Ολα εδω πληρωνονται

Μία απίστευτη ερωτική ιστορία στα δικαστήρια

Νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να χρωστά τα μαλλιά της κεφαλής της, μιας και ο επί πολλά έτη εραστής της την παράτησε για να γυρίσει στη νόμιμη σύζυγό του.

Η απίστευτη ερωτική ιστορία, που έφτασε μέχρι ….
και τις δικαστικές αίθουσες, συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια στη Θεσσσαλονικη , όταν ξαφνικά η γυναίκα άκουσε από τα χείλη του επί δεκαέξι ολόκληρα χρόνια εραστή της τη λέξη «χωρίζουμε». Ο άντρας, ο οποίος είναι υπάλληλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, αν και παντρεμένος με δύο παιδιά, από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την εντυπωσιακή γυναίκα σύναψε μαζί της ερωτικό δεσμό και μάλιστα ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Εκείνος διανυκτέρευε πολλά βράδια στο σπίτι της ερωμένης του, πρώην υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, ενώ είχαν και κοινό τραπεζικό λογαριασμό και ζούσαν σαν κανονικό ζευγάρι, όπως επισημαίνεται και στη δικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής η γυναίκα πολλές φορές βοηθούσε τον σύντροφό της με χρηματικά ποσά καλύπτοντας τις δαπάνες του, αφού είχε αυξημένες υποχρεώσεις.

Μάλιστα προκειμένου να τον βοηθήσει οικονομικά, από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι και το καλοκαίρι του 2005 η άτυχη γυναίκα πήρε τρία διαφορετικά δάνεια, συνολικού ύψους 18.000 ευρώ. Ο φίλος της όμως, αφού πήρε τα χρήματα και κάλυψε τις επείγουσες οικονομικές του υποχρεώσεις, δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και την εξόφληση την έκανε μόνο στα… λόγια. Ετσι αφού τα μάζεψε κι έφυγε, όχι μόνο δεν της έδωσε τα χρήματα, αλλά δεν απαντούσε ούτε στα τηλεφωνήματά της.

Η γυναίκα κατέθεσε αγωγή εις βάρος του. Τελικά το εφετείο Θεσσαλονίκης εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του έκανε δεκτή την αίτησή της και υποχρέωσε τον πρώην εραστή της να της επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε.

kalanemos στο OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *