Ξένοι … στον τόπο μας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Δηλώνω εξ αρχής ότι δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά και ούτε ενάντια στην ανάγκη του κάθε ανθρώπου να εκφράσει την πίστη του αλλά θεωρώ αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τις συγκεντρώσεις των χιλιάδων μουσουλμάνων για προσευχή στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.

Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν…..
άμεσες απαντήσεις.

1ον Γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα και πως κάλυπταν αυτήν τους την ανάγκη και

2ον ποιος ενημερώνεται και ποιος δίνει τέλος πάντων την άδεια για αυτές τις συναθροίσεις;

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπαίνουμε πλέον σε φάση τετελεσμένων ενεργειών που έχουν να κάνουν με την αλλοίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό όπου τα αρχαιοελληνικά σύμβολα και η Ελληνική γραμματεία (που καθιστούσαν την Ελλάδα λίκνο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) θα αντικατασταθούν με τις μουσουλμανικές κουρελούδες, το φανατισμό και ενδεχόμενος αργότερα και με την τυφλή τρομοκρατία!!!

Θεωρώ επίσης ότι πέρα από τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της χωρίς μέτρο λαθραίας εισροής τόσων ανθρώπων που έχει να κάνει με την αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας και της γκετοποίησης πολλών περιοχών της Αθήνας, με αυτές τις εικόνες θα πληγωθεί και η βαριά βιομηχανία μας δηλ. ο τουρισμός!

Σίγουρα στο παιχνίδι αυτό εμπλέκεται η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση αλλά και τα φερέφωνα τους μια και η προπαγάνδα τους αναλώνεται στα δικαιώματα των αλλοδαπών και όχι στην διερεύνηση για τον ακριβή αριθμό τους, καθώς και για την νομιμότητα παραμονής στην χώρα μας των περισσότερων εξ αυτών!!!
Αυτή την νομιμότητα που οι συμπατριώτες μας μετανάστες είχαν σε όλες τις χώρες του κόσμου που πήγαν!!

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών εξελίξεων αλλά δεν φαίνεται να είναι μακριά η μέρα που θα είμαστε εμείς οι ξένοι στον τόπο μας μια και όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ωθούν την νεολαία μας (εκτός από την αποχή και την αδιαφορία για τα πολιτικά δρώμενα) στην ξενιτιά προς αναζήτηση καλύτερης τύχης!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ,ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ..ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ..ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ..ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ,ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΤΡΙΑΔΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Η ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ. ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ..ΟΜΩΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ!
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΝΟΥΣΟ…ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΤΙΜΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ…ΤΙΜΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΠΟΝΔΗ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ…''ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.'' ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕ;ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ; ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ..ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΣΤΩ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ 3:20.. ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ, Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ..ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ….ΜΑΝΟΥΣΟΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΑΠΗΤΕ 3:20 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ) ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΧ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ..ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ Η ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΑΛΛΑ "ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΝ" ΔΗΛ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΓΙΟ.
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΠΟΧΗ) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    εξω ολοι οι ξενοι απο την ελλαδα!!!
    τσακιστε τουσ αναρχοκομουνιστες υποστηρικτες τους!!!
    τσακιατε και τα δημοκρατικα γουρουνια που τους εφεραν εδω!!!
    μονο η χρυση αυγη μπορει να σωσει πλεον την κατασταση!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 2:07 : ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ! ΜΠΡΑΒΟ!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΝΟΥΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ..ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ…Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ…ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ;!;!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΑΞΗ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΧ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΝΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΓΙΟ ΠΧ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ;ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ''ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ''?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ….. ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΥΓΑ…..
    Ν ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΥΠΑΝΑΠΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ…ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ..ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΣ!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΠΙΔΕΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δεν είναι τυχαίο που σε ανάγκασαν να δεις αυτό το αποτρόπαιο θέαμα. Είναι ψυχολογικός πόλεμος, είναι ένα μάθημα και μία προειδοποίηση για αυτό που σε περιμένει Έλληνα. Είναι το αίσθημα ταπείνωσης που θέλουν να νοιώσεις μέσα στην πατρίδα σου. Να αποδεχτείς πια ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Τώρα η ύπαρξη τζαμιού που δεν θα σου επιτρέπει να τους βλέπεις φαντάζει όαση. Πως αλλιώς θα το δεχτείς χωρίς αντιρρήσεις; Καλως ήρθες στην παγκοσμοιοποίηση Έλληνα, καλώς ήρθες στην Νέα Τάξη Πραγμάτων του ΓΑΠ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΟΝΤΑ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΘΕΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΙΣΙΓΟΤΘΟΙ ΧΒΙΜΕΤΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΣΕΝΑ 12:03 ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ? ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΟΚ,ΠΑΩ ΠΑΣΟ..ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ….
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ??????
    ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ????ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ
    Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 11:35 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ..ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΗ, ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ..ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ? ΓΟΝΑΤΙΖΑΝΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑΧ ΑΛΛΑΧ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε' ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΩ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΕΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ….ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΔΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΒΩΜΟΥΣ…ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ….ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΠΗΓΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;ΔΛΔ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΡΕΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ…ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΝΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΕΧΘΑΙΟ;ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ;ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΧ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ…ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ξένος στον τόπο μου δεν γίνομαι και παίρνω και το νόμο στα χέρια μου. Τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν για να 'προστατέψουν' τους προσκυνημένους, εμάς που μας κλέβουν κάθε μέρα ποιός θα μας προστατέψει?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *