Πριν την… καταιγίδα

Είκοσι επτά άνθρωποι ταλαιπωρούν χιλιάδες φοιτητές, τους γονείς τους κυρίως όμως «παίζουν» με το μέλλον αυτών των παιδιών, αποφασίζοντας να κλείσουν το Πανεπιστήμιο……

Μια ομάδα συνδικαλιστών, σήμερα της ΓΕΝΟΠ χθες της ΠΟΕ- ΟΤΑ, «σαμποτάρει» μια ολόκληρη κοινωνία και «παίζει» όχι απλά με τα… νεύρα της αλλά αποφασίζει για αυτή και χωρίς αυτή με το «έτσι θέλω» και με το «όποτε θέλω».

Μια άλλη ομάδα φοιτητών, με συγκεκριμένες πολιτικές αποχρώσεις, δρα σαν γκανγκστερική συμμορία, χτίζει το γραφείο ενός καθηγητή και προπηλακίζει έναν άλλο, γιατί απλά δεν συμφωνεί μαζί τους.

Από την άλλη πλευρά πολίτες που διαμαρτύρονται για τα σκληρά μέτρα και την ανεργία, χτυπούν με γροθιές έναν πολιτικό που βρέθηκε τυχαία μπροστά τους, ενώ ύβρεις και πεζοδρομιακή διάλεκτος μεταξύ των πολιτικών προσώπων, δρουν στην κοινωνία όπως ένα σπίρτο που σιγοκαίει μέσα σε ένα δάσος, έτοιμο να το τυλίξει στις φλόγες.

Τα φαινόμενα αυτά δυστυχώς δεν είναι ούτε λίγα, ούτε τα τελευταία. Αντιθέτως αυξάνονται με …………………………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *