Επικοινωνία Παπανδρέου με τον Λίβυο πρωθυπουργό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είχε το Σάββατο ο Λίβυος πρωθυπουργός Αλ-Μπαγκντάντι Αλ-Μαχμούντι, ο οποίος επανέλαβε την προσήλωσή του στις αποφάσεις του ΟΗΕ, όπως μετέδωσε το λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana.
Ο Μαχμούντι στην επικοινωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό πρόσθεσε ότι η Λιβύη είναι προσηλωμένη στην…..
ειρηνευτική πρωτοβουλία της Αφρικανικής Ένωσης.

«Η επίθεση των αποικιοκρατών σταυροφόρων παραβίασε τις αποφάσεις αυτές», τόνισε σύμφωνα με το Jana ο λίβυος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ κατά των δυνάμεων του Μουάμαρ Καντάφι.

Σύμφωνα με το λιβυκό πρακτορείο, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών συζητήθηκε «ο ρόλος της Ελλάδας στον τερματισμό των ακροτήτων αυτών», όπως είπε ο Λίβυος πρωθυπουργός.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων τής Λιβύης, μετέδωσε ότι ο Λίβυος πρωθυπουργός μετά τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο κ. Λαβρόφ είπε στον Λίβυο πρωθυπουργό ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει παρατηρητές για να επιβλέψουν μία συμφωνία κατάπαυσης τού πυρός και να ανοίξουν το δρόμο για ειρηνική επίλυση της κρίσης.

Σημειώνεται ότι την Μ. Παρασκευή ο Ελληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με τον οποίο συζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης στη Λιβύη.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;; ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΔΩ ΑΜΑΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ, ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ;;;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ Α.Ο.Ζ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!
    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *