Λύσσα με το σίσα

Άσχημα είναι τα νέα για την οικονομία της χώρας μας, αφού, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, οι Έλληνες ναρκομανείς αναγκάζονται να στραφούν στο σίσα που αποκαλείται «κοκαΐνη των φτωχών» αλλά δεν έχει καμία σχέση με την κοκαΐνη που τόσο αγαπήσαμε τα χρόνια που…..
ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας.

Αν διαρκέσει πολλά χρόνια η οικονομική ύφεση, θα ξεχάσουμε την κοκαΐνη, και, όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη μέρα που θα μπορούμε πάλι να την αγοράζουμε με τα κιλά, θα την λέμε «σίσα των πλουσίων».

Το σίσα είναι ένα μείγμα μεθαμφεταμίνης με υγρά μπαταρίας και λάδια μηχανής που μπορεί να περιέχει ακόμα και σαμπουάν -αν και οι ειδικοί συνιστούν το κλασικό πράσινο σαπούνι-, αλλά μη λουστείτε με σίσα γιατί θα καραφλιάσετε εντελώς και αυτό δεν θα οφείλεται στις παραισθήσεις.

Υπάρχει και το οικολογικό σίσα με παραδοσιακό ελαιόλαδο, ντομάτα, αγγούρι, ρίγανη και αλάτι αλλά ονομάζεται χωριάτικη σαλάτα και κοστίζει λίγο παραπάνω.

Το καλό με το σίσα είναι πως μια δόση κοστίζει μόνο δυο ευρώ –και ο ανταγωνισμός θα ρίξει κι άλλο την τιμή-, ενώ μπορείτε να το παρασκευάσετε και μόνοι σας, ώστε αφενός να χτυπηθούν οι μεσάζοντες, και αφετέρου να τονωθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και να φτάσουμε πιο γρήγορα στο πρωτογενές πλεόνασμα.

Τις ζημιές που προκαλεί στον οργανισμό η ηρωίνη σε 20 χρόνια, το σίσα τις προκαλεί μέσα σε έξι μήνες• δηλαδή, το σίσα είναι ένα ναρκωτικό fast track όπως οι επενδύσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τους χρήστες, το σίσα αυξάνει την επιθετικότητα, οπότε ευτυχώς που μας ψεκάζουν γιατί, αλλιώς, θα παίζαμε όλη μέρα ξύλο στους δρόμους.

Από την άλλη, ίσως πρέπει να πέσουμε όλοι με τα μούτρα στο σίσα, για να μην είμαστε τόσο λαπάδες και να φουντώσει το λαϊκό κίνημα για την ανατροπή.

Το σίσα έχει φρικτές παρενέργειες και μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο μέσα σε λίγους μήνες αλλά σου προσφέρει και τεράστια δύναμη, διάθεση για σεξ και απώλεια βάρους, οπότε, τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι, πλακωθείτε για μια βδομάδα στο σίσα για να γίνετε δυνατοί, καυλοπυρέσσοντες και στιλάκια, και να σας θαυμάζουν όλοι στην παραλία.

http://pitsirikos.net/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *