Κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Tου Ηλια Μαγκλινη

Σάββατο μεσημέρι, μια ημέρα πριν από τις εκλογές, σε ταχυφαγείο στο Παγκράτι. Οταν στο ζευγάρι των φίλων αναφέρω ότι στην Ασία αγνοούν εν πολλοίς τι εστί Ολοκαύτωμα (βασιζόμουν σε λόγια γνωστών μου προσώπων από την Απω Ανατολή), ως μια κατ’ εξοχήν «ευρωπαϊκή» υπόθεση, ο φίλος αντιδρά: «Ρώτα όποιον θες από αυτούς που βλέπεις γύρω μας και θα δεις ότι και πολλοί Ελληνες…..
δεν έχουν ιδέα περί Ολοκαυτώματος». Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα του αντιδράσαμε με τη σειρά μας. «Δεν έχουν διαβάσει, εντάξει, αλλά τόσες ταινίες, τόσες τηλεοπτικές σειρές, δεν είναι δυνατόν…».

Χωρίς να το καταλάβουμε είχαμε βάλει μεταξύ μας ένα άτυπο στοίχημα. Η πιο θαρραλέα αποδείχθηκε (ως συνήθως) η γυναίκα της παρέας, η οποία έσπευσε σε πλαϊνά τραπέζια να θέσει τη δημοσιογραφική ερώτηση: «Διεξάγουμε μια έρευνα και αν θέλετε μας απαντάτε. Γνωρίζετε ιστορικά τι ήταν το Ολοκαύτωμα;»

Απευθύνθηκε σε ένα κοντινό τραπέζι και σε δύο ζευγάρια που περίμεναν όρθια την παραγγελία τους. Ας αρχίσουμε από την πιο light εκδοχή της Ιστορίας, δηλαδή από τα δύο αυτά ζευγάρια. Το πρώτο απάντησε εύστοχα: «Το Ολοκαύτωμα είναι η εξολόθρευση των Εβραίων κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Το δεύτερο νεαρό ζεύγος δεν τα πήγε και τόσο καλά. «Ολοκαύτωμα είναι όταν καίγεσαι ολόκληρος… αυτό δεν είναι;» Η φίλη επέμεινε: «Ιστορικά όμως τι είναι… Ξέρετε, Εβραίοι… Γερμανοί…» Αμηχανία, χαμόγελα σαστιμάρας. «Λέμε βλακείες, ε;» Ρώτησαν με αφέλεια, αλλά και με ένα ενοχικό βλέμμα. Πάμε τώρα στο κοντινό τραπέζι.

Θαμώνες ήταν νεαρά παιδιά, εικοσάρηδες, τέσσερις κοπέλες κι ένα αγόρι. Η εξωτερική τους εμφάνιση παρέπεμπε σε φοιτητές, κάποιος θα τους χαρακτήριζε και «κουλτουρέ» – ειδικά ο νεαρός θα μπορούσε να είναι τακτικός θαμώνας των καφέ των Εξαρχείων: μουσάκι, κάπως μακριά μαλλιά, χαλαρό στυλ, ντύσιμο casual.

Δεν ακούσαμε τις απαντήσεις που εισέπραξε η φίλη από το τραπέζι τους, όταν όμως επέστρεψε στο δικό μας, είχε κάτι σαν τρόμο στο βλέμμα της. Επειτα, ο ψίθυρος: «Πάμε να φύγουμε… τώρα».

Φύγαμε. Στον δρόμο, μας είπε ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση οι απαντήσεις έπεσαν σαν βόμβες της Λουφτβάφε: Τι της είπαν; Οτι «το Ολοκαύτωμα είναι ένα τεράστιο, χολιγουντιανό ψέμα». «Αμάν πια με τους περίφημους επιζώντες. Ολοι είναι επιζώντες». «Ξέρετε γιατί είναι ψέμα; Διότι την εποχή εκείνη δεν υπήρχε η τεχνολογία για να κατασκευαστούν θάλαμοι αερίων. Κι ούτε είναι δυνατόν να κατασκευαστεί σαπούνι από ανθρώπινο λίπος». «Ναι, αλλά ακόμα κι αν γινόταν, κρίμα που δεν τους έκαναν όλους σαπούνια».

Ολα αυτά με χαμόγελο και φιλική διάθεση – κάτι που μπορούσαμε να διακρίνουμε κι εμείς από το τραπέζι μας, αν και δεν ακούγαμε τι έλεγαν τα παιδιά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της φίλης, μόνο η μία από τις κοπέλες έδειχνε επιθετική. «Θα θέλατε να μου πείτε», πήρε το κουράγιο να πει η φίλη, «πού ανήκετε πολιτικά;» «Φυσικά», απάντησαν. «Στη Χρυσή Αυγή».

Εχουμε συνηθίσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής να είναι «κάπως»: επίδοξοι ή ολοκληρωμένοι skinheads, με στρατιωτικό λουκ, άρβυλα, φόρμα παραλλαγής κ.ο.κ. Η συγκεκριμένη παρέα όχι απλώς δεν είχε καμία σχέση με τον στερεοτυπικό χρυσαυγίτη, αλλά θα έλεγα πως εκ πρώτης όψεως παρέπεμπε προς την αντίθετη, ιδεολογικά, πλευρά. Ηταν ένα φοβερό σοκ. Ωστόσο, όταν διηγήθηκα το περιστατικό στον συνάδελφο Γιάννη Σουλιώτη, του αστυνομικού ρεπορτάζ της «Κ», δεν ξαφνιάστηκε. Μια νέα γενιά νεοναζί έχει εμφανιστεί, μου είπε, η οποία μάλιστα θεωρεί «πασέ» το παλιό ύφος και στήσιμο. Μην πάμε όμως πολύ μακριά: είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα περίπου, η Χρυσή Αυγή πανηγύριζε για τη μία θέση δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων και το 20% στο εκλογικό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα.

Κι αρχίσαμε τις γνωστές κοινοτοπίες περί «αυγού του φιδιού», παραβλέποντας το αυτονόητο: ότι ειδικά σε αυτή την περιοχή, απλοί άνθρωποι, νοικοκυραίοι και φιλήσυχοι Ελληνες που δεν τρέφουν κάποιο φυλετικό μίσος, βιώνουν μια τρομακτική υποβάθμιση: στις περιουσίες τους και στην καθημερινότητά τους. Τους αφήσαμε μόνους και την ευκαιρία την άδραξε η ιδεολογία του μίσους. Ας προσέχαμε.

kathimerini

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    Givat Shaul είναι ένα ειρηνικό χωριό στο Ισραήλ, οι περισσότεροι κάτοικοι του επέζησαν την φρικωδία του Άουσβιτς και του Νταχάου. Κρατάνε ζωντανές τις μνήμες της γενοκτονίας, δεν λείπει ούτε το μικρό μουσείο με τις γνωστές από το Schindler’s list και τόσα άλλα φιλμ «στολές» με τις άσπρες και μαύρες ρίγες και τα νούμερα.
    Το σημερινό Givat Shaul δεν είναι άλλο από το Deir Yasin. Το Deir Yasin που το 1948 δεκάδες παλαιστίνιοι, άνδρες γυναίκες και παιδιά μακελεύτηκαν παραδειγματικά από τις εβραϊκές μιλιτσιες της Irgun και Stern. Είναι πράγματι ειρωνεία αυτοί που επέζησαν του Άουσβιτς να καλλιεργούν τα τριαντάφυλλα τους και να λιάζονται στους κήπους πάνω στους τάφους των αθώων που θυσιάστηκαν για να ανοίξει ο χώρος.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΄Οσο αυξάνονται ανεξέλεγκτα οι μετανάστες τόσο περισσότερο θα ενισχύεται και η Χρυσή Αυγή.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αγαπητὴ συναδέλφισσα ἐκπαιδευτικέ (11.53 μ.μ.), τὰ κόμματα εἶχαν ἀνέκαθεν φασιστικὴ νοοτροπία. Οἱ χιλιάδες διαγραφὲς τῶν διαφωνούντων μὲ τὸν ἀρχηγό, τὸ ἀποδεικνύουν. Ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ εἶναι ἡ κορυφὴ τοῦ παγόβουνου, τὴν ὁποία βλέπουμε καὶ ἐπικρίνουμε ὅλοι. Ἀποτελεῖ τὸ ἄλλοθι τοῦ φασισμοῦ, τὸν ὁποῖο ἀσκοῦν τὰ ὑπόλοιπα, κατ' ἐπίφασιν δημοκρατικά, κόμματα.
    Κυναίγειρος

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ Η ΔΙΑΦΩΝΗΤΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ…….ΤΙ ΝΑ ΠΩ???
    ΧΑΝΕΤΑΙ …..ΑΦΗΣΤΕ ΟΣΟΙ… ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ??ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ………

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Προβοκάτορα 11:39 άσε τις παπαριές, εμείς απλά λέμε ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι ΣΤΗΜΕΝΟ. Τους έπιασε ο πόνος τους μαλάκες για τους Εβραίους και δεν τους έπιασε για τους Έλληνες της Μ.Ασίας και του Πόντου που σφαγιάστηκαν και εκτοπίστηκαν από τις πατρογονικές εστίες τους. Είναι Στημένοι, Προβοκάτορες αλλά το χειρότερο είναι Ανθέλληνες και εκτελούν εντολές επί πληρωμή.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο Χιτλερ ήταν Αυστριακός. Δεν άλλαξε κανένα σύνταγμα, απλά πήρε με δόλιο τρόπο γερμανική υπηκοότητα για να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Οι αληθινοί Εβραίοι ήταν εντεύθεν του Ατλαντικού και κινούσαν τα νήματα. Το ότι χειραγώγησαν τον εθνικοσοσιαλισμό είναι γεγονός. Μόνο οι χαζοί δεν το καταλαβαίνουν.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Kαλά ρε μάπα "συντάκτη" τι τόθελες;
    Ή μήπως θέλεις να αποδείξεις ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ;
    Το ξέρουμε και είμαστε όλοι υπερήφανοι που είμαστε Ναζί!
    HEIL HITLER!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Κύριε συντάκτη τοῦ ἄρθρου, ἀναρρωτιέμαι ποιὸ ἦταν τὸ κίνητρό σας νὰ προβῆτε στὴν πρόχειρη δημοσκόπηση περὶ τοῦ ὁλοκαυτώματος. Γιατὶ ἄραγε δὲν ἐνδιαφερθήκατε νὰ μάθετε τὶ σημαίνει γιὰ τὴν νέα γεννιὰ ἡ γενοκτονία τῶν Ποντίων ἢ τὶ σημαίνει "παιδομάζωμα". Ἢ τὶ σημαίνει 28η Ὀκτωβρίου. Ἐκεῖ νὰ δεῖτε ἀπαντήσεις γεμᾶτες ἐκπλήξεις.
    Νὰ πᾶτε ἀλλοῦ νὰ προωθήσετε τὰ ὕπουλα καὶ κατευθυνόμενα ἄρθρα σας.
    Γιὰ τὸ σχόλιο, μή ἀνήκων στὴν Χρυσὴ Αὐγὴ ἢ κάποιον ἄλλο πολιτικὸ ὀργανισμό:
    Κυναίγειρος

    Reply
  13. Ανώνυμος

    το ότι το "ολοκαύτωμα" υπήρξε είναι δεδομένο. το ότι η έκταση του δεν ήταν αυτή που θέλουν να παρουσιάζουν οι εβραίοι για τους δικούς τους λόγους είναι επίσης δεδομένο και γνωστό σε όποιον θέλησε να ανοίξει λίγο τα στραβά του και να διαβάσει λίγο παραπέρα από αυτά που, χρόνια τώρα, μας σερβίρουν (ποιοι άραγε?)
    και για να είμαι ειλικρινείς, ώρες ώρες, πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται τι θα είχε γίνει αν τελικά οι γερμανοί είχαν καταφέρει(ουτοπικό βέβαια) να ξεπαστρέψουν τους εβραίους? πώς θα ήταν τα πράγματα? μήπως καλλίτερα? δεν ξέρω. παρακαλώ για τις απόψεις σας.
    όσον αφορά για την χρυσή αυγή τώρα. Τι έγινε ρε "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις"? τι σας χαλάει δηλαδή? αφού δημοκρατία θέλετε, δεχτήτε όλες τις απόψεις. γιατί δηλαδή η άκρα αριστερά να είναι καλλίτερη από την άκρα δεξιά? ότι θέλει ο λαός, έτσι δεν λέγατε μια ζωή?
    και για το τέλος ένα κουίζ.
    ποιός από εσάς ξέρει (ή τολμάει να παραδεχτεί) ότι τα εγκλήματα των γερμανών, μαζί με το "ολοκαύτωμα" είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έχει κάνει ο Στάλιν κατά του ίδιου του του λαού?
    αν δεν το ξέρετε, σκαλίξτε κανένα βιβλίο ιστορίας (όχι εκδόσεις του περισσού) και τα ξαναλέμε.
    Υ.Γ. δεν είμαι υπέρ κανενός είδους βίας άλλα μου την σπάει που ενώ είστε χοντρομαλάκες το παίζετε και κάπως…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    @10.40

    Ο 10.26 είμαι. Ο Χίτλερ φίλε μου αν το ψάξεις ήταν Πολωνό-Εβραίος (ούτε καν Γερμανός).
    Ήταν αρχηγός του Εργατικού Κόμματος (αριστερός δηλαδή!!!) και άλλαξε το Σύνταγμα για να μπορέσει να κυβερνήσει αφού δεν ήταν Γερμανός.
    Επίσης μάθε ότι από το δήθεν ολοκαύτωμα οι εβραίοι απόκτησαν κράτος κάτι το οποίο είχαν να δουν από τα πολύ αρχαία χρόνια.
    Ο Χίτλερ για αυτούς δούλευε.
    Οι εβράιοι που δολοφονήθηκαν κατά το Β-Παγκόσμιο πόλεμο (κάποιοι πέθαναν είναι γεγονός..αλλά όχι τα διογκομένα νούμερα που πλασάρουν) ήταν ΚΑΛΟΙ άνθρωποι..κοινώς απλός λαουτζίκος μακρυά από Λέσχες και άλλες βρωμιές. Το όλο σχέδιο οργανώθηκε από τους ίδιους σκοταδιστές εβραίους για να προωθήσουν μέρος των σχεδίων τους.
    Μασώνοι εβραίοι ποτέ δεν πέθαναν ή εκτελέστηκαν

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ααχαχαχαχχαααααααα
    ετσι να τρεμουν οι της πλεριας αριστερας και προοδου…
    ποιο ολοκαυτωμα ενοει ο μπολσεβικος?
    τη σαπουνοπερα του αουσβιτς???
    και γιατι δεν μιλαει για τη γενοκτονια 3 εκατομυριων ποντιων και μικρασιατων απο τους τουρκους,που στο κατω κατω ειναι αληθινο και οχι παραμυθι???
    αντε περαστικα σας σαπιοι τρυπιοι αριστεριστες του καθεστωτος…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Εχουμε το δικό μας ολοκαυτώμα.
    Τους 500000 χιλιάδες νεκρους απο την πείνα του 41 που προκάλεσε ο Αγγλικός αποκλεισμος που οι επαγγελματίες νενέκοι τον κρατάν καλά
    κρυμμένο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    are xitler telika kati parapano ixeres kai toys ekapses toys gamimenoys toys evraioys den prolaves na toys exafaniseis omos kai kyvernane olo to kosmo tora mazi kai tis gamimenes tis fylades kai ti dimosiografia oli me parapliroforisi
    xypnate reeeeeee alios xanomaste

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Στο τέλος γράφει "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", δηλαδή Αλαφούζος!!! Τώρα εξηγήτε το άρθρο….. Να ξέρετε λαμόγια του συστήματος ότι τα επόμενα χρόνια θα περάσετε πολύ δύσκολα, μα πάρα πολύ δύσκολα, από εμάς τους Ελληνες Πατριώτες. Γκέγκε;;;

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ε; ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Μια χαρά απάντηση σου έδωσαν τα παιδιά. Μάλλον εσύ χρειάζεσαι μαθήματα ιστορίας.
    επίσης να ξέρεις ότι ολοκαύτωμα ήταν των Αρμεμίων από τους Τούρκους (και όχι απλά γενοκτονία) αλλά και το Ελληνικό Ολοκάυτωμα της Μικράς Ασίας όπου περισσότερο από 1.000.000 Ελλήνων ξεριζώθηκαν ή δολοφονήθηκαν από τους άξεστους Τούρκους.
    Η μερική ευαισθησία να ξέρεις ότι λέγεται υποκρισία

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Ολη η αλήθεια για το ποιοί ήταν και είναι οι δουλέμποροι των λαών…Με αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία.

    http://www.youtube.com/watch?v=vfT5AQh1GG0&feature=related

    ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Columbine

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ COLUMBINE

    Ενας απο τους δυο δολοφόνους του γυμνασίου Κολουμπάϊν.

    Την ώρα που σκότωνε τους συμμαθητές του τραγουδούσε:
    «Μισούμε τους νέγρους, τους Λατίνους….. και μην ξεχνάμε εσάς τους Λευκούς (βλάσφημους;). Σας μισούμε.»

    Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσίασαν εξεπίτηδες τους δυο δολοφόνους ως «Υπέρμαχους της ανωτερώτητας της Λευκής Φυλής", όταν στην πραγματικότητα ήταν Εβραίοι και μισούσαν τους Λευκούς και Χριστιανούς.

    Ο δεύτερος δολοφόνος του Κολουμπάϊν

    Ο Χάρις είχε ένα Εβραίο γονέα, είχε εβραϊκή ταυτότητα, μισούσε τους «ρατσιστές» και ήταν μέλος της οργάνωσης "Trench Coat Mafia", της οποίας ο σκοπός ήταν η προστασία των gay και των ομοφυλοφίλων.

    Η εβραϊκή αυτή πτυχή του Κολουμπάϊν έχει αποκρυβεί επιμελώς απο τα κατεστημένα ΜΜΕ.

    ΠΗΓΗ: http://jewishfaces.com/

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ!
    Τάδε έφη αρχιραββίνος του Ισραήλ!

    Σ.Α: Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα απο τους απανταχού "προοδευτικούς", αν έβγαινε ο Ανθιμος και έλεγε οτι όλοι οι λαοί δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Ελληνες και είναι ζώα!
    Θα είχε καεί απλώς το πελεκούδι!!!

    Σόφισμα απο το Ταλμούδ: Οπως ο γάϊδαρος, έτσι και οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους
    «Οι μη-Εβραίοι γεννήθηκαν για να μας υπηρετούν. Σε αυτό το κόσμο δεν έχουν παρα ένα μόνο πράγμα να κάνουν – να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ.»

    Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ δηλώνει οτι οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους.

    Απο τον Khalid Amayreh απο την κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ

    Μια κορυφαία θρησκευτική φιγούρα στο Ισραήλ συνέδεσε τους μη-Εβραίους με γαϊδάρους και τέρατα, λέγοντας οτι ο αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.

    Ο ραββίνος Οβάντια Γιόζεφ πνευματικός ηγέτης τους θρησκευτικού φονταμενταλιστικού κόμματος, ΣΑΣ, που αντιπροσωπεύει τους Μεσανατολίτες Εβραίους, σύμφωνα με πληροφορίες είπε κατα τη διάρκεια Σαββατιάτικου κυρήγματος την εβδομάδα που πέρασε οτι «αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξης των μη-Εβραίων είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.»

    Ο Γιόζεφ θεωρείται ένας απο τους μεγαλύτερους πνευματικούς ηγέτες στο Ισραήλ και απολαμβάνει την υποταγή εκατοντάδων χιλιάδων πιστών προς το πρόσωπό του.

    Το κόμμα ΣΑΣ είναι ηγετικός συνεργάτης της κυβέρνησης συνασπισμού του Ισραήλ.
    Ο Γιόζεφ είναι επίσης πρώην αρχιραββίνος του Ισραήλ, όπως αναφέρθηκε απο την εφημερίδα «Jerusalem Post», είπε οτι η βασική λειτουργία ενός «γκόϊμ»(μη-Εβραίου) είναι να υπηρετεί τους Εβραίους.

    Ο Γιόζεφ είπε επίσης οτι οι ζωές των μη-Εβραίων στο Ισραήλ διατηρούνται απο τον Θεό με σκοπό την αποφυγή απωλειών Εβραίων.

    «Στο Ισραήλ, ο θάνατος δεν έχει κυριαρχία πάνω τους… Με τους μη-Εβραίους, θα ισχύει ότι με κάθε άλλο άτομο – Χρειάζονται το θάνατο, αλλά ο Θεός τους δείνει μακροβιότητα. Γιατί; Φανταστείτε οτι αν ένας γάϊδαρος πέθαινε το αφεντικό του θα έχανε τα χρήματά του.
    «Αυτοί είναι οι υπηρέτες του… Για αυτό μακροημερεύουν, για να δουλεύουν καλά για τον Εβραίο.»

    Ο αρχιραββίνος Γιόζεφ συνέχισε και είπε: «Γιατί χρειάζονται οι μη- Εβραίοι; Χρειάζονται για να δουλεύουν, για να τραβούν το άροτρο, να θερίζουν και εμείς θα καθόμαστε σαν αφέντες και θα τρώμε.»

    «Για αυτό δημιουργήθηκαν οι μη-Εβραίοι.»

    Για παράδειγμα, ραββίνοι συνδέθηκαν με το κίνημα Chabad, ένα ρατσιστικό αλλά με επιρροή δόγμα, που διδάσκει ανοικτά οτι σε πνευματικό επίπεδο οι μη-Εβραίοι είναι το ίδιο με τα ζώα.

    Ο Αμπραχαμ Κούκ, ο θρησκευτικός μέντορας του εποικιστικού κινήματος, έχει αναφερθεί οτι δήλωσε πως οι διαφορά ανάμεσα σε έναν Εβραίο και ένα μη-Εβραίο είναι μεγαλύτερη απο αυτή μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων.

    Πηγή: http://desertpeace.wordpress.com/2010/10/18/non-wisdom-from-the-talmud-like-the-donkey-non-jews-were-created-to-serve-jews/

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *