Προτάσεις Στοιχήματος

Καλησπέρα σας. Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα στην Ελληνική Superleague με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το ποιες ομάδες θα βρεθούν “ένα βήμα πιο κοντά στη Β’ Εθνική”. Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 19:00. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της ΑΕΚ και…
του Ολυμπιακού με τα οποία και θα ασχοληθούμε.

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον τελικό του Κυπέλλου στις 30 του μήνα. Το 6-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» διέλυσε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά την ΑΕΚ, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Τουλάχιστον αίσιο τέλος δόθηκε στην υπόθεση αδειοδότησης. Τιμωρημένος ο Μανωλάς, εκτός οι Δέλλας και Νασούτι. Στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έσωσε το βαθμό ο Ατρόμητος, και βρέθηκε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τιμωρημένοι για σήμερα Σαγκανόφσκι και Καραλής, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Η ΑΕΚ δεν έχει πλέον τα κουράγια για πολλά πράγματα και ο Ατρόμητος θέλεις βαθμούς. Πάμε με το Χ2.

Ολυμπιακός-Καβάλα: Ονειρικό πάρτι τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός στο ‘’ντέρμπι στα χαρτιά’’ με την ΑΕΚ, διαλύοντας την με 6-0 και σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του. Παρά τις σειρήνες, η διοίκηση έσπευσε να διευκρινίσει ότι θα πορευτεί με τον Βαλβέρδε και την επόμενη σαιζόν. Τιμωρημένοι για σήμερα Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα και Τοροσίδης. Εκτός θέσεων πλέι οφ η Καβάλα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, πλήρωσε την αστοχία της. Τιμωρημένοι για σήμερα Ντουγκλάο και Καρντόσο, παραμένει εκτός ο Δρόσος. Αναμένουμε ένα χαλαρό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, χωρίς άγχος από τις δύο ομάδες. Αξίζει να κυνηγήσουμε και εδώ την έκπληξη αγοράζοντας το Χ2 (4.75-9.00).

www.betarades.gr   Προγνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *