Πρωτόπαπας: Άρρωστο το σύστημα των εξεταστικών

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, με αφορμή τα σκάνδαλα, τις μίζες για τα εξοπλιστικά, ενώ αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές…

«Ήταν μια εποχή συγκεκριμένη. Έγιναν όλα αυτά που έγιναν και πολύ καλά έκανε η δικαιοσύνη και έχει παρέμβει και πολύ καλά θα κάνουν να πάνε φυλακή», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Το σύστημα των εξεταστικών, όπως είναι, είναι άρρωστο. Γίνεται πολλές φορές για πολιτικούς λόγους, φτάνουμε μέχρι σε ένα σημείο, στην εξεταστική της βουλής, μέχρι ένα σημείο μπορούμε να φτάσουμε».
«Θέλει εισαγγελείς, θέλει φορολογικές αρχές, θέλει να ψάξεις όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο κ. Πρωτόπαπας, «με το Τ.Τ, εγώ είχα προειδοποιήσει ότι με τις ανεξέλεγκτες χρηματοδοτήσεις που κάνουν ορισμένες τράπεζες θα δημιουργηθεί μια φούσκα. Δεν ήξερα όμως ότι είναι παράνομες οι δανειοδοτήσεις, που να το ξέρω».

«Είναι «εκλεκτοί» όλων των κυβερνήσεων. Είναι αρρώστια στο πολιτικό σύστημα, υπαρκτή. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα», τόνισε ακόμα.

«Οι δημοσκοπήσεις οι πανελλαδικές, δίνουν από το 12 περίπου στο 6. Σαφώς δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό. Μόνο δυστυχώς η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ φαίνεται ότι υπερβαίνουν το πολιτικό κόστος. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση του κόσμου με αποτέλεσμα να μπορεί να δούμε στις εκλογές πράγματα τρελά», σχολίασε για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ενώ για τις ευρωεκλογές είπε:

«Τα διλλήματα των ευρωεκλογών πρέπει να τεθούν πολιτικά. Η κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, να αρχίσει τη διαπραγμάτευση πριν τις Ευρωεκλογές. Υπάρχει ένα δίλλημα δηλαδή. Αν θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία ή αν θα πάμε σε κάποια άλλη».

enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *