Μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας» και οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης


Και οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης γίνονται μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας», καθώς προχωρούν από 1η Ιουνίου σε εκπτώσεις 20%-30% στα προϊόντα τους για πολύτεκνους και ανέργους, όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Μακρίδη από….

1η Ιουνίου οι παραγωγοί και πωλητές των 80 λαϊκών αγορών της συμπρωτεύουσας θα πωλούν μετά τη 1 το μεσήμερι τα προϊόντα τους κατά 20%-30% φθηνότερα σε όλους τους πολύτεκνους και τους ανέργους.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας» μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα στη διεύθυνση www.in.gr/symmaxia, ή να τα στέλνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση symmaxia@vimafm995.gr, ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 365 7905.

Ο ΒΗΜΑ 99,5 προβάλει διαρκώς τις εταιρείες και τα ποσοστά των εκπτώσεων, προκειμένου οι δικαιούχοι να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές.

Επιχειρήσεις, έμποροι και καταστηματάρχες καλούνται να γίνουν μέλη αυτής της Συμμαχίας, με μία και μοναδική υποχρέωση: να προχωρήσουν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων, ατόμων με αναπηρία ή φοιτητικό πάσο.

Από σήμερα, Πέμπτη, ξεκίνησε και η σήμανση των επιχειρήσεων, με τις αφίσες της «Συμμαχίας».

Την πρωτοβουλία στηρίζει το www.in.gr.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *