ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Θα κάνουμε παρέμβαση για να μην εκδοθούν οι λογαριασμοί ..

Νέα εμπόδια φαίνεται ότι βρίσκει η κυβέρνηση στην υλοποίηση των μέτρων, καθώς σήμερα, ο Νίκος Φωτόπουλος-πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, σε συνέντευξη του στο Ράδιο 9, τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει να εκδοθούν λογαριασμοί, ενώ επισήμανε ότι “η ΔΕΗ δεν είναι σερίφης που λειτουργεί με το….
πιστόλι στον κρόταφο απέναντι στους καταναλωτές”.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δήλωσε στο Ράδιο 9 στους 98,9
«Το ντου από ότι φαίνεται τελικά είναι στις τσέπες των καταναλωτών, δεν χωράει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αυτή η φοροεπιδρομή δεν έχει πραγματικά προηγούμενο.
Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η ΔΕΗ και το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας ως εκβιαστικός μηχανισμός απέναντι στους καταναλωτές. Δεν πλήρωσες τον έκτακτο φόρο; Σου κόβω το ρεύμα. Δεν είναι δυνατόν εμείς οι εργαζόμενοι να το δεχθούμε ο άνεργος, ο μεροκαματιάρης που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα να μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν μπορεί να πληρώσει και το νέο χαράτσι. Προφανώς αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ξεχνούν ότι τώρα 2.5εκ συνάνθρωποί μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι πεταγμένοι στο περιθώριο της ζωής σαν να είναι μπάζα και σκουπίδια εξαιτίας αυτών των πολιτικών. Τί είναι η ΔΕΗ; Ο σερίφης για να λειτουργεί με το πιστόλι στον κρόταφο απέναντι στους καταναλωτές;
Πήραν τις αποφάσεις στο γόνατο. Οι άνθρωποι αποδεικνύονται για γέλια και το λέω με λύπη. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Ποιός είναι ο ρόλος του συνδικαλιστή; Μας κατηγορούν για συν-διοίκηση. Ποιά είναι η συν-διοίκηση, το να έχουμε λόγο και άποψη, κοινωνικές ευαισθησίες, το να μην επιτρέπουμε να χρησιμοποιείται η ΔΕΗ κατ’ αυτόν τον τρόπο και να μην κόβεται το ρεύμα στον άνεργο; Εμείς θα κάνουμε παρέμβαση να μην εκδοθούν οι λογαριασμοί. Έχει διάφορους τρόπους το συνδικαλιστικό κίνημα να αγωνίζεται και θα τους χρησιμοποιήσουμε όλους. Εμείς δεν φοβόμαστε να κάνουμε το χρέος μας, θα το κάνουμε με όποιο τίμημα. Όταν οι ενέργειές σου υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, προασπίζουν τον μεροκαματιάρη, τον φτωχό και τον άνεργο, παίρνεις δύναμη και κουράγιο από την ορθότητα των πράξεών σου και δεν σε φοβίζει τίποτε. Εμείς έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβόμαστε τίποτε, προκειμένου να κάνουμε το χρέος μας».

http://newsport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *