ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΧΑΙΑ ; ; ;

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

Marinos

Κόλλησε από τον Νικολόπουλο φαίνεται ο καινούργιος Βουλευτής Αχαίας Θ.Νταβλούρος ο οποίος σε γλώσσα χωροφυλακίστικη βαρύγδουπα με γραπτή του δήλωση στα ΜΜΕ είπε μεταξύ άλλων: «Θα ψηφίσω για τη σωτηρία και την ανόρθωση της Ελλάδας, όχι όμως και για την περαιτέρω εξασθένηση των συμπολιτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται ήδη πολύ σκληρά από την κρίση που βιώνουμε και….
υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες»

Ο κ.Νταβλούρος στις προεκλογικές του ομιλίες και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του είχε δηλώσει ότι δεν θα έπαιρνε την Βουλευτική αποζημίωση, ούτε βουλευτικό αμάξι.
Για το αμάξι μας ενημέρωσε ότι δεν το πήρε αλλά την βουλευτική αποζημίωση δεν μας έχει ενημερώσει.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταψηφίσει τα πρώτα νομοσχέδια που όπως όλοι ακούμε στα ΜΜΕ έχουν νέες περικοπές στις συντάξεις, στα ειδικά μισθολόγια, στο εφάπαξ και φυσικά στις επικουρικές.
Αναμένουμε αν οι πράξεις συνάγουν με τα λόγια…


“Δεν λιποτακτώ στα δύσκολα”-του βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Θανάση Νταβλούρου

Όσοι μπήκαμε στις τελευταίες εκλογικές μάχες κάτω από τη σημαία της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζαμε ότι η σωτηρία της χώρας περνά από πολύ δύσκολες αποφάσεις κι επώδυνες επιλογές. Όσοι αντιπαλέψαμε με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας τον άκρατο, αριστερό, λαϊκισμό και τη συνειδητή παραπλάνηση του ελληνικού λαού με ανέφικτες και ανέξοδες παροχολογίες, γνωρίζαμε ότι ο δικός μας δρόμος, ο δρόμος που προτείναμε, δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά ότι ήταν εκ των προτέρων γεμάτος αιματηρές θυσίες.
Όσοι με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας επικαλούμασταν τα δύσκολα και υποσχόμασταν στους συμπολίτες μας συμπόρευση κι ενότητα στα δύσκολα, ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσουμε στην πράξη αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Γιατί τα (πραγματικά) δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Κανείς από όλους εμάς που αγωνιστήκαμε προεκλογικά με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας δεν νομιμοποιείται πολιτικά να λέει σήμερα ότι δεν γνώριζε. Κανείς δεν νομιμοποιείται να υποστηρίζει ότι εξεπλάγη από το μέγεθος της δυσκολίας των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν.

Πολύ περισσότερο, όμως, κανείς δεν δικαιούται να λιποτακτήσει, να κάνει πίσω, προτάσσοντας την υλοποίηση ή μη υλοποίηση των προσωπικών του φιλοδοξιών έναντι του εθνικού συμφέροντος, του καθήκοντος για τη σωτηρία της πατρίδας και της προσήλωσης σ’ αυτό από την παράταξη των μεγάλων ιστορικών επιλογών, την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η πιο αναμενόμενη και συχνή ερώτηση που μου γίνεται είναι εάν θα ψηφίσω στη Βουλή τα νέα, σκληρά, (γιατί πράγματι θα είναι σκληρά) μέτρα που έρχονται. Η απάντησή μου είναι ότι θα πράξω αυτό που προέχει για την ανάσταση της Ελλάδας, με γνώμονα, ωστόσο, πάντα αυτό που μου υπαγορεύουν η συνείδησή μου και ο προσωπικός κώδικας αξιών μου, όντας προερχόμενος από την κοινωνία, κινούμενος σ’ αυτήν, και απευθυνόμενος σ’ αυτήν.

Θα ψηφίσω για τη σωτηρία και την ανόρθωση της Ελλάδας, όχι όμως και για την περαιτέρω εξασθένηση των συμπολιτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται ήδη πολύ σκληρά από την κρίση που βιώνουμε και υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες.

Αυτή είναι η δέσμευση που λαμβάνω έναντι των συμπολιτών μου, αυτών που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρώτο βουλευτή Αχαϊας. Δεν θα λιποτακτήσω, δεν θα τους προδώσω.

http://www.filodimos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *