ΕΥΡΗΚΑ,ΕΥΡΗΚΑ…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαβάζοντας επιμελώς τα δημοσιευμένα ”πόθεν έσχες΄΄ των πολιτικών μας αρχόντων διαπίστωσα ότι δεν έχουν αντιληφθεί την ”κρίση”…

στο πετσί τους,όπως την ζει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια. Επειδή λοιπόν όλα τα μνημόνια αφορούν όλους τους Έλληνες πολίτες πλην των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τους,στους οποίους έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη και αφήνουμε άνευ αντιλογίας και αντιδράσεων να μας σώσουν όπως αυτοί γνωρίζουν,νομίζω ότι βρήκα τον τρόπο να τους βοηθήσουμε.
Προτείνω λοιπόν την οργάνωση επιτροπών σε όλη την επικράτεια της χώρας, με σκοπό την συλλογή υπογραφών για την εξής πρόταση:¨Όλοι οι βουλευτές,υπουργοί και σύμβουλοι τους να παραμείνουν αμισθί και να προσφέρουν άνευ οποιονδήποτε οικονομικών απολαβών που προέρχονται από το δημόσιο τις υπηρεσίες τους έως και την απεμπλοκή της χώρας μας από τα μνημόνια.

Αυτό θα είναι το δικό μας ισοδύναμο μέτρο που θα προτείνουμε στην Τρόικα,πιστεύω ότι θα δώσει έξτρα κίνητρο στους αγαπητούς μας βουλευτές για να μας διασώσουν σε συντομότερο χρονικό διάστημα πριν να εξαφανιστούμε όλοι.
Να συμπληρώσω επίσης -επειδή προβληματίζομαι από την ανέχεια κάποιων (βλέπε Τζαμτζής,Παπαρήγα)- να θεσπιστούν μπόνους από τα ποσά που θα εισρέουν στο δημόσιο ταμείο με την πάταξη της φοροδιαφυγής από τις λίστες Λαγκαρντ κλπ.

Με την ανωτέρω πρόταση δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα και η δικαστική μας εξουσία γιατί διασφαλίζεται η ισότητα όλων των πολιτών όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *