Μόνο ο λαός…

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Ακούστε τους άρχοντες του ψεύδους, τους πολιτικούς απατεώνες, τους ληστοσυμμορίτες, τους εθνικούς μειοδότες, τους Εφιάλτες, τους προδότες της Πατρίδας, τα πουλημένα τομάρια, τα τσανάκια της παρηκμασμένης και χρεωκοπημένης (κι ας το κρύβουν) Δύσης, με ποιο τρόπο υφάρπαξαν την ψήφο του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου» Ελληνικού λαού και…..
οδηγούν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΚΡΥΤΟΙ τη χώρα και τον Ελληνισμό στον αφανισμό!

Ακούστε και θαυμάστε το θράσος, την αναίδεια και την πολιτική αλητεία των «σοσιαλιστών» υπανθρώπων που παραδίδουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, ως πρόβατο επί σφαγή…..

Συνυπεύθυνα για την μαθηματική πορεία προς την ολοκληρωτική καταστροφή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ενώ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσουν τον ολέθριο κατήφορο.
Το ΚΚΕ, το κόμμα της κοινωνικής επανάστασης, αρκείται σε ανούσια επιχειρηματολογία και σε ακίνδυνες και ευεργετικά εκτονωτικές για το καθεστώς πορείες και συγκεντρώσεις της ντουντούκας και των αναμασημένων συνθημάτων.

Η «άλλη αριστερά» που «έκαψε την Αθήνα» το Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, τώρα που δολοφονούνται όλα τα δεκαεξάχρονα της Ελλάδας, εξαντλείται σε ρητορικές αντιεξουσιαστικές κορώνες και λεκτικά αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα.
Και η Ν.Δ. ακολουθώντας πολιτική στρουθοκάμηλου, οχυρώνεται πίσω από από έναν χρεωκοπημένο συντηρητικό καθωσπρεπισμό και περιορίζεται στην καταγγελία του μνημονίου και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης των ανικάνων… ψηφίζοντας, όμως, το 60% των «μεταρρυθμιστικών» νομοσχεδίων της κυβέρνησης της Τρόικας και του μνημονίου!
… Και η Ελλάδα, 190 μόλις χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό, είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα, βάζοντας με τα ίδια της τα χέρια τη θηλιά της σκλαβιάς στο λαιμό της!

Αδέρφια, είμαστε προδομένοι από όλες τις πλευρές και από όλες τις πάντες…
Κάθε μια μέρα παραμονής της ξενόδουλης κυβέρνησης του ακατανόμαστου στην εξουσία είναι ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της δόλιας πατρίδας μας, ένα ακόμα δολοφονικό βόλι στην καρδιά του Ελληνισμού…
Ο μυαλοχυμένος, πιστός τοις κείνων ρήμασι, παρότι πανικόβλητος προσπαθεί και μέχρι ενός σημείου καταφέρνει να εμφανίζεται ότι έχει πλήρη τον έλεγχο της κατάστασης, σέρνοντας κυριολεκτικά από τη μύτη τους καρεκλολάγνους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, επισείοντας με την πρώτη ευκαιρία τον μπαμπούλα των εκλογών.
Άλλη σωτηρία από την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να σταματήσει τον επερχόμενο όλεθρο και να εξορκίσει τον Παπανδρεϊκό συρφετό, στέλνοντας τους πρωταίτιους της εθνικής μειοδοσίας εκεί που τους αξίζει… ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

http://citypress-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    Θα διαβάζει τα παραπάνω η Εξουσία των πουλημένων και θα γελά ήσυχα και χλευαστικά. Ποιός ανέθρεψε αυτά τα παιδιά με φίρμες και αυτοκίνητα; Οι παππούδες τους; Εμείς είμαστε οι γονείς που τους υποδείξαμε να εργάζονται λίγο και να ροκανίζουν τα έτοιμα και συχνά ανύπαρκτα έσοδα της οικογένειας.
    Με βρισιές δεν πρόκειται να γίνει κάτι σοβαρό. Μια ζωή ο Ελληνας υποδεικνύει άλλους φταίχτες για τα βάσανά του

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (ΕΓΩ)…
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    Reply
  3. ΓΕΛΟΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ/ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 1145.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ.ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΡΩΣΤΙΑ ΕΧΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΤΑΞΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΜΠΑΜ ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ(ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΩΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ)ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΕΛΟΧΟΥΦΤΑΛΟ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΎ ΒΑΜΈΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!! ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!! Ο 9:47 ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ!!!!! ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΑΚΑΡΠΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΕΙΣ!!

    Reply
  5. ΓΕΛΟΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ

    ΣΤΟΝ 1047.ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΜΑΣ….ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.ΣΤΑ ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η ΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ,ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΡΙΑ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΩΤΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΣ ΞΕΚΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΒΡΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ (ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ)ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ

    Reply
  8. ΓΕΛΟΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ

    ΣΤΟΝ 947 ΜΕ ΑΓΑΠΗ.OI NEOI DEN ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΟΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ 1974.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΝΕΚΡΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΜΕ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΝΤΑΣΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ.ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΕΡΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΤΑΟΥΦΑ ποιό σχολείο τελείωσες να στείλω και τα εγγόνια μου;;; Ρε αθεόφοβε, έχεις το θράσος να γράφεις;; Από τις 25 λέξεις + εναν αριθμό, μόνο ο αριθμός και πέντε λέξεις είναι σωστές!!! Αντε να χαθείς θρασύ νεοέλληνα αγράμματε, μαλάκα πού όταν ήσουν μαθητής κοιτούσες έξω από το παράθυρο!!!! Σ'αυτήν την "Δημοκρατία " δυστυχώς σού δώσανε και το δικαίωμα να ψηφίζεις… Ζώο!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Όπως έχω γράψει και προηγουμένως και μάλιστα παρακάλεσα, τούς κοντόφθαλμους χαζοσχολιαστάς να μήν γράφουν βλακείες, ο Χάρρυ και γενικώς η γενιά μας τώρα πλέον έχει γεράσει και όπως καταλαβαίνετε ενώ το λέει η ψυχή μας να ξεσηκωθούμε, το σώμα δυστυχώς μας το απαγορεύει!!Το επόμενο λοιπόν καλύτερο πράγμα είναι να σας συμβουλεύσουμε, διότι λόγω εμπειρίας καταλαβαίνουμε λίγα περισσότερα από εσάς!! Τώρα για να σχολιάσω τα σχόλιά σας! Εχετε δεί πολλούς εδώ μέσα να γράφουν όπως γράφει ο Χάρρυ Κλύνν και μάλιστα επώνυμα;;;; Αμφιβάλλω!! Λοιπόν, λίγο σεβασμό γιατί ο άνθρωπος τα λέει σωστά!! Σταματήστε λοιπόν τίς μαλακίες και κάντε και κανένα τάμα σε όποιον Θεό ή Δαίμονα, Δεξιό ή Αριστερό πιστεύετε, να βρεθεί κάποιος δυναμικός χαρισματικός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σαν τόν RAFAEL CORREA τού Ισημερινού να αναλάβει τα ηνία της χώρας για να σας σώσει!!! Η γενιά μας τα έφαγε τα ψωμιά της! Από αγάπη πρός την Πατρίδα και εσάς ζώα τών νέων γενιών, σπαταλούμε τόν πολύτιμο πλέον λιγοστό χρόνο πού μας απέμεινε σ'αυτήν την ζωή, γράφοντας εδώ μέσα!! Πιστέψτε με, υπάρχουν πολλές, καλύτερες και πιό ευχάριστες δραστηρότητες πού θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε, από το να προσπαθούμε να σας ανοίξουμε τα μάτια… μήπως και ξεκολλήσετε από τόν καναπέ!!!!!! Εξ άλλου, πατάτες τού καναπέ, το μέλλον ανήκει σε σας!!!!
    ΓΕΡΟΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤ'ΑΜΠΕΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΡΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΒΑΣΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;;;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΨΗΜΑ,ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΕΣ.ΠΟΛΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Harry , καλα σου λεει. Η πνευματικη ηγεσια κοιμαται μαζι με το ΛΑΟ. Ενω πρεπει να ειναι εκεινη που θα αφηπνησει τον ΛΑΟ και θα δειξει το δρομο. Παρτε πρωτοβουλιες γιατι κοιμομαστε !!!!

    Reply
  14. Ο......ΜΑΤΑΟΥΦΑΣ.........

    ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΦΗΛΕ 7. 37ΓΙΑ ΝΑΜΠΗ ΚΑΠΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΧΗ ΑΡΧΗΔΙΑ ΚΑΙ ΥΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΗ ΓΙΑΤΗ ΗΝΕ ΤΟ ΗΔΙΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΙ ΔΑΦΤΟΥΣ

    Reply
  15. Andreas

    Αντε Χαρη τι περιμενεις? Γιατι δεν μπαινεις μπροστα μαζι με αλλους αξιους πατριωτες να κανετε κατι πριν ειναι πολυ αργα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *