Aποκαλυπτικό βίντεο με τον Μπερλουσκόνι που βγαίνει με δύο νεαρές απο πρακτορείο μοντέλων!

Ενα βίντεο από το περιοδικό ΟGGI που δείχνει τον Μπερλουσκόνι να βγαίνει απο γραφείο ιμπρεσάριου μοντέλων με δύο νεαρές και να κατευθύνεται στην πρωθυπουργική κατοικία, καίει τον Σίλβιο που….
αντιμετωπίζει καταιγίδα αποκαλύψεων για τις σχέσεις του με call girls, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη.
papatzides.blogspot

Δείτε το βιντεο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΑΕΙ…ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ…ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    τον γουσταρω πολυ.ειναι απο τους λιγους ανδρες που απομειναν.οι αλλοι εχουν σκασει απο την ζηλεια τους οι ανεραστοι.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ , ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ……..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΠΗΔΑΕΙ…..ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ……….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΩΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΤΣΙΟ. ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ (ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΝΝΟΩ ΠΑΝΤΑ…)ΠΟΥ ΒΙΤΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Κ.Α.ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ? ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ…ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…Η ΄ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕ,ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ),ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΕΣ…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *