ΕΓΩ ΘΑ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΙΘΑ ….. (ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

Λοιπον ελληνικέ λαέ γεια σου!

Δεν ξέρω αν απο αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω θα χαρείς ,θα δυσαρεστηθείς ή θα λυπηθείς όμως θέλω να σας εξηγήσω πως θα σώσω και θα δώσω δουλειά στον σπίθα!
Είμαι 25 χρονών και έχω ένα αγοράκι σχεδόν 2 χρονών.Είμαι παντρεμένη και ο άντρας μου δουλευει σε μία 8ωρη εργασία απο την οποία πληρώνεται 790 ευρώ με ένσημα(ναι,ναι είμαστε απο τους τυχερούς).
Φυσικά επειδή μένουμε στο ενοίκιο και τα μισά πάνε εκεί όπως καταλαβαίνετε για να μπορέσουμε να ζήσουμε χρειάζετε να κάνει και δευτερη δουλειά.Οπότε εάν θέλεις αφού όπως είπες έχεισ πρόβλημα να βρείς δουλειά,μπορεί να σε πάρει ο άντρας μου που είναι 31 χρονών και δουλευει απο το πρωί ως το βράδυ μαζί του να τον βοηθάς στα μερεμέτια ή απλά να του δένεις τα κορδόνια απο τα παπούτσα του.
Τώρα όσο για τα χρήματα ,καριέρα δεν σου εγγυούμαστε αλλά ένα μεροκάματο θα βγαίνει.Σκέψου το διότι απο εκεί που θα κάθεσαι όλη μέρα είνα και…..
αυτό κάτι.
Μπορώ να σου δίνω και ενα πιάτο φαί,μαγειρεμένο με πολύ κόπο.Λέγωντας κόπο δεν εννοώ κούραση μαγειρέματος,αλλα κούραση συλλογής αλλα και περισυλλογής για να μαζέψω και να αγοράσω τα υλικά.Γιατι σκέψου οτι με τα χρηματικά ψίχουλα που μένουν πρέπει να σκεφτώ ποιο φαί είναι οικονομικό και να ξεκινήσω την οδύσσεια να ψάχνω όλη την λαική απο την μία άκρη της ώς την άλλη(με το καρότσι μαζί μου) για να δώ ποιος έχει τα προιόντα που αναζητώ ποιο φθηνά με αποτέλεσμα όμως να πηγαίνω στο super market τελικά μιας και εκεί τα έχει -αν είμαι τυχερή και κατα 20 cents φθηνότερα!
Βέβαια μπορείς να κάνεις και παρεα μαζί μας,να βγαίνουμε έξω βόλτες.όμως μόνο βόλτες και όχι ανα πιούμε ένα καφέ που κάνει σχεδόν 4 ευρώ,ή όχι να πάμε σινεμά που κάνει 16 ευρώ χωρίς να αγοράσουμε τίποτε άλλο!
Όμως κάθε πρώτη του μήνα που πληρωνόμαστε θα μας βλέπεις λίγο στεναχωρημένους ,γιατί δεν περρισεύει τίποτα και αγωνιούμε και μήπως στην δουλειά του άντρα μου κάνουν μείωση μισθού ή ακόμα χειρότερα μείωση προσωπικού και είμαστε μέσα!!
Βέβαια όμως σου εγγυούμε διασκέδαση διότι ο άντρας μου σκοπευει να μάθει να κάνει μαγικά μπας και πολλαπλασιστούν τα ευρω!!
όσο για το μπαμπά σου στο μόνο που ταιριάζουμε είναι οτι κι ο δικός μου έχει άσπρα μαλλιά απο την στεναχώρια!!
Βέβαι είναι το μόνο που ταιριάζουμε,γιατι εμένα ο μπαμπάς μου ειναι δουλευταράς,δεν έχει κλέψει κανένα,και δεν του ευχεται όλη η Έλλάδα να πεθάνει ,ούτε του δίνει κατάρες!
Να έρχεσαι να κάθεσαι και στο σπίτι μας που είναι όμως 60 τετραγωνικά,βλέπεις δεν είμαστε απο τους τυχερούς φίλους του μπαμπά σου όπως τον θείο Πάγκαλο που έχει 80 ακίνητα.
Λοιπόν σπίθα τι λές;
Θέλεις να δουλέψεις μαζί με τον άντρα μου;
Εάν ναι ,θα δώσουμε ραντεβού σε καμμία εκδήλωση απο αυτές που κατεβαίνεις .Θα κρατάω ένα τριαντάφυλλο και θα είμαι δίπλα στους αστυνομικούς που τόσο αγαπώ και με αγαπούν και μου προσφέρουν προστασία και καθόλου κομπλεξικοί δεν είναι!!
Σκέψου το και πές μου.

Υ.Γ.Δεν λυπάμαι εσένα,εσύ είσαι άβγαλτο ακόμα,τους φίλους λυπάμαι που δεν σου δίνουν καμμία σφαλιάρα στο κεφάλι να συνέλθεις!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *