Ένοχοι Κεντέρης, Θάνου και Τζέκος

Ο εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο προπονητής, «ο οποίος ήταν ως πατέρας στους αθλητές και ο ρόλος του στις αποφάσεις που ελάμβαναν ήταν κυριαρχικός».

Ένοχοι με το ελαφρυντικό της ψυχικής εξάρτησης που είχαν από τον Χρήστο Τζέκο πρότεινε να κηρυχθούν οι αθλητές Κ. Κεντέρης και Κ. Θάνου, θεωρώντας, ουσιαστικά, αβάσιμο τον ισχυρισμό τους, ότι είχαν πέσει θύματα τροχαίου. «Ουδέποτε έλαβε χώρα τέτοιο συμβάν, η Τροχαία που διενήργησε την αυτοψία δεν…..
βρήκε κανένα ίχνος που να αποδεικνύει ότι έγινε τροχαίο. Ούτε θραύσματα βρέθηκαν στον χώρο, ούτε ξύσεις στο οδόστρωμα. Δεν υπήρξε, επίσης, κανένα εμπόδιο στον δρόμο, όπως ισχυρίστηκαν».

Ο κ. Πέτρος είπε, επίσης, πως από κανένα εύρημα δεν προέκυψαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η περιτραυματική αμνησία του Κώστα Κεντέρη, καθώς και το υπογλυκαιμικό σοκ της Κατερίνας Θάνου. Για τον λόγο αυτό, πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι για παράβαση καθήκοντος ο γιατρός που έκανε την εισαγωγή των αθλητών στο ΚΑΤ και οι υπόλοιποι έξι συνάδελφοί του, για απλή συνέργεια στο αδίκημα αυτό, με το ελαφρυντικό, όμως, των μη ταπεινών αιτίων, αφού, όπως είπε, οδηγήθηκαν στις ενέργειές τους λόγω μη ταπεινών αιτίων, επειδή απέναντί τους είχαν δύο θρύλους του αθλητισμού.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για απαγορευμένες ουσίες (εφεδρίνη και ανδρογόνα στεροειδή), που βρέθηκαν σε αποθήκες του Χρήστου Τζέκου.

Ένοχοι, τέλος, πρότεινε να κηρυχθούν και οι δύο αυτόπτες του δηλωθέντος τροχαίου ατυχήματος. Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

sigmalive.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.

    ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

    ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.

    ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΚΑΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

    ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.

    ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΟΠΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΑΜΕΣΑ.

    ΤΕΛΟΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ !!!!!ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΟΤ ΗΤΑΝ .ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ .ΕΞΩ ΟΥΣΤ ΑΠ.ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ.ΧΤΒ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ.
    ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Για τους Αμερικανούς δεν είπε κανείς ότι δεν πέρασε από ελεγχο ούτε ένας .. και ο λόγος? Εκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν να εκβιάσουν και να πουν ότι εάν περάσει έστω και ένας αθλητής θα αποχωρούσε όλη η Αμερικάνικη αποστολή! Έτσι λοιπόν δεν πέρασε από αυτούς ούτε ένας αντιντόπινγκ κοντρόλ . Στο κάτω κάτω τον Κεντέρη και την Θάνου δεν τους έπιασαν ντοπαρισμένους αλλά δεν προήλθαν για εξέταση γιατί τους κάλεσαν όταν είχαν φύγει από τον Ολυμπιακό χωριό. Ζητώ η Αμερική!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κοινοί απατεώνες… το ωραίο είναι ότι μερικοί εξακολουθούν να τους θαυμάζουν αντί να τους φτύνουν.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία με όλα τα συνεπακόλουθα !!! Με τις ενέργειές τους ατίμωσαν την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων που με κόπο μετά από τόσα χρόνια η χώρα μας ξαναδιοργάνωσε.

    Αυτή η ποινή τους αρμόζει !!!

    Ουστ σκουλήκια … Ατιμάσατε και τη Χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις !!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Δύο είναι οι διαφορές, για να απαντήσω σε αυτούς που λένε ότι και οι άλλοι τα ίδια κάνουν. Ναι, τα ίδια κάνουν, αλλά:
    1)Δεν υπάρχουν ανακατεμένα πολιτικά πορόσωπα. Θα ενεργήσει κανείς έρευνα για τις σχέσεις Λιάνη-Τζέκου και Ιακώβου-Σγουρού; Γιατί ….φαρμακώνω έναν αθλητή και περισσοτερο μια ομάδα ήθελε εκατομμύρια ΕΥΡΩ. Εδώ τα έδιναν οι αναφερθένετες πολιτικοί, ενω στο εξωτερικό οι εταιρείες. Έχει διαφορά!!!!!Θα λογοδοτήσουν ποτέ αυτά τα δύο λαμόγια πολιτικοί; Θα ρωτήσει κανείς τους Τζέκο και Ιακώβου που βρίσκανε τα λεφτα και κάνανε ……όλη την φαρμακευτική …..προετοιμασία;
    2)Η Τζόουνς επέστρεψε όλα τα μετάλλια, μπήκε φυλακή για 6 μήνες και ….εξαφανίστηκε. Αυτό το απλό παράδειγμα γι αυτούς τους άσχετούς που μιλάνε ακόμη για να τους αφήσουν τα μετάλλια.
    Το θέμα είναι τεράστιο. Μαζί με τον εγκληματία Τζέκο έπρεπε να είναι στο σκαμνί και πολιτικλά πρόσωπα.
    Και το τελευταίο. Εκείνη την εποχή η ΑΕΚ προσελαβε τον Τζέκο προπονητή για την ποδοσφαιρική της ομάδα. Έμεινε λίγο διάστημα και τον έδιωξαν. Να ερωτηθούν οι τότε παίκτες της ΑΕΚ γιατι διώξανε,ΑΥΤΟΙ, τον Τζέκο. Θα γελάσει κάθε πικραμένου το χείλη.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Όλοι το ξέραμε, κανένας ήθελε να το παραδεχθεί. Καλά πανηγυρήσαμε όλοι με τις νίκες τους αλλά ο αθλητισμός αυτά έχει. Τώρα που δεν υπήρχαν συμφέροντα η δικαισύνη βλέπω ήταν αμιλητη.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο ΤΖΕΚΟΣ, Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ο Νικολάκης γράφει
    Ήθελα νάξερα οί άλλοι ολυμπιονίκες από άλλες χώρες ήταν όντως όλοι καθαροί .Καλά τί κάνει νιάου νιάου στά κεραμίδια ξέρουμε.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Η Ελλάδα πάντα τρώει τα παιδιά της έκαναν το λάθος τα βγουν μπροστά από τους Αμερικάνους αντί να τους πουν μπράβο τους ατιμάζουν όσο για σένα 1΄2 ουστ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    α ρε δικαιοσυνη….οταν θελεις δουλευεις αψογα.ενοχοι κανονικα κ με μεγαλη τιμωρια!!!να αποταχθουν ατιμοτικα απο τα σωματα που υπηρετουν κ να εξαφανηστουν απο προσωπου γης.κ τα μεταλλια πολυ τους ειναι που θα κρατησουν.τετοια περηφανια να την κανουν σουπα κ να την φανε!!!!!οσο κ για τα αλλα λαμογια που περασαν απο το στερεωμα σαν διαττοντα αστερια διεπρεψαν κ μετα εξαφανηστικαν κτατωντας ομως θεσεις αξιωματικων σε σωματα ασφαλειας κ στρατο να παραιτηθουν κ αυτοι.να ποιοι ειναι οι αντιπαραγωγικοι κοπροι!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *