Σχετικά με την σάτιρα του Ράδιο Αρβύλα

Το έχει ξεφτιλίσει ο Κανάκης και η παρέα του το θέμα. Η σάτιρα είναι θεμιτή σε όλα, αρκεί να μην προσβάλλει την προσωπικότητα ή τις αντιλήψεις, κλπ….
των συνανθρώπων σου. Δεν μπορείς κύριε να ξεφτιλίζεις το κομποσχοίνι επειδή σου φαίνεται γελοίο. Για τον διπλανό σου είναι ιερό πράγμα. Αλλά για να σε δω τώρα πόσο άντρας είσαι:
για κορόιδεψε το «καπελάκι» που…..
φορούν οι Εβραίοι, για κορόιδεψε το χαλί που στρώνουν οι μουσουλμάνοι για να προσευχηθούν, για κορόιδεψε την παντόφλα του Πάπα. Εκεί θα μου δείξει ο Κανάκης, και ο κάθε Κανάκης, αν κάνει σάτιρα ή αν κοροιδεύει από εμπάθεια τον Χριστιανισμό. Και να πω και κάτι για τον Αναγνώστη (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_2458.html): η υπεράσπιση του Κανάκη εκ μέρους σας είναι ανεπιτυχής γιατί τα επιχειρήματα είναι ασύνδετα με το θέμα. Απλά θέλατε κάτι να πείτε και το είπατε. Ένα πάντως θα πω. Σκεφτείτε λίγο καλύτερα ποιος κοροιδεύει και ποιος είναι το κορόιδο όταν ο κάθε Βερύκιος πετάει την μπούρδα του για το Βατοπαίδι, με σκοπό όπως αποδείχτηκε να «πέσει» η ΝΔ και να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ, όταν τα ΜΜΕ προβάλλουν τον 1 κακό ιερέα στους 1000, και κάποιοι «έξυπνοι» βγάζουν τα «λυσσακά» τους πάνω στην Εκκλησία και τον Χριστιανισμό και γενικεύουν τα πάντα με εκφράσεις όπως «οι παπάδες κοροιδεύουν και τρώνε τα λεφτά». Εγώ θα πω να σταματήσει ο κάθε «μάγκας» να λέει τα δικά του και να αποκτήσουμε περισσότερη κριτική σκέψη, αδιαφορώντας για τις προπαγάνδες των ΜΜΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://anti-ntp.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΣΟ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ.
    ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ-ΑΔΕΡΦΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΟ,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ>> ΑΝΘΙΜΟΣ!!!!!
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ;;; ΔΙΑΚΟΜΩΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΖΟΣ ΣΤΟΥ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΡΕΣΕ;;; Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ;;;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,,,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΝΟΥΜΕ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τα παιδια ειναι χαμηλου πνευματικου επιπεδου..και αφου δεν βρισκεται καποιος απο το ραδ/κο συμβουλιο να τους τραβηξει τ αυτι…τοτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην τους βλεπουμε!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Το ψωμί είναι για το στομάχι, και το κομποσχοίνι για το .. πνεύμα σου 2:32!και τα δύο σου τα προσφέρει απλόχερα η Εκκλησία όταν τα ζητήσεις και τα έχεις ανάγκη!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ελα ζητουλα λαμόγιο 2:32 να ντερλικώσεις, αλλά για το κομποσχοίνι με ρώτησες και σου απάντησα! Τώρα αν σε έχεο κόωει και λόρδα, η Εκκλησία καί οι παλιοπαπάδες εδώ είανι.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Από τα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας,είναι ο κανάκης…Ρωτήστε κανέναν,που τον ξέρει..Να δείτε τι θα σας πει.Δεν θα πιστεύεται,στα αυτιά σας,με αυτά που θα ακούτε…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Θα προτιμουσα να μου χαρισεις ψωμι να φαω φιλε μου,με απολυσαν απο την δουλεια μου δεν νομιζω να χωρτασω με το κομποσκοινι!!εαν ξερεις καποια ενωρια να ταισει τα παιδια μου πεστην μου αυριο το πρωι θα ειμαι εκει!!περιμενω

    Reply
  11. Ανώνυμος

    2.22 Δεν διαφωνω οτι σε καποια μοναστηρια οντως εχει καταντησει εμποριο το θεμα με τα κομποσχοινια και οχι μονο με αυτα(αν και αυτο βοηθαει καποια μικρα μοναστηρια να επιζησουν)αλλα δεν ειναι ολοι οι ιερεις το ιδιο ουτε οι μοναχοι.Συμβαινει και εκει οτι συμβαινει σε ολη την κοινωνια,ομως αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γελοιοποιουμε τα κομποσχοινια ουτε τους αξιους ιερεις.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    2:22. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    2:22 ΣΟβαρό επιχείρημα και πολύ μεγάλη η απορία σου……Αν το πρόβλημα σου είναι το ότι δεν έχεις να αγοράσεις το κομποσχοίνι έλα να σου χαρίσω ένα.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ????????ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΞΕΧΑΣΕΣ…..
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ XL ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΨΙΔΙΑ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Yπαρχουν μοναχοι που εχουν φτασει σε επιδεδα που ο ανθρωπινος νους δεν μπορει να πιστεψει και ερχονται καποιοι ανοητοι που χωρις να γνωριζουν βριζουν και γελοιοποιουν και δεν καταλαβαινουν οτι ετσι δειχνουν ποσο ανεγκεφαλοι ειναι. Το κομποσχοινι ειναι φτιαγμενο με προσευχη και σεβασμο και καποιοι ως συνηθως που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ξερνανε οπως κανουν προφανως σε ολους τους τομεις της ζωης τους. Εκει που απουσιαζει η σκεψη γεννιεται η βλακεια.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    στην εκκλησια δεν σε υποχρεωνει κανενας να πας και αν πας κανενας δεν σε υποχρεωνει να ριξεις τον οβολο σου, αν θες…αν δεν θες απλα προσπερνας, την εκκλησια δεν την εκφραζουν ουτε οι δεσποταδες ουτε οι παπαδες ουτε στο τελος τελος τα κτιρια, την εκκλησια την εκφραζει ο καθενας απο εμας με τον τροπο ζωης του

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . ΠΟΣΟ ΔΥΣΤΙΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Τι ψάχνεις να βρεις φίλε 2:05, αν ο άλλος είναι κακοπροαίρετος, άστα να πάνε.

    Και καλά πράγματα να τους δείξεις, ψεγάδι θα βρούνε.

    Στις κουράδες λέμε. Σαν τις μύγες. Δεκάρα δεν θα δώσουν για την φύση γύρω τους, θα κοιτάξουν μόνο το σκατό.

    Δικαίωμα τους και πρόβλημα τους. Μη μας τα ζαλίζουν όμως λες και έχουν το αλάθητο.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!!!!ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΦΙΛΕ 1.58 ΒΑΣΙΛΕΥΗ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ!!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    http://www.topontiki.gr/article/15538

    Παπανδρέου -Δρούτσας έμειναν με το… φέσι

    Με απερίφραστο και κατηγο­ρηματικό τρόπο η Άγκυρα διεμήνυσε – προ δεκαημέ­ρου-, δείχνοντας μάλιστα και σχετι­κούς χάρτες στην Αθήνα, ότι η περιο­χή νότια του Καστελόριζου «εμπίπτει απόλυτα στην τουρκική υφαλοκρηπί­δα»! Με τον τρόπο αυτόν η Άγκυρα δι­έλυσε τις ψευδαισθήσεις Παπανδρέ­ου και Δρούτσα περί των δυνατοτήτων της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και τίναξε στον αέρα την αφελή επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης για μια συ­νολική διευθέτηση των ελληνοτουρκικών.

    Αξίζει, ίσως, να σημειωθεί, ως χα­ρακτηριστικό της ελληνικής αμηχανί­ας από την επίσημη τουρκική τοποθέ­τηση, ότι ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας το καλύτερο που βρήκε ως απάντηση προκειμένου να υποσημει­ώσει τα ελληνικά συμφέροντα στο νη­σί ήταν να λάβει μέρος την περασμένη βδομάδα σε εκδήλωση δενδροφύτευσης στο Καστελόριζο!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ανώνυμε βλάκα, μάθε πρώτα τι είναι πραγματικά οι παπάδες και μετά μίλα! Που ακούτε μόνο οτι σας πασάρει η τηλεόραση. Δεν υπάρχουν μόνο δεσποτάδες που τρώνε με χρυσά κουτάλια, υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν τρομακτικό έργο και η πουτάνα η τηλεόραση δεν λέει ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

    Αλλά ζώα σαν εσάς, σε λιβάδι να τους πετάξουν γεμάτο λουλούδια, σαν τις μύγες εσείς επάνω στην κουράδα θα κάτσετε.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΑΚΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΛΕΙΝΗ ΤΗΝ TV.ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ 'ΚΛΕΙΣΗΣ'??ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΙΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ 'ΚΛΕΒΟΥΝ' ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΦΩΒΙΕΣ,ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ….ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ο Κανάκης και η λοιπή παρέα της μασονικής ΧΑΝΘ; Βρε, βρε, βρε. Με τα καμένα τζιπ και τα μαγαζάκια; Που κάνει βιλάρες; Βρε, βρε…

    Πόσο άντρας είναι να κάνει σάτιρα με μουσουλμάνους και εβραίους; Πολύ θέλω να σε δω. Αλλά άσε μην καεί κανένα τζιπ πάλι έξω απο την καφετέρια σου…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *