Σκάνδαλο η απόφαση αναβολής του Πανθρακικός – Ολυμπιακός!

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα (21/1) το παιχνίδι Κυπέλλου, Πανθρακικός – ΟΦΗ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και έγινε μια μέρα αργότερα. Ακριβώς 48 ώρες μετά το ματς στην Κομοτηνή οι Κρητικοί έπαιξαν με τον Ολυμπιακό!

Στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως, λόγω κακοκαιρίας (έντονη βροχόπτωση) και ακαταλληλότητας του γηπέδου ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, κανονικά η αναμέτρηση θα έπρεπε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα την ίδια ώρα. Οπως και έγινε! Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μια μέρα αργότερα (Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, 17:15) με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 4-0. Τότε, δεν εμφανίστηκε πρόβλημα με το αποστραγγιστικό σύστημα και η εταιρία ασφάλισης του γηπέδου δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση.

Το αξιοσημείωτο είναι πως μετά από ακριβώς 48 ώρες (Σάββατο 24 Ιανουαρίου, 19:30) ο ΟΦΗ έπαιξε κανονικά με τον Ολυμπιακό για τη Super League (έχοντας και ταξίδι από την Κομοτηνή στο Ηράκλειο) και ηττήθηκε με 3-0 από τους Πειραιώτες στην Κρήτη.

Χθες που το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, ο διαιτητής Δελφάκης δεν περίμενε να διεξαχθεί μια μέρα αργότερα και αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *