Ρωσσία:Επιστροφή της εκκλ. περιουσίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Μετά την ανέγερση – μόλις σε τέσσερα χρόνια, 1996-2000 – νέου μεγαλοπρεπούς Καθεδρικού Ναού στη Μόσχα, του Ναού του Σωτήρος Χριστού, την ανέγερση εντός των προσεχών ετών διακοσίων (200) Ορθοδόξων Ναών μόνο στην πόλη της Μόσχας!!!, η αναγεννημένη ….
Αγία και Μεγάλη Ρωσσία, ετοιμαζόμενη να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του (εξ)ισλαμισμού της Ευρώπης και της Δύσης, αποφάσισε την επιστροφή του ΣΥΝΟΛΟΥ της υπο του άθεου νεο-παγανιστικού κομμουνιστικού καθεστώτος δημευθείσης θρησκευτικής περιουσίας, ευνοώντας την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Δείτε και συγκρίνετε τη στάση μιας πρώην άθεης κομμουνιστικής χώρας και αυτήν της Ορθοδόξου (δήθεν μου δήθεν μου) Ελλάδος!!!

Προσοχή στην αρχαιοπληξία και τον υφέρποντα νεο-παγανισμό της ειδωλολατρίας και του δωδεκαθεϊσμού…. Ανοίγουν τις πόρτες στον θρησκευτικό συγκρητισμό, την αποδυνάμωση της Ορθοδοξίας και της συνοχής του λαού μας και στην τελική πτώση μας στον ισλαμισμό!!!

Penelope P

asianews.it/news-en/Moscow-

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΗΜΙΤΡΕΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΒΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *