Λόγοι που δεν ψηφίζω …

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ “ΠΡΟΒΑΤΟ” ΚΑΝΕΝΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Κ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ,ΔΕΝ….
ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΞΕΘΕΤΑΝ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ) ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ 1000€ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΕΡΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ! 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ “ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ…….”,

ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 700€ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ Κ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΥΝΤΑΞΗ .. (Κ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ , Ε ?? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 4ΕΤΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ” Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ)

ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00 ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΙΖΟΝ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ… ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…. ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ. ΑΝ ΜΕΤΟΙΚΙΣΩ ΣΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ???

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Κ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΝΕΝΟΣ….. ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
 tromaktiko.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

50 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ 6:36

    ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Διακόσιοι είκοσι τέσσερις χιλιάδες τριακόσιοι ένας άνθρωποι. Ξύπνησαν την Κυριακή, ντύθηκαν, μπήκαν στο Ι.Χ. τους, έφτασαν στο εκλογικό τους τμήμα, περίμεναν ίσως και σε ουρές, και μόλις βρέθηκαν στο παραβάν, πέταξαν συνειδητά στα σκουπίδια όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους και έβαλαν στον φάκελο ένα λευκό χαρτί. Συνειδητοποιείτε τον αριθμό; 224.301 άνθρωποι!

    Τι μήνυμα επιδίωξαν να στείλουν αυτοί οι 224.301 πολίτες –εν αντιθέσει με τους απέχοντες– είναι απολύτως ευκρινές. Θέλησαν να καταδείξουν ότι κανείς από τους διεκδικούντες την ψήφο τους δεν την αξίζει. Και ότι μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος που θα τους πείσει να του εμπιστευθούν το ύψιστο πολιτικό τους δικαίωμα, προτιμούν να ψηφίσουν τον Κανέναν.

    Reply
  2. Priapos

    6.27 Μόνο που το σάλιο σου δε φτάνει τόσο ψηλά και μάλλον πάει χαράμι…
    Αντιθέτως, αυτοί που βγαίνουν επειδή εσύ δεν ψήφισες, σε φτύνουν, σε κλέβουν, σε έχουν σαν ευρω-αγελάδα να την αρμέγουν κι εσυ κοιτάζεις απαθής τον υποβιβασμό σου σε πρόβατο…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Δεν ψηφίζω κανένα!
    Γιατί δεν με ενδιαφέρει ποιος απο τα 5 κόμματα θα βγεί .
    Για μένα είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    Και το κκε να κυβερνούσε την ίδια πολιτική θα ασκούσε!
    Διότι δεν κυβερνούν τα ίδια τα κόμματα,αλλοι κινούν τα νήματα, τα κόμματα είναι τα πιόνια της παγκόσμιας κυβέρνησης.
    Λοιπόν τέρμα οι μαλακίες βουλώστε το.
    ΑΠΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ.
    δεν ψηφιζω και τους φτύνω στα μούτρα ΟΛΟΥΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΨΗ . ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΛΕΓΑ .

    Reply
  5. Ανώνυμος

    * Είσαι στην ανέχεια εδώ και χρόνια
    * Φωνάζεις ότι οι πολιτικοί σου φάγανε τα λεφτά
    * «Κόβεις το χέρι σου» κάθε φορά και λες δεν θα τους ξαναψηφίσω
    * Λες κάθε τρεις και λίγο, μια «χούντα» μας χρειάζεται
    * Έχεις σιχαθεί, στα λόγια, το πολιτικό σύστημα και βάλλεις κάθε μέρα εναντίον του
    * Φωνάζεις για την μειωμένη σύνταξη
    * Φωνάζεις για τους κομμένους μισθούς και τα δώρα
    * Τρέμεις κάθε μέρα, μην ακρίβυναν τα τρόφιμα στο σούπερ – μάρκετ.
    * Ισχυρίζεσαι συνεχώς, ότι ζεις σε ένα αναξιοκρατικό κράτος
    * Οι βολεμένοι σου τρώνε τη θέση
    * Πιστεύεις ότι η γενιά της Μεταπολίτευσης σε κατέστρεψε
    * Φοβάσαι για το αύριο
    * Ζητάς να αλλάξουν όλα
    * Απαιτείς νέες ιδέες και νέες προτάσεις
    * Και ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

    Ε, τι να σε πω ρε Ελληνάρα…

    Reply
  6. Priapos

    5.20 Κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να φανταστεί ποιοί μπορει να κρύβονται πίσω απο τέτοια ποστ, αν σκεφτεί ποιούς βολεύει η αποχή…
    Κι αν κοιτάξει κανείς τον εκλογικό χάρτη, θα καταλάβει…
    Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να λέει ο καθένας την άποψή του όμως

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!

    Reply
  8. Priapos

    5.12 Άκυρο = Αποχή
    Καθώς τα ποσοστά των υποψηφίων μετρώνται με βάση τα έγκυρα… Έγκυρα ουδέτερα είναι μόνο τα λευκά

    Reply
  9. Priapos

    5.04 Έχεις δίκιο, στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι είναι, αλλά όχι παντού. Κι αυτό που έγινε σ'αυτές τις εκλογές ας γίνει μάθημα για τις επόμενες βουλευτικές

    Reply
  10. Ανώνυμος

    μα φιλε πριαπε πλεον ειναι αχρηστο απο τη στιγμη που περασανε στο 2ο γυρο μονο υποψηφιοι του πασοκ και τις νδ ειναι αχρηστο πλεον , η μαγκια που φωναζαμε τοσο καιρο να γινη και η ευκαιρια που χαθηκε πλεον , ηταν στο 2ο γυρο να ειχαμε αρχηγο μικρου κομματος η ανεξαρτητο υποψηφιο εκει θα τρωγανε ηττα !
    τωρα θα βγουνε και απο πανω

    Reply
  11. Priapos

    Η μεγαλύτερη ποινή στην Δημοκρατία, ακόμα και στην πιο πρωτόγονη μορφή της στην Αρχαία Αθήνα, ήταν η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

    Αυτή την ποινή έρχονται σήμερα πολλοί να την επιβάλλουν μόνοι τους στον εαυτό τους και καλά ως πολιτική διαμαρτυρία… Για να βγεί μετά ο Πρετεντέρης και να αποδόσει την αποχή στον κακό καιρο…

    Στην αρχαία Αθήνα, όποιος απείχε απο τα κοινά ονομαζόταν "ιδιώτης", δηλαδή κάποιος που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Είχε επίσης και παρόμοια σημασία με τον αγγλικό όρο "idiot", ο οποίος προήλθε απο τον "ιδιώτη"…

    Η αλήθεια είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία:
    Ο κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει

    Ας τα σκεφτούν καλά αυτά οι οπαδοί της αποχής και ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν το σωστό την ερχόμενη Κυριακή

    Reply
  12. Ανώνυμος

    τελευταιο ποστ ποσο ποιο απλα με αρθμους οπως στο νηπιαγωγειο
    παραδειγμα
    πασοκ εχει βολεψη 1.000.000 κομματοσκυλα , η νδ εχει βολεψη 800.000 κομματοσκυλα, αποχη 7.000.000 και παλι γιδια μου αγαπητα αυτοι κυβερνηση θα βγαλουνε και θα την αναγνωρισουνε και τα ξενα κρατοι και ολοι οι αποχουντες θα παρετε για μια ακομη φορα τα αχαμνα σας νομιζοντας στη πλανη σας οτι κατι τους κανατε ενω οι φοροι θα πεφτουν μισθοι θα κοβοντε δουλειες να χανοντε κλπ κλπ.
    και τωρα αν καθησε κανεις να αναλυση τα νουμερα το πασοκ νδ κκε λαοσ κ.α. τους ψηφισε μονο το 28 βια 30% του επι του συνολικου πλυθησμου εσας 50% δε σας βλεπω να ανεφερεστε και να σας δινει καποιος επισημος σημασια εντος και εκτος των συνορων. αυτοι παλι βγαλανε το 100% μετακυ τους με το 1/3 των αληθινων ψηφων

    ρε μλκς τα κομματικα παπαγαλακια σας θελουνε μακρια απο τις καλπες δε μπορειτε να το καταλαβετε με τιποτα , σας θελουνε οσο ποιο μακρια γινετε ωστε να κανουνε τη δουλεια τους στα σιγουρα χωρις απρροπτες καταστασεις.

    κρινοντας απο τα γραφομενα εδω πλεον εχω καταλαβει γιατι κυβερνανε αυτοι και δε βλεπω να ξεκουμπιζοντε απο εδω ποτε με τετοιυς κατοικους.

    (στα ελληνικα για να ευχαριστησουμε το διαμαρτυρομενο με τα γκρικλις 🙂 )

    Reply
  13. Ανώνυμος

    4:21 AN ME 9.999.999 ψηφους αποχης η ακυρους , εσυ καθεσαι να σε κυβερνησουν , εισαι και πολυ ζωω……αυτο που δεν εχουν καταλαβει τα κομματικα παπαγαλακια που γραφουν εδω μεσα , ειναι πως ατυπα ο κοσμος μετρα την δυναμη του.
    Ποιοι ειμαστε ετοιμοι για την ελευθερια και ποιοι οχι. Η αποχη ειναι η νεα ελπιδα……..

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Στα greeklish είναι γραμμένοι και οι λόγοι του ΓΑΠ για να του θυμίζουν την μητρική του γλώσσα… ΕΛΛΗΝΙΚΑ ρε γαμώτοοο!!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    i logiki moy stirizete xazoyli stoy pti eite leyk oeite akiro eite apoxi sas grafoyne sta paparia toys einai toso aplo ma kai diskolo gia zoa san esena!!
    apla an to 40% tpn xazon tis apoxis psifisane esto aneksartito ipopsifio tote kirioi xazoi pasok nd kke sinaspismoi kai laos tha bgainane ektos eklogon afoy de tha eixane kanena ipopsifio sto 2o kai teliko giro eno tora thelontas kai mi paniilithioi tha bgei enas apo toys dio!!

    to sistima kalos i kakos einai skata kai 1 atomo na paei na psifisi bgazei kibernisi kai 9,999,999 na apexoyne o enas tha bgalei nomimi kibernisi kai eseis tha eiste sto mpla mlpa 99% tis eladas de sas thelei kai loipes paparies alla aytos tha einai monimos ka iedo kai ekso ti na zisitao sas afino sti pani sas koroida peftete sti pagida edo kai 40 xronia prota me bolemata iposxeseis kai tora me tis apoxes ante kalinixta.
    parepiptontos akomi perimeno epixeirimata iper tis apoxis kai diabazo mono ybreis

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )

    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!
    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» (διέδωσε το ) 3T 9864999

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Εκλογές = η ψευδαίσθηση ότι επιλέγεις εσύ τους δικτάτορες που θα σε κυβερνήσουν.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    εσυ 3:59 κανονικα δεν θα επρεπες να ψηφιζεις γιατι εισαι ηλιθιος…….αλλα το συστημα που εχουμε για βλακες σαν και σενα ειναι που ακομα αναρωτιουνται τι να ψηφισουν…………….κανεναν μαλακα……γκεκε ?

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ολα τα μαλακιστηρια που ονειρευονται να γινουν χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη πιστευουν στις εκλογες……κανενας αλλος………..

    Reply
  20. Ανώνυμος

    3.59 Θα στο πώ άλλη μια φορά,όχι πως θα καταλάβεις,αλλα τέλος πάντων.Μην ασχολείσε και μην νομίζεις ότι εσύ ,και να πας και να μην πας,να ψηφίσεις θα αλάξεις κάτι μπεμπέκο. Νομίζεις ότι σε σένα άφησε και ο προδότης και ο αρχηπροδότης να έχεις και λόγο μπεμπέκο.
    Αυτές τις μαλακίες να μην τις γράφεις εδω μέσα,καλό ειναι να τα συζητάς με τον πατέρα σου.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Ξεκολλάτε ρεεεεε…

    Αν οι εκλογές είχαν δυνάμη να αλλάξουν τον κόσμο θα τις είχαν ήδη καταργήσει!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    na soy apantiso kapos diaforetika kirie malaka ton 3:53 me tin apoxi soy mas eferes sto 2o giro thelontas kai mi ipopsifioys mono toy pasok kai nd.
    kai se eroto kirie malaka ton 3.53 pes mas esi ti na psifisoyme tora vlaka , ton prodoti i ton arxiprodoti ?????

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Μάθε να γράφεις Ελληνικά ρε ανθέλληνα! Και στ'αρχίδια μας τι λες αν δεν ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (και οχι ellhnika).

    Γκιόζη ε γκιόζη…

    Reply
  24. Ανώνυμος

    3.43
    ΄Ρε τσικιρικιτζή εσύ ρε τι θα ψηφίσεις να ψηφίσουμε και μεις να αλάξουμε ρε μαλάκα το σύστημα σου ρε φλώρε.
    Ειναι δυνατόν ρε να νομίζεις ότι έχεις δίκαιο όταν πιστεύεις ότι πέζει ρόλο αν θα ψηφίσεις ή οχι?Ποιός ρε τα στήνει αυτά (και σενα μαζί)?Αν ήταν τοσο ευκολα θα τα άλάζαμε απο παλιά που ψήφιζαν οι πάντες ρε.
    Τράβα γράψου σε καμιά στοά θα σε πάρουν σίγουρα (ισως ομως εισαι γραμμενος).

    Reply
  25. Ανώνυμος

    an de mporeite n a katalabete oti ayto poy ithela ana toniso einai sto " i lisi afoy mas leei ola osa pernaei o ellinas einai i APOXI" ,kai katalabate oti milao san ola osa grafei den iparxoyn eiste to ligotero aploi malakes ti na leme tora ola ta alla einai apla gia na leme !!
    ti proigoymeni kiriaki den eida kana magako ibristi na psifisi aneksartitoys i mikro komma alla piso apo 1 othoni iparxei i sara kai i mara kai poli xazomera

    aksioi ton imeron poy erxonte apla

    Reply
  26. Ανώνυμος

    akoy prasinofroyre xaaxaxax are zoa brizei enas kai akoloythoyne kai ta loipa zoa xoris na diabasoyne kai na katalaboyne ti eipa, se poio simeio re ybristika goyroynia sas edosa tin entiposi toy prasinofroyroy?
    axxaxaxa
    kammenoi!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    3.24
    re ti epathe to atomo ,re panivlaka exoyme kanei tosa kai tosa post peri apoxis kai tis malakias aytis , me ta logia kai ti theoria se ayti ti xora de egine tipota toynantion mono kaka .
    o moros otan adinati na katalabi kati aekeite mono sto na brizei poso mallon edo piso apo 1 othoni!!
    se oti afora to prodoti gap pos tha ton diokseis re pantodiname kriti ton panton 3.24 ? otan de pas na psifiseis gia na parei dromo me to mpla mpla???

    kai telos anelise moy re ainstain ti diabases se ayta poy egrapsa kai me theoreis vlaks???
    ama ta katafereis grapse esto 1 logo !!!
    anonimo goyroynopapagalaki toy sisitmatos poso xerome otan me brizei ena anegefalos like u , dioti to ksereis kai einai adinato na ftaseis sto epipedo ton skepseon moy.

    ayto poy de mporeiete na katalabete merikoi einai oti ta lamogia oso kai na ta brizete , apla kanoyne ti doylitsa toys kai bazoyne anthropoeidi (droids) san to 3.24 na min afinei to kosmo na kanei ti doyleia toy oste meso ton eklogon na kataferi na toys dioksei , apla thlivome bathitata.
    katantia

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Σιγά τα αίματα ρε επαναστάτες του keyboard. Τόσο καιρό κο-κο-κο και τώρα τι θα τα γαμήσετε όλα κι έτσι; Θα τους κάνετε τη μούρη κρέας ε; Θα χεστούνε πάνω τους ε;;;;

    Άντε για να σε δούμε εσένα ρε loose cannon… γιατί αλλιώς καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Πρασινορουφιάνε 3:20 το "zoa" στη μούρη σου!!! Πήγαινε στο site της κυβέρνησής σου να χαρείς τις αναρτήσεις τους…

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ !
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ? ΤΙΠΟΤΑ ! ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ! ΠΡΟΒΑΤΟ !

    Reply
  31. Ανώνυμος

    3.28 Θα το δεις ρε και θα τρίβεις τα μάτια σου.Εγώ δεν είμαι μόνο λόγια,είμαι έργα ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

    Reply
  32. Ανώνυμος

    326 γιατι απεμεινε κατι αλλο να ψηφισεις περαν του μπλε και πρασινου??? οχι ρε συνενοχος δε θα γινω για κανεναν πουστη κερατα. ΑΥΤΟ το συστημα τραβεστι πρεπει να τελειωνει τελεια και παυλα. ΑΠΟΧΗ οτι θελετε πειτε γαμω τα κομματοσκυλα που
    μπαινουν εδω και κανουν προπαγανδα..

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Όχι πάλι άλλη τέτοια ανάρτηση υπέρ της αποχής ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Σας αρέσει τελικά ο πρασινομπλε χάρτης κομματόσκυλα της αποχής. Τούτη η επιδημία και η μανία δεν εξηγείται αλλιώς.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    3.20 Είσαι βλαξ ουτε μπένω στο κόπο να κρίνω έναν βλάξ.
    Όσο για σένα εβραίο παπανδρέο μετράς μέρες ,εισαι πτώμα σκατομασώνε μπάσταρδε σκύλας γέννημα.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    axaxaxxa kala re dinete basi se ayto to tragiko blog , anaferei oles tis katares kai ta kaka tis elados paizei me to pono ton sinellinon xtipaei psixologikos sa to mikro kaila kai i lisi poy mas protrepei na kanoyme einai sto na min pigenoyme na psifizoyme ????
    xaxaxaxaxaxa re malakes ti anebazete ama de paei kaneis na psifisi tha aytopsifizonte monoi toys apo toys kommatikoys stratoys toys

    zoa ksipnate

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *