Ντοκιμαντέρ – Οι εξωγήινοι είναι εδώ

Το ερώτημα αν υπάρχει ζωή πέρα από τον πλανήτη μας βασανίζει την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια.


Πολλά έχουν γίνει, όπως τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στη Σελήνη και τα αμέτρητα διαστημικά προγράμματα, ενώ…
ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί για το ζήτημα αυτό, με θεωρίες που ακροβατούν ανάμεσα στη σφαίρα του γραφικού και σε εκείνη της συνωμοσίας.

 Η εποχή του διαδικτύου έφερε μια μεγάλη επανάσταση στη μεταφορά πληροφοριών σχετικά με το θέμα των ΑΤΙΑ (UFOs), όμως ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης ήταν πάντα παρών, διαμορφώνοντας ένα εχθρικό κλίμα για οποιαδήποτε σοβαρή προσέγγιση ή μαρτυρία. Μια από αυτές είναι και τουντοκιμαντέρ «Σείριος», που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ανά την υφήλιο.

Πρόκειται για τη δουλειά μιας ομάδας επιστημόνων με επικεφαλής τον Dr. Steven Greer, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία σχετικά με την παρουσία των ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας, με σκοπό να πιέσουν το Κογκρέσο να ανοίξει τους φακέλους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ είναι πολλά και έχουν να κάνουν από τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και το πώς τα μεγάλα λόμπι εμποδίζουν την ανάπτυξή τους μέχρι την πρόσφατη ανακάλυψη ενός πλάσματος ύψους 13 εκατοστών, το οποίο έζησε για 8 χρόνια στον πλανήτη μας πριν από έναν αιώνα!

Το ντοκιμαντέρ:

«Αδυναμία αντιμετώπισης επίθεσης από το διάστημα»
Την ίδια ώρα, Ρώσος στρατιωτικός, αξιωματικός της Άμυνας Διαστήματος, παραδέχεται μιλώντας στο πρακτορείο RIA Novosti από το Krasnoznamensk (περιοχή της Μόσχας) ότι η χώρα δεν θα είναι σε θέση να αμυνθεί σε περίπτωση που η Γη γίνει στόχος διαπλανητικής εισβολής.

Ο Sergei Berezhnoy, αξιωματικός στο Κέντρο Διαστημικού Ελέγχου Titov, δήλωσε πως οι αρμόδιες για τη διαστημική άμυνα ρωσικές αρχές δεν έχουν προετοιμαστεί για ενδεχόμενο εισβολής από το διάστημα. «Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη Γη και στο κοντινό διάστημα γύρω από τον πλανήτη μας» είπε ο Berezhnoy, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Η διαστημική βιομηχανία περιορίζεται μόνο σε ειρηνευτικές αποστολές παρατήρησης και επιστημονικής έρευνας, κι έως τώρα οι στρατιωτικές προοπτικές διαστημικού πολέμου είναι πολύ περιορισμένες» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη συνθήκη για το εξωτερικό διάστημα του 1976, την οποία η Ρωσία έχει προσυπογράψει, τα κράτη δεν μπορούν να τοποθετήσουν όπλα μαζικής καταστροφής σε διαστημικούς σταθμούς και δορυφόρους που στέλνουν στο διάστημα. Τα συμβατικά όπλα, πάντως, επιτρέπονται.
Τα συμπεράσματα, δικά σας…

thesecretrealtruth.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *