Γαλλικά για ενήλικες – ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες εξ αποστάσεως

Τα εξειδικευμένα κέντρα ξένων γλωσσών για ενήλικες “Ευρωδιάσταση” προσφέρουν ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών online (real time) αποκλειστικά για ενήλικες. Ο εξ αποστάσεως σπουδαστής παρακολουθεί το τμήμα που θα επιλέξει σε πραγματικό χρόνο, όπως και ο σπουδαστής που έχει φυσική παρουσία στην τάξη, συμμετέχοντας σε ένα “ζωντανό” μάθημα και αλληλεπιδρώντας με τους καθηγητές του και τους υπόλοιπους σπουδαστές.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα Γαλλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα.

– Έως 57% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα αρχαρίων (προετοιμασία για DELF B2 σε 8 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν).

– Έως 69% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας DALF C1 (προετοιμασία για DALF C1 σε 8 μήνες, αρχίζοντας από επίπεδο DELF B2).

2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό των Γαλλικών, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).

3) Bonus άμεσης εγγραφής.

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα φροντιστήρια Γαλλικών για ενήλικες, με πάνω από 1.000 επιτυχημένους υποψήφιους DELF και DALF στο ενεργητικό της. Τα ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών που προσφέρει απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες σπουδαστές, με ανάλογα δομημένη ύλη.


Γενικές πληροφορίες για μαθήματα Γαλλικών και τα πτυχία Γαλλικών DELF B2 και DALF C1

Επικοινωνία

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *