ΚΑΤΑΝΤΙΑ…….

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚOΜMΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ…

Κάποτε απαιτούσε από τους δημοσιογράφους να την βγάζουν μόνη της στις συνεντεύξεις… Τώρα παρακαλεί να βγει στο γυαλί και ας είναι και σε ένα παραθυράκι κάτω και από τον Τράγκα… Μην εκπλαγείτε σε λίγο καιρό αν την….
δείτε να βγαίνει και στις μεσημεριανές εκπομπές ως μόνιμοι πανελίστρια….

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Fotis

    12:58
    Προς ανώνυμο, βρωμόστομο υποκείμενο: είσαι με τη Ντόρα; στη ΝΔ βρήκαν τον ιούδα καλύτερο. Είσαι με το Άλτερ; θα πρέπει να βλέπεις πολύ Ανίτα σαν συγγενείς του Κατέλη. Είσαι ΟΕΑ; Χωρίς σχόλιο.

    Reply
  2. Ανδρεας

    Ρε τελεμε χωρις ονομα το μισο δις που χρωσταει το Αλτερ και ολος αυτος ο βοθρος του δε σε ενοχλει. Κουραγιο Λακη ή Φωτη την 21 Απριλιου θα πληρωσει ο ανθελληνας χοντρος απο τη Κυπρο.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο …ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ!!ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αν διαβάζει κανένας απο τους συντελεστές του ALTER το συγκεκριμένο blog, σας παρακαλώ γίνετε να αλλάξετε την ώρα προβολής της "XENA the worrior princes" γιατί είναι πολύ αργά στις 04:00 τα ξυμερώματα που το βάζετε και δεν ξυπνάμε το πρωί…. ευχαριστώ !!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *