ΠΑΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΤΩΧΟΣ…

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Θάρρος και την δημοσιογράφο Βίκυ Βετουλάκη ξεκαθαρίζει το τοπίο πως δεν είναι στα σχέδια του να κατέβει για βουλευτής στη Μεσσηνία. Για την ταμπακέρα όμως δεν είπε τίποτα. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει (εδώ) πως αμέσως μετά το Πάσχα ο Σαμαράς, θα τον πετάξει έξω με τις….
κλοτσιές μιας…. που το ΄σύστημα΄ Τζότζολα – Πτωχού, έχει ανοίξει πόλεμο με τα μεγαλύτερα blogs κάνοντας μεγάλη ζημιά στην Ν.Δ. Ο Δημητράκης έτρεξε να προλάβει με συνέντευξη του πως δεν θα είναι υποψήφιος για να μην καταλάβει ο κόσμος πως ο πρόεδρος τον πετάει έξω με τις κλοτσιές για όλα αυτά που έκανε… Πάντως ένα είναι σίγουρο… Όλοι αυτοί οι άσχετοι που είχαν μαζευτεί στη Συγγρού ως οι ειδικοί του διαδικτύου παίρνουν τον Πουλόπουλο… Κάλιο αργά παρά ποτέ…

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Εγώ τον ξέρω τον αρθρογράφο. ΄Πράγματι είναι βολεμένος και τρώει με το ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα επιδή ντρέπεται να πει οτι είναι ΠΑΣΟΚ, το παίζει Δ. αριστερά.Για να μη το βρίζουν. Τρώει και κάνει τρίπλες, να μη τον κατλαβουν οι άνθρωποι. Προσοχή!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αυτός που τα στέλνει, εχει συμφέρον, επειδή είναι πρασινορουφιάνος, και δε θέλει να χάσει τη μάσα του. Ετσι λοιπόν κάνει πλύση εγκεφάλου οτι δε πάει καλά ο Σαμαράς, με τα άτομα που εχει και με αυτον τον τρόπο χάνει η ΝΔ, οποτε ο αρθογράφος κερδίζει.Προχθές είχε βάλει στο κρατος του Τατούλη πήγε ο Σαμαράς. Τι να πίτε ρε παιδιά; Αφου ο Σαμαράς πήγε στο χωριό του. Φαντάσου τι μίσος εχει ο πράσινος. τον ξέρω. Τρώει με το ΠΑΣΟΚ χρόνια και βάζει διάφορα, τους έπιασε κολοπιλάλα τώρα που είδαν να μειώνετε η διαφορά. Θα δίτε πολλές ψευτιές απο αυτούς που τρώνε.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    επίσης όποιος άλλος ΔΕΝ προτίθεται να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ παρακαλείται να το δηλώσει…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τσουρέκια μας τα κάνατε με τον τύπο!
    Δηλώνω και γω ότι ΔΕΝ προτίθεμαι να κατέβω υποψήφιος μπας και γίνω και γω διάσημος…

    Reply
  5. AKALYPTOS

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ?? ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ??
    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ Ή ΤΩΝ ΠΤΩΧΟΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *