Η Βάσω “κλειδί” του ανασχηματισμού

Ο επικείμενος ανασχηματισμός, στον οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σχεδιάζει να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά το Πάσχα, έχει ονοματεπώνυμο, όπως και… ταυτότητα. Σύμφωνα με όσα ακούγονται παρασκηνιακά στο Μέγαρο Μαξίμου και την Ιπποκράτους, θα είναι ο ανασχηματισμός των «εκσυγχρονιστών». Και, για να το…..
προσωποποιήσουμε περισσότερο, ο ανασχηματισμός της Βάσως…

Ο λόγος φυσικά για τη Βάσω Παπανδρέου, η οποία εξελίσσεται σε πρόσωπο-κλειδί για τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ως προς το εύρος αλλά και το βάθος τους. Η άλλοτε πανίσχυρη «υπαρχηγός» του κινήματος του «εκσυγχρονισμού», επί ημερών Κώστα Σημίτη, έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Χρήστου Παπουτσή στην Κυβέρνηση, στην αιχμή του δόρατος για όσους δεν συμφωνούν με την οικονομική πολιτική του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εκτιμώντας ότι απομακρύνει το ΠΑΣΟΚ από τις ρίζες και τις κοινωνικές αναφορές του.

Πολύ πρόσφατα, η Βάσω Παπανδρέου παρουσίασε τη δική της οπτική για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, σε συνδυασμό με την αποτύπωση ενός άλλου «οδικού χάρτη» για την έξοδο από την κρίση. Είναι βέβαιο ότι μια ενδεχόμενη είσοδός της στην Κυβέρνηση, και μάλιστα σε κορυφαίο υπουργείο, θα ενίσχυε την κομματική συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ, και θα αξιοποιείτο από το Μέγαρο Μαξίμου ως επικοινωνιακό δόρυ, για τον «επαναπατρισμό» ψηφοφόρων του Κινήματος, οι οποίοι δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις απογοητευμένοι, και αναποφάσιστοι για το μέλλον.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά αυτοι του statesmen τόχουν ρίξει στην πολύ υψηλή πολιτική ανάλυση!!!! Ρε δε γ@@@@στε λέω γώ… Ξεφτιλισμένοι, προδότες, ξεπουλημένοι, εφιάλτες, γκεσταμπίτες εσείς και ο αρχηγός σας και όλα του τα εξαπτέρυγα, που μας έχετε διαλύσει ηλίθιες κότες και μας το ρίχνετε και στην πολιτική ανάλυση !!! Αι σιχτήρ καθάρματα,εγκληματίες. Δεν θα σας πετύχουμε κάπου στο δρόμο;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης είναι κατηγορηματικό: οι χρηματοδοτήσεις και οι ενισχύσεις που χορήγησε η διοίκηση της ΔΕΗ προς το συνδικαλιστικό φορέα της ΓΕΝΟΠ, προσκρούουν στη νομοθεσία για τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος.
    Μάλιστα το πόρισμα της έκθεσης, που ζητήθηκε από την Τίνα Μπιρμπίλη, θέτει κατηγορηματικά εκτός νομιμότητας της ενισχύσεις, καθώς αντίκεινται στη νομοθεσία «η οποία απαγορεύει την ενίσχυση συνδικαλιστικών οργανώσεων από εργοδότες.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ?ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ
    ΤΕΘΕΙΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Γιώργο, αν προτίθεσαι να κάνεις ανασχηματισμό και να συμπεριλάβεις και την μούμια του Φαραώ στην κυβέρνηση, καλύτερα κάθησε με την κυβέρνηση που έχεις.
    Έτσι κι αλλιώς όλοι για τα μπάζα είστε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    xaxaxa

    πλακα εχουν στο πασοκ

    ο κσομος χανεται και το μουνι χτενίζεται

    τα λαμογια ονειρευονται

    παρτε φατσες

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *