Θα γίνει ο Κασιδιάρης… Μαρίν Λεπέν;

Το Σάββατο έγινε στο Σύνταγμα η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση των φυλακισμένων βουλευτών της και παρά τις αστείες θεωρίες περί 50.000 ατόμων, τελικά δεν μαζεύτηκαν παρά το πολύ 3.000 με 24 πούλμαν από την επαρχία. Σε σχέση φυσικά με τον… παλλαϊκό ξεσηκωμό που ήθελαν να προσδώσουν οι «εγκέφαλοι» της οργάνωσης. Ο κόσμος, ακόμη κι αν στις…..
δημοσκοπήσεις λέει ότι θα ψηφίζει Χρυσή Αυγή σκοτίστηκε να πάει να φωνάξει για να βγει ο Μιχαλολιάκος και οι άλλοι μπράβοι από τον Κορυδαλλό.

Φυσικά, επειδή «έξις δευτέρα φύσις», οι «ήρεμοι» μέχρι πρότινος Χρυσαυγίτες ξαναέβαλαν τα κοστούμια στα ντουλάπια και βγήκαν πάλι βρίζοντας. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι εκείνος ο ανόητος Καιάδας, κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής, μας είπε ότι μόλις έρθει στα πράγματα θα μας διατάξει όλους με το γνωστό «εγέρθητι».

Παραβλέπουμε επίσης ότι το κακέκτυπο του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κάποιο γεροντοφρικιό ονόματι Αρβανίτης μας προειδοποίησε ότι θα μας στείλει να δουλέψουμε στη ΜΟΜΑ όλους εμάς τους εχθρούς της Χρυσής Αυγής. Γιατί να μην ανοίξει και τη Μακρόνησο να σπάμε πέτρες;

Επίσης, τι να πούμε για τον Παναγιώταρο που του έχουν γίνει… επικίνδυνη εμμονή οι «αδερφές»; Όλοι αυτοί σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και ήδη, λένε οι πληροφορίες, οι μαρτυρίες για την εγκληματική τους δράση είναι συγκλονιστικές και τα στοιχεία πολύ δεμένα.

Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον από την Χρυσή Αυγή είναι μια υπόθεση «αδελφοφαγώματος» εντός του κόμματος. Το δημοσίευμα της Real News για δύο στρατόπεδα στο ακροδεξιό κόμμα ενόψει ευρωεκλογών, προκάλεσε έκρηξη του Η. Κασιδιάρη ο οποίος απέστειλε και εξώδικο στην εφημερίδα διαψεύδοντας τα πάντα και λέγοντας ότι όλοι είναι ενωμένοι.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο Κασιδιάρης, που φαίνεται να έχει πάρει το «δαχτυλίδι» της διαδοχής, έχει αρχίσει και «ενοχλεί» κάποιους πιο σκληροπυρηνικούς οι οποίοι θέλουν να κάνουν μπάχαλο τις ευρωεκλογές με την τοποθέτηση του έγκλειστου Μιχαλολιάκου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Ο Κασιδιάρης δε φαίνεται να θέλει κάτι τέτοιο, γιατί πιστεύει ότι πρέπει να αναλάβει πλήρως αυτός τα ηνία του κόμματος κάνοντας πέρα τον Μιχαλολιάκο και άλλα στοιχεία που βαρύνονται με σοβαρές κατηγορίες. Προφανώς πιστεύει ότι ο ίδιος δεν θα δει τα κάγκελα της φυλακής από τη μέσα πλευρά. Εκτιμά ότι έχει καλυμμένα τα νώτα του και οι αρχές δεν θα βρουν αδιάσειστα στοιχεία για να τον φυλακίσουν.

Ο Κασιδιάρης εκτιμά ότι αν «μαλακώσει» κάπως ο λόγος της Χρυσής Αυγής, αν αποφευχθούν έκνομες ενέργειες και αν πάμε μέχρι τις εθνικές εκλογές με τον κόσμο απογοητευμένο, θα πάρει πολλές ψήφους ακόμη και από μετριοπαθείς δεξιούς. Θέλει να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη της ακροδεξιάς στα πρότυπα της Μαρίν Λεπέν η οποία σαρώνει στη Γαλλία από τότε που άφησε στην άκρη τις… λεκτικές κι όχι μόνο ακρότητες. Δεν κρύβει ότι θα μπορούσε η Χρυσή Αυγή να γίνει πρώτο κόμμα, ακόμη και με άλλο όνομα που θα βάζει στο χρονοντούλαπο τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα κι έχουν στιγματίσει την ακροδεξιά παράταξη.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, διότι ο Κασιδιάρης μπορεί κι αυτός να φορέσει τη φανέλα με τα ριγέ. Επίσης, κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει η οικογένεια Μιχαλολιάκου αλλά και οι ακραίοι στο κόμμα. Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στον ακροδεξιό χώρο που θα προκαλέσουν πολλές εκπλήξεις και εκρήξεις.

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *