Το Κύπελλο της… ευκαιρίας!

Ευχάριστα απρόσμενη ήταν η σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την κληρωτίδα του οποίου βγήκαν σπουδαία παιχνίδια, αλλά και τελικός σίγουρα μια ομάδα από αυτές που λέμε μικρομεσαίες, καθώς Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα……
αλληλοσπαραχθούν στα προημιτελικά και στον έναν από τους δυο ημιτελικούς.

Πρωτοχρονιάτικο δώρο λοιπόν η κλήρωση για τις μικρομεσαίες ομάδες που βρίσκονται στον θεσμό, αφού πλέον κάνουν όνειρα για τελικό και Ευρώπη, αφού τα θηρία θα σφαχτούν μεταξύ τους.

Ατρόμητος, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας, Κέρκυρα, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου τρίβουν τα χέρια τους και από εκεί που επιθυμούσαν μια καλή πορεία στο Κύπελλο, πλέον η εν λόγω διοργάνωση γίνεται αυτοσκοπός και η επιτυχία θα φέρει πολλαπλά οφέλη για όποιον την καταφέρει!

Εκτός από τον Ηρακλή καμία από τις ομάδες που προαναφέραμε δεν έχει ξαναφτάσει σε τελικό Κυπέλλο Ελλάδας και όπως καταλαβαίνετε αν αυτό γίνει, αυτομάτως θα είναι η πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας της.

Η δυσκολία για αυτές τις ομάδες είναι ότι θα πρέπει από τη στιγμή που πάρουν απόφαση ότι όντως θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν μια τόσο σπουδαία διάκριση, να διαχειριστούν σωστά και τα δυο καρπούζια που θα κρατούν.

Τι εννοώ; Για παράδειγμα, Κέρκυρα, Ατρόμητος δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Διαγόρας μάχεται για την απευθείας άνοδο σε αυτή. Έτσι, λοιπόν, οι δυο στόχοι θα πρέπει να συνδεθούν και να μην παραμεληθεί ο βασικός για μια ενδεχόμενη καλή πορεία στο Κύπελλο.

http://www.sportsecrets.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    8:10 εσυ τι εισαι ρε βρωμοσκουλικο? αν ναι αντε σαλτα στη Β εθνικη και πανε να παρεις κανα τιτλο εκει γιατι εδω στη σουπα λιγκ δε σε βλεπω ατιτλετικο

    Reply
  2. Ανώνυμος

    8:10 καλα ποιος ειναι φελος αστο να το δειξει η ιστορια..με ποιον κληρωθηκα ρε? με τη μπαρτσελονα η τη ρεαλ? πλακα εχεις ρε..ας με παιξει καλα η διαιτησια και θα σ πω εγω………..8+30 τι να πω γιαυτο που λες τοσα γινονται…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ!!!! 2+2 ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΜΕΤΑ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ CONNEX!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τι ευκαιρια ρε φελε? δεν ειδες οτι κληρωθηκες με το αφεντικο σου??? η δεν ξερεις να διαβαζεις!??

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ελα ρε ΠΑΟΚαρα ευκαιρια φετος!!!!!!!
    και μεσα σε αυτα οικονομικα χαλια δωσε μας εσυ μια χαρα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *