Πάλι οι φοιτητές πλήρωσαν τα παιχνίδια των φοιτητοπατέρων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Με μία χαμένη εξεταστική στις σχολές που τελούσαν μέχρι αυτή την εβδομάδα υπό κατάληψη, θα πληρώσουν οι φοιτητές τα συντεχνιακά παιχνίδια της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ και των αριστερών παρατάξεων.
Η Φ.Ο.Σ. σταθερά όπως πρίν έτσι και….
τώρα στηρίζει ΑΝΟΙΧΤΕΣ σχολές. Στηρίζει τα πλαίσια των αγανακτισμένων φοιτητών που έχουν απηυδήσει από τα πολιτικάντικα παιχνίδια και θέλουν να τους επιτραπεί το δικαίωμα τους στην εκπαίδευση. Προτρέπει δε όλους τους φοιτητές, να προσχωρήσουν μαζί μας στον αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας να σπουδάζουμε ελεύθερα , να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να σκεφτόμαστε ελεύθερα, απαλλαγμένοι από τον ύπουλο κομματικό σκοταδισμό καθώς επίσης και τους πάσης φύσεως αντιδημοκρατικούς τραμπουκισμούς και πρακτικές.

Τέλος η Φ.Ο.Σ καταδικάζει όπως έκανε και πάντα τις αυθαίρετες ενέργειες που ζημιώνουν το σύνολο του φοιτητικού κόσμου και κάνουν την πλειοψηφία των φοιτητών να πλήττεται.
Καταδικάζει επίσης την οποιαδήποτε προσπάθεια καπέλωσης των γενικών συνελεύσεων από παρατάξεις που η ιδεολογίες τους προσαρμόζονται με βάσει τα καθαρά πολιτικά οφέλη και συμφέροντα.
Δεν έχουμε άλλο χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε πως το κλείσιμο των Σχολών μας αποτελεί ισχυρό κόλαφο στην δημοκρατία , την αξιοκρατία, τις ιδέες , την κατάρτιση όπως επίσης και την παιδεία .
Στηρίζουμε ΑΝΟΙΧΤΕΣ σχολές πλήρως
Γραφείο τύπου Φ.Ο.Σ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *