδιά που θέλουν απλά να ζήσουν το παιδικό της ηλικίας τους. Αυτά ποιος θα τα αποζημιώσει για την καταστροφή στην ψυχοσύνθεση τους?
    Τα χημικά τόνους και αλόγιστης χρήσης από τα ΜΑΤ προς τους περίοικους με ρίψεις κατευθείαν βολής κατά μέτωπο αλλά και μέσα στους χώρους των σπιτιών και των μπαλκονιών με αποτέλεσμα κάποια παιδία να μην μπορούν να ανασάνουν και να είναι είτε εσώκλειστα στο σπίτι ταμπουρωμένα η να τρέχουν με τους γονείς τους στο Παίδων με αναπνευστικά προβλήματα???

    Αυτούς και άλλους ποιος θα τους αποζημιώσει και πως αλήθεια για πείτε μας έγκριτοι και ακέραιοι δημοσιογράφοι όπως επίσης και τους όσους απροκάλυπτα χτύπησαν με γκλόπ και κλωτσιές λες και ήταν ζωντανά, γέρους, ηλικιωμένους και παιδιά??
    Για τις έγκυες που κυοφορούν και πρέπει να ζουν σε υγιές και ήρεμο περιβάλλον ουδείς λόγος αλλά εάν ήταν κάποιου πολιτικού η γυναίκα εκεί θα ήταν όλα σαφώς πιο πολιτισμένα……

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Κουράγιο πατριώτες και ο λαός θα ξυπνίσει από τόν λίθαργό του και θα τούςπάρει φαλάγκι!!! Οι καταστροφείς της χώρας είναι και οι 300 + 1 είναι συμμορία!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ (BLACK LIST) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΝΑΧΤΑ

    Reply
  13. ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ 11¨50 ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    11,44 ΣΥΜΦΩΝΩ.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ''ΠΟΠΗΣ'' ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.. ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΙΑ….ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ…ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!…….11.37

    Reply
  15. jim atlas

    Εάν είχα τα μηχανήματά μου εκεί….. θα το ξαναέσκαβα πιο βαθύ το χαντάκι άλλα 30 μέτρα να πάρει και τους 300 μέσα με τους υπόλοιπους 1000 κόλακες γύρω τους μπας και ξεβρωμίσουμε……… Ας πάει ο εισαγγελέας να πιάσει αυτούς με τα 180 εκατομμύρια ευρώ και τα σπίτια στη Αεροπαγήτου πρώτα….και μετά αν έχει σθένος, μη πω κάτι άλλο, να έρθει στον Ελλ. λαό να εφαρμόσει τα αυτονόητα! Αλλά πουλημένοι και προδότες συνεργοί του Κράτους αυτού δεν είναι? Μόνο ο Ι. Σακκάς πρώην εισαγγελλέας αρχίζει και μιλάει για όλη τη σαπίλα αυτή που μας έχει πνίξει..και μετά ζητάνε ευθύνες απο εμάς!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙΣΥ, Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΣΟΠΑΝΗΔΩΝ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ? ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΕΠΑΝΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ? ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΡΕ, ΠΙΑΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥ ΜΕΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΟΙ ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    τα καραγκιοζακια του ΒΡΩΜΟΣΚΑΙ θιχτηκαν…ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες….λεφτα εχει ο μπομπολας ας το φτιαξει….εξ' αλλου αυτος το ξεκινησε….ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!! …ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *