Επιτάχυνση αποκρατικοποιήσεων ζητά η τρόικα /// Η πολιτική της ΕΕ έγινε εφιάλτης που μισούν οι Ευρωπαίοι

Καλημέρα σας,

Το πρόβλημα που θίγετε, δηλαδή οι αποκρατικοποιήσεις, είναι το σοβαρότερο όλων εδώ και καιρό, αλλά ήδη φαίνεται ότι ο «χρόνος μας τελειώνει». Είναι, βέβαια, σαφές, ότι για τον δημόσιο…

αυτό πλούτο μας, και μόνο, κόπτονται οι δανειστές μας. Θέλουν να τα πάρουν όλα και χωρίς χρονοτριβή. Θέλουν να τα πάρουν με τιποτένιο αντάλλαγμα, αλλά το τραγικότερο είναι ότι έχουν υπογραφές Ελλήνων αξιωματούχων, που τους τα παραχωρούν. Τα έχουν εκχωρήσει ΟΛΑ.

Δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα έχει τελειώσει, αν τελικά, αποχωριστεί από τον πλούτο της, που περιλαμβάνει τα πάντα, ακόμη και τα «αγέννητα» που βρίσκονται στα έγκατά της. Γι αυτό, η μοναδική σωτηρία, κατά την κρίση μου, οφείλει να ξεκινήσει από καταγγελίες των μνημονίων κλπ. Αυτό έπρεπε βέβαια να γίνει πριν από, τουλάχιστον, δύο χρόνια, αλλά παρότι τα πράγματα έχουν, από τότε, δυσκολέψει, διαθέτουμε πάντοτε σημαντικά επιχειρήματα. Χρειαζόμαστε, όμως, αρχηγό, που δεν έχουμε. Χρειαζόμαστε, ακόμη, την απομάκρυνση από φανταστικούς Αρμαγεδδώνες, όπως είναι η δραχμή, εναντίον της οποίας έγινε μια συνεχής και όπως φαίνεται αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου. Το εθνικό μας νόμισμα θα μπορούσε, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, να είναι η σωτηρία μας. Και είναι αλήθεια ότι τελευταίως ο τρόμος του μέσου Έλληνα στο άκουσμα της δραχμής έχει, αρκετά, υποχωρήσει. Φοβάμαι, όμως, ότι δεν έχουμε χρόνο για αναμονή.

Γειά σας,

Μ.Ν.-Δ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *