ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ , ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!


Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΕΠ!!

Ο ΔΙEΥΘYΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΝΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ, Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΚΕ!!!!!!!, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ !!!!!

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…
.

ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.(sic)
ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΔΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΨΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ;;;

ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ …..

Είμαι δε παντρεμένος με δύο παιδιά, το ένα μου παιδί, η ηλικίας σήμερα επτά ετών πάσχει από βαριάς μορφής δυσλεξία. Για την αντιμετώπιση δε αυτού του θέματος, το παιδί μου χρήζει δε συνεχούς λογοθεραπείας. Σημειώνω δε ότι το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό στην εναγόμενη, όπως επίσης είναι γνωστό ότι επί πέντε έτη ακολουθούσε το παιδί μου θεραπεία, για έξι ώρες την εβδομάδα, κάθε δε ώρα μου στοίχιζε 60 ευρώ !!!.Όλα αυτά τα στοιχεία τα ήξερε πολύ καλά η εναγόμενη και βέβαια και ο πρόεδρός της, είναι δε κρίσιμα για την κρίση της παρούσας, όπως θα αναπτύξω παρακάτω.

από το τέλη του έτους 2008 ξεκίνησε μια διαμάχη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της εναγόμενης εταιρείας κ. Δρακάκη. Ειδικότερα ο Πρόεδρος της, πολλές φορές με έβρισκε αντιμέτωπο κάθε φορά που θεωρούσα ότι παραβιαζόταν ο νόμος, κάθε φορά που θεωρούσα βάσιμα και νόμιμα ότι προέχει η υπηρεσία αυτή καθεαυτή και όχι οι «εξυπηρετήσεις» στις οποίες στόχευε. Έτσι για παράδειγμα δεχόμουν πιέσεις εκ μέρους του να προσλάβω κόσμο χωρίς να έχει τηρηθεί έστω κάποια τυπική διαδικασία πρόσληψης, μου θέτανε κριτήρια εντελώς αυθαίρετα, με πιέζανε να εξυπηρετήσω δικές τους υποθέσεις προσωπικές, να υπογράψω φύλλα μισθοδοσίας για υπαλλήλους που δεν είχα καν γνωρίσει και ουδέποτε είχαν προσφέρει εργασία, ελάμβανα αντί βιογραφικού για υποψηφίους έντυπο κομματικού ψηφοφόρου με τα στοιχεία τους και πιεζόμουν να εισηγηθώ θετικά, πράγματα που δεν έκανα και διαμαρτυρήθηκα γραπτώς και εντόνως. Επιπλέον σε όσα δίκαια αιτήματά μου για θέματα που έχρηζαν άμεση αντιμετώπιση έβρισκα αντίθετη τη διοίκηση, η οποία με απέφευγε συστηματικά. Υπογραμμίζω δε ότι λάμβαναν χώρα κάποιες προαγωγές χωρίς υπηρεσιακά σημειώματα και χωρίς εισηγήσεις μου στην υπηρεσία μου, με πράξεις του Προέδρου του Δ.Σ. της εναγόμενης Εμμ. Δρακάκη, ενώ τα δικά μου σημειώματα ποτέ δεν λαμβάνονταν υπόψη από τη διοίκηση !!!
Περί τα μέσα του μηνός Ιουλίου του 2008, προήχθη ο υπάλληλος ,,,,, στην υπηρεσία μου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου, το οποίο είχε χειροδικήσει εις βάρος συναδέλφου του – γυναίκας, εν ώρα υπηρεσίας και είχε χειροδικήσει και κατά του άμεσου προϊστάμενου του, όταν πήγε να διευθετήσει την κατάσταση. Ο συγκεκριμένος με 18μηνη προϋπηρεσία προήχθη εις βάρος συναδέλφου του με 9ετή προϋπηρεσία και με περισσότερα τυπικά προσόντα.
Όπως όμως μου είπε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εναγόμενης κ. Εμμ. Δρακάκης ήταν απαραίτητο να γίνει η προαγωγή για κομματικούς λόγους και λόγω πίεσης συγκεκριμένου συνδικαλιστή. Για το γεγονός αυτό διαμαρτυρήθηκα εγγράφως και κοινοποίησα την διαμαρτυρία μου και σε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας μου, για να λάβουν γνώση ότι δεν είχα καμία ανάμειξη στην σκανδαλώδη αυτή προαγωγή, προκαλώντας την μήνη του Προέδρου κ. Εμμ. Δρακάκη εναντίον μου.
Γενικά υπογραμμίζω, ότι επειδή ήθελα να κάνω σωστά τη δουλειά μου, την οποία και έκανα από την πρώτη ημέρα της πρόσληψής μου, επειδή το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η άψογη και η ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μου τις οποίες και προσέφερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δυστυχώς δεν άρεσα στη διοίκηση της εναγόμενης, η οποία ήθελε μόνο και μόνο να εξυπηρετεί πρόσωπα αρεστά σε αυτήν και μόνο και τίποτα άλλο. Έτσι διαμορφωθέν το κλίμα μεταξύ εμού και της αντιδίκου, η εναγόμενη από την πλευρά της με πίεζε να δεχθώ δικές της εντολές, εγώ από τη δική μου, θεωρώντας ότι προέχει η υπηρεσία και η τήρηση της νομιμότητας, από τη θέση ευθύνης που είχα, έκανα αυτό που έπρεπε ήτοι τηρούσα την νομιμότητα μέχρι κεραίας, αντιστεκόμουνα δε κάθε φορά που δεν τηρείτο η τυπικότητα και η νομιμότητα. Η συμπεριφορά μου αυτή όπως ήταν προφανές δεν άρεσε στην διοίκηση της εναγομένης η οποία αποφάσισε να με απολύσει.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΨΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ;;

Arisit Dikeos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *