ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, 22:20, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 23:23-33 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ….
ΑΡΙΘΜΟΥΣ 33:50-53, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΛΕΥΪΤΙΚΟ 26:1-30 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ 23:16 ΚΑΙ 24:20-23 Ο ΘΕΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ 2:1-5, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΙΜΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 12-13 Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ 7:3-4 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 32:1-35 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΫΣΗΣ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ, ΣΦΑΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ, ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΟΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.

http://ohifront.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *