Ευρωδιάσταση – Κέντρα Ξένων Γλωσσών για ενήλικες: απάντηση στην κρίση με γενναίο «κούρεμα» διδάκτρων.

Η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητο προσόν για κάθε ενήλικο. Το πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογήσει κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να επιλέξει ένα πρόγραμμα εκμάθησης της ξένης γλώσσας που τον ενδιαφέρει, είναι προφανώς η ποιότητα σπουδών και η καταλληλότητα του προγράμματος (ύλη / χρονοδιάγραμμα / ευελιξία / αντιμετώπιση σπουδαστή).

Το δεύτερο στοιχείο που….
θα πρέπει να αξιολογηθεί είναι σίγουρα το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει μία ξένη γλώσσα ή να τη βελτιώσει είναι λογικό να αναζητήσει προσφορές και οικονομικά πακέτα εκμάθησης, ειδικά σε μία περίοδο κατά την οποία τα εισοδήματα μειώνονται και οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί συρρικνώνονται.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα ξένη γλώσσα επιλογής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση μέχρι και 18 Οκτωβρίου, κερδίζετε:

1) ΕΚΠΤΩΣΗ 15-30% (αναλόγως προγράμματος και τρόπου εξόφλησης).

2) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25%, για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων

σπουδαστών.

3) Δεύτερη γλώσσα ΔΩΡΕΑΝ (καταβολή μόνο εγγραφής) για πρόγραμμα ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ

με αυτό της πρώτης γλώσσας που θα επιλέξετε, με δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6

ετών.

4) Στα προγράμματα Lower, Intermedio Ισπανικών, DELF Γαλλικών, B1 Γερμανικών,

Diploma Ιταλικών:50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίδακτρα του επόμενου επιπέδου

(Proficiency, Superior, DALF C1, Zertifikat B2, CELI 5).

5) 70% ΕΚΠΤΩΣΗ σε προγράμματα πληροφορικής / προετοιμασίας ΕCDL

στην Ευρωδιάσταση Πληροφορική.

Ένα βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 1/2, ΣΤΟ 1/3 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ «ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι παραπάνω πολύ συμφέρουσες προσφορές. Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για DELF B2 Γαλλικών στην Ευρωδιάσταση ολοκληρώνεται σε ένα 8μηνο, όταν το «σύνηθες» στα φροντιστήρια ενηλίκων είναι 2 έως 4 8μηνα.
Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο (ελεύθεροι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο); Τα τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα Αγγλικών – οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Αγγλικών – μαθήματα Γαλλικών – οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Γαλλικών – μαθήματα Γερμανικών – οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Γερμανικών – μαθήματα Ισπανικών – οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Ισπανικών – μαθήματα Ιταλικών – οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Ιταλικών» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr και στο www.eurodiastasi.blogspot.com
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-330.111.0,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση, ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *