Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη μέχρι το Μάιο

Απαγορεύεται απολύτως η αλιεία ιχθύων και λοιπών υδροβίων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο μέσα στην λίμνη Δοϊράνη (Ελληνικό τμήμα), με σκοπό την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθύων. Η απαγορευτική περίοδος αλιείας αρχίζει από 13 Απριλίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 π.μ και η λήγει στις…..
16 Μαΐου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ .

1. Με φροντίδα και έλεγχο των αρμοδίων Αστυνομικών Αρχών και με προσωπική ευθύνη των ιδιοκτητών τους, επιβάλλεται:
α) Όλες οι βάρκες, με τις οποίες ενασκείται η αλιεία στην λίμνη, να συγκεντρωθούν στην ξηρά, η μία δίπλα στην άλλη, αφού προηγουμένως απομακρυνθεί κάθε αλιευτικό εργαλείο μέσα απ’ αυτές, στα εξής σημεία συγκέντρωσης:
I) Οι βάρκες του Οικισμού Δοϊράνης στο εσωτερικό του λιμενοβραχίονα Δοϊράνης προς την μεριά του τελωνείου Δοϊράνης.
II) Οι βάρκες των Οικισμών Δροσάτου, Κορυφής, Αμαράντων, Αγ. Χαραλάμπους, στο όριο του αγροκτήματος Αμαράντων- Ακρολιμνίου.
III) Οι βάρκες των Οικισμών Μουριών, Αγίας Παρασκευής και Σ.Σ. Μουριών στον χώρο δίπλα από την προβλήτα στην περιοχή των Χιλίων Δέντρων.
β) Να αφαιρεθεί και απομακρυνθεί από την λίμνη Δοϊράνη κάθε είδος αλιευτικού εργαλείου (δίχτυα, βολκοί κλπ )
Σε ενδεχόμενη ανεύρεση αλιευτικών εργαλείων μέσα στην λίμνη, κατά την περίοδο της απαγόρευσης και κατά τους τακτικούς ελέγχους, αυτά θα ανελκύονται από τις Αστυνομικές Αρχές και θα μεταφέρονται στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα , με σκοπό την εξακρίβωση της ταυτότητας των ιδιοκτητών ,που θα θεωρούνται παραβάτες της παρούσας.

2. Οι παραβάτες της παρούσης τιμωρούνται σύμφωνα με το άρθρου 9 του Ν.2040/1992.

3. Αρμόδιοι για την πιστή εφαρμογή της παρούσης, ,είναι οι αρμόδιες Ανακριτικές Αρχές στις οποίες οι αλιείς των παραλίμνιων περιοχών υποχρεούται να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή για την τήρηση των διατάξεων της παρούσης. Στα πλαίσια αυτής της απόφασης, οι ανωτέρω αλιείς γνωστοποιούν στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα ,από την πρώτη ημέρα έναρξης της απαγορευτικής περιόδου αλιείας, τα στοιχεία της βάρκας (ΑΜΑΣ όνομα, κ.λπ.),που θα είναι διαθέσιμη στις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής για κάθε ενδεχόμενο έλεγχο μέσα στη λίμνη.

http://www.kilkistoday.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Η ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ είναι μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση πειρατών, τζογαδόρων, άθεων, τυχοδιωκτών και άλλων ευγενών κομματιών που πάνω απ' όλα υποστηρίζει πως το οικονομικό κατακάθι της κοινωνίας είναι απείρως τιμιότερο από τους αυτοδιορισμένους ταγούς της.

    Το μαύρο είναι all time classic χρώμα και συμβολίζει πολλά.

    Το μαύρο μας το χάλι, το μαύρο χιούμορ, τα μαύρα πρόβατα, την μαύρη απελπισία, την μαύρη τρύπα της τσέπης, τα μαύρα εσώρουχα, την μαύρη συμφορά, και μια μαύρη που είχα πηδήξει με 50 ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *