Μια ιδέα “ΛΟΥΚΟΥΜΙ” για τη Γκιόσα του Βερολίνου (!!!)

Υπάρχει άραγε η δυνατότητα να εγκλωβιστεί το σύμβολο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η Γκιόσα του Βερολίνου ανάμεσα στους αγανακτισμένους – έως εξαγριωμένους – Έλληνες πολίτες, μέχρι του σημείου να αναγκαστεί να φύγει άρον άρον με… ελικόπτερο;!!

Τι θα προκαλούσε παγκοσμίως μια τέτοια “επικοινωνία”;!!

Εξ αρχής εξηγούμαι. Πιστεύω στη Θεωρία του…..
Χάους (σσ. το φτερούγισμα μιας πεταλούδας στο Τόκιο που προκαλεί τυφώνα στην Καλιφόρνια). Εδώ και πέντε χρόνια βλέπουμε τη θεωρία του χάους να επαληθεύεται συνεχώς, καθώς συμβαίνουν απίθανα, απρόβλεπτα, καταιγιστικά, ανατρεπτικά γεγονότα άνευ προηγουμένου, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη!!!

Κανένα γεγονός πλέον δεν είναι απίθανο να συμβεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξει κάποιος, ακόμα και κατά τύχη, μια πέτρα στο κέντρο της λίμνης… Τα “κύματα” αυτού του γεγονότος είναι ικανά να δημιουργήσουν – πέρα από κάθε πρόβλεψη – μια καταιγίδα!

Διάβασα στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ενός γνωστού ακτιβιστή με μεγάλη συνεισφορά στα επιτεύγματα των Ελλήνων “Αγανακτισμένων” μια ιδέα από τις πιο ιδιοφυείς που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Σας την παραθέτω παρακάτω αυτούσια, θα την εξηγήσω και θα την αναπτύξω γιατί έχει κάτι λιγότερο από 24 ώρες να εφαρμοστεί, με εν δυνάμει τεράστιο διεθνές αποτέλεσμα:

“ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ..:

Panos Theodoridis
Τα συνεταιράκια των δοσίλογων διαχειριστών της εξουσίας ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ. μας θέλουν στο Σύνταγμα για να δείξουν ΑΥΤΟ που δεν ΈΧΟΥΝ: ΑΝΔΡΙΣΜΟ!
Η δική μας απάντηση ΠΡΕΠΕΙ να ΕΙΝΑΙ ανάλογη του ΟΔΥΣΣΕΑ ! ….. Αφήνουμε την Μέρκελ να ΕΡΘΕΙ και αφού φτάσει Σύνταγμα μαζευόμαστε στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος κλείνουμε την εθνική για Θεσσαλονίκη αποκλείουμε το αεροδρόμιο Ελευσίνας και δεν την αφήνουμε να φύγει !!!! ΟΜΗΡΟ. Έτσι και να φύγει σαν τον Κοσκωτά μετα ΕΧΟΥΜΕ ακυρώσει ΚΑΘΕ μετρο ! Εκει θέλω να ΔΩ τα παλικάρια των ΜΑΤ σε ανοιχτό χώρο πως θα τα βάλουν με 300.000 κόσμο ; ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !!!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..!”

Ο Πάνος είναι από τους πρωτεργάτες των 300 Ελλήνων, ενός διαδικτυακού κινήματος, από τα πρώτα που εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα και από τα πιο ανθεκτικά, καθώς τα μέλη του έχουν δώσει μάχες με τις δυνάμεις καταστολής, έχουν φάει χημικά με τον τόνο, αλλά έχουν παραμείνει στην πλατεία (στις διαδηλώσεις) μέχρι και σήμερα, 14 μήνες μετά την βίαιη διάλυση της βάσης των κινημάτων των “Αγανακτισμένων” στο Σύνταγμα.
.
Η παραπάνω εξαιρετική ακτιβιστική ιδέα που στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της εγκληματικής κυβερνητικής συμμορίας για να ανοίξει ο δρόμος για της απελευθέρωσης μας, παίρνει υπόψη τα εξής κρίσιμα δεδομένα:
Την αδυναμία των πολιτών να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά αλλά αποτελεσματικά απέναντι σε παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους και άδικα, παράλογα ή καταστροφικά κυβερνητικά μέτρα, καθώς οποιοδήποτε μέσο για ειρηνική διαμαρτυρία έχει απόλυτα μπλοκαριστεί.
Η 100% επιτυχημένη συνταγή για αυτό το σκοπό, που χρησιμοποιείται από τις τελευταίες κυβερνήσεις είναι η εξής:
Έχουν μετατρέψει το Σύνταγμα λόγω της μορφολογίας του σε ένα μόνιμο “θάλαμο αερίων”, καθώς τα γύρω κτίρια δημιουργούν μια κλειστή φυσική τρύπα στην οποία τα αέρια αλλά και οι διαδηλωτές εγκλωβίζονται. Απλά βάζουν δικούς τους πληρωμένους δήθεν αναρχικούς να πετούν μια-δυο μολότοφ και πνίγουν “νόμιμα” τη πλατεία και την όποια διαδήλωση στα δηλητήρια. Έτσι διαλύουν αμέσως, ακόμα και τις ογκοδέστερες των διαδηλώσεων. 2.000.000 πολίτες το έχουμε βιώσει ξανά και ξανά.
Έχουν ψηφίσει νέους νόμους που κάνουν εύκολη και άνευ δικαιολογίας την υπερβίαιη καταστολή και τις μαζικές συλλήψεις Έλληνων πολιτών που διαμαρτύρονται ειρηνικά. Ήδη μετρούμε αρκετούς θανάτους και εκατοντάδες σοβαρούς τραυματισμούς από το ξεκίνημα των “αγανακτισμένων” μέχρι σήμερα. Κανένας διαδηλωτής δεν βρίσκει το δίκιο του στα “δικά τους” δικαστήρια (με στημένες συνθέσεις) και κανείς από τους φυσικούς αυτουργούς (ΜΑΤ) ή ηθικούς (κυβέρνησης) δεν τιμωρείται.
Ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ δίνοντας στην υπόλοιπη Ελλάδα και κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες άνω των 50 ετών (που κρίνουν και τα εκλογικά αποτελέσματα) μια εντελώς ψεύτικη προπαγανδιστική εικόνα, με κύριο στόχο τον εκφοβισμό τους (αλλά εξίσου και όλων των πολιτών που εξακολουθούν να βλέπουν τηλεόραση), προκειμένου η κοινωνία ως σύνολο να μη ξεσηκωθεί.
Επομένως είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ, ότι ο δύσκολος και επίπονος αγώνας των πολιτών και των κινημάτων στο Σύνταγμα, έχει αποδειχθεί οριστικά ατελέσφορος. Προσωπικά δεν έχω ξαναπάει σε καμία διαδήλωση μετά την τραμπουκίστικη διάλυση της βάσης των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα στις 30 Ιουλίου 2011. Το Σύνταγμα είναι το δικό τους “γήπεδο” και το έχουν έτσι στημένο ώστε μόνο με μαζικούς επιτόπιους θανάτους υπάρχει περίπτωση ανατροπής της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης του 4ου Ράϊχ. Κανείς μας δεν το θέλει. Όλοι έχουμε οικογένειες και ψάχνουμε πιο έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους…
.
Η απίθανη αυτή ιδέα “Λουκούμι” λοιπόν, μπορεί να επιφέρει ένα εν δυνάμει εκρηκτικό – διεθνές αποτέλεσμα για τους παρακάτω λόγους:
Μπορεί να οργανωθεί σε ελάχιστο χρόνο, ακόμα και μέσα στο τρέχον 24ωρο, με τους μηχανισμούς του διαδικτύου
Το “γήπεδο” της αναμέτρησης έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για εμάς και σοβαρά προβλήματα για τις δυνάμεις καταστολής. Αντίστοιχα με την Κερατέα που τα ΜΑΤ έχασαν την πολύμηνη μάχη με τους διαδηλωτές κατά κράτος, έτσι και στα δυο αεροδρόμια, αλλά και στις εθνικές οδούς, ο ανοιχτός αέρας διαλύει αμέσως τα χημικά, ενώ οι διαδηλωτές έχουν ευελιξία κινήσεων-μετατοπίσεων. Επιπλέον “σπάνε” οι δυνάμεις καταστολής σε πολλά μέτωπα..!
Μπορούν να αξιοποιηθούν αυτοκίνητα τα οποία θα ακινητοποιηθούν εξαιτίας “βλάβης”, δημιουργώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα (που είναι και ο στόχος). Τα αυτοκίνητα με βλάβη δεν προσάγονται, ούτε φυλακίζονται, ούτε ενοχλούνται από τα χημικά. Ειδικά στις εθνικές οδούς τα αυτοκίνητα των διαδηλωτών μπορούν να κάνουν κύκλους (loops) μέχρι ο αριθμός τους να σταματήσει την κυκλοφορία και να μπλοκαριστούν οι ροές κίνησης.
Στο επικοινωνιακό κομμάτι που είναι το σημαντικότερο, μια εγκλωβισμένη Μέρκελ που δεν θα μπορεί να φύγει από την χώρα μας παρά μόνο με ελικόπτερο θα γίνει πρώτη είδηση παγκοσμίως, αναβιώνοντας δοξασμένες μέρες Αργεντίνικου αγώνα. Θα είναι η έσχατη ξεφτίλα για τη Γκιόσα του Βερολίνου!!! (προσοχή, η Μέρκελ είναι ένας απλός υπάλληλος όπως και ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης, κ.ο.κ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ταπεινωθεί η Μέρκελ σαν σύμβολο της νέας τάξης πραγμάτων!!!)
Η πρωτοφανής κινητοποίηση των δυνάμεων καταστολής για να αποδείξουν ότι έχουν τον έλεγχο της χώρας (μόνο τανκς δεν θα κατεβάσουν στον δρόμο), δεν τους αφήνουν το περιθώριο να ματαιώσουν την αυριανή επίσκεψη της Γκιόσας. Αν λοιπόν επιτευχθεί ο στόχος του αυριανού “ανορθόδοξου” αγώνα, τότε η Μέρκελ είναι καταδικασμένη να φύγει με ελικόπτερο ”κυνηγημένη” απ’ τον ελληνικό λαό. Η νίκη αυτής της μάχης (αν και όχι ακόμα του πολέμου) θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ!!!
Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τον ρόλο του πειραματόζωου “ντόμινο” που παίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία 11.000.000 πολιτών. Αν το πούλι της Ελλάδας πέσει απ’ τη κακή πλευρά, πέφτουν μετά από μας μια-μια οι χώρες με οικονομικά προβλήματα (σχεδόν όλες). Αν γύρουμε απ’ την καλή πλευρά μαχόμενοι, αντιστεκόμενοι και νικητές, μια-μια οι χώρες και οι λαοί που μας παρακολουθούν, θα εξεγερθούν για την δική τους απελευθέρωση..!
Εμπρός λοιπόν, ας αφήσουμε τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες (με τις γεμάτες τσέπες) να οργανώνουν τα συνηθισμένα show χημικών στο Σύνταγμα στην πλάτη των εξαντλημένων “αγανακτισμένων”. Αφήστε τους μόνους να πνιγούν οι ίδιοι στα χημικά και ελάτε όλοι εθελοντικά στα δυο αεροδρόμια (κυρίως στο Ελ. Βενιζέλος) και στα κατάλληλα σημεία των εθνικών οδών Κορίνθου και Λαμίας με το αυτοκίνητο σας (για τον συντονισμό παρακολουθείτε συνέχεια τις επόμενες ώρες, τους κατάλληλους λογαριασμούς στο Twitter και Facebook) Παιδιά ας το κάνουμε κι ας το διασκεδάσουμε… Ο αγώνας μας καλεί, η στιγμή είναι κρίσιμη αλλά και ιδανική, ας συμμετέχουμε “έξυπνα”. Το αποτέλεσμα, με ελάχιστη προσπάθεια και φθορά, μπορεί να είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! (όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος..)

Ποιος είμαι, γιατί νομιμοποιούμαι να συνεισφέρω αυτή την ιδέα στα κινήματα απελευθέρωσης:
Το ποιος είμαι και ποιος δεν είμαι είναι γνωστό στην πλειοψηφία των ανθρώπων που αγωνίζονται 2 χρόνια στο Σύνταγμα και στους δρόμους, στο πλαίσιο του ακτιβισμού των “αγανακτισμένων”. Ένα search στο διαδίκτυο και βγαίνει αμέσως. Κανένα περιθώριο παρεξήγησης ή προπαγάνδας (!!)
Νομιμοποιούμαι να συνεισφέρω την παρούσα επεξεργασία της εκπληκτικής ιδέας του συντρόφου μας στον αγώνα, αλλά και να παρακινήσω θερμά όλους σας να συμμετέχετε αυθόρμητα σε αυτό τον ακτιβισμό γιατί:
Τον Ιούλιο 2010 ο Θωμάς Παπατόλης, εγώ, και αρκετοί ακτιβιστές του δρόμου και του διαδικτύου “δημιουργήσαμε” το κίνημα GetGreeceBack (Θέλουμε την Ελλάδα μας Πίσω!). Το κίνημα στόχευε στην ενθάρρυνση των ανθρώπων να βγουν έξω από τα σπίτια τους, στους δρόμους, στις πλατείες, ακόμα και μπροστά απ’ τα σπίτια τους, ξεκινώντας ένα διαρκή αγώνα απελευθέρωσης από το σάπιο πολιτικό καθεστώς που τότε ξεκινούσε το καταστροφικό του έργο. Μέχρι τότε οι συγκεντρώσεις του Συντάγματος δεν ξεπέρναγαν τις 10.000-20.000 το πολύ. Το GetGreeceBack συγκέντρωσε κοντά στις 100.000 δηλώσεις υποστήριξης στον διαδικτυακό του κόμβο εν όψει της έναρξης του αγώνα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010. Στη διάρκεια της φρενήρους προετοιμασίας του αγώνα σε μόλις ενάμισι μήνα, δεχθήκαμε πολλές επικοινωνίες από κινήματα της Ισπανίας και άλλων ευρωπαϊκών και βαλκανικών χωρών, προκειμένου να μοιραστούμε την οργανωτική και διαδικτυακή τεχνογνωσία μας, καθώς η συγκέντρωση τόσων συμμετοχών απλών πολιτών σε τόσο λίγο χρόνο είχε αρχίσει να συζητιέται από τα κινήματα της Ευρώπης. Το GetGreeceBack πολεμήθηκε από τα ξεπουλημένα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και τους διαδικτυακούς συνεργάτες τους (διατεταγμένα blogs και trolls) και στο τέλος διαλύθηκε. Μετά από μερικούς μήνες γεννήθηκαν οι Ισπανοί “Αγανακτισμένοι” (Indignados). Επειδή λοιπόν έχω δώσει τις εξετάσεις μου στα κινήματα και επειδή εξακολουθώ να είμαι ελεύθερος από οποιαδήποτε παλαιοκομματική ή εξωκοινοβουλευτική εξάρτιση ή επιρροή, έχω το δικαίωμα να προτείνω νέους εναλλακτικούς-έξυπνους τρόπους αναμέτρησης απέναντι στην πολιτική συμμορία της συγκυβέρνησης, μέχρι την πτώση και τον εξοστρακισμό της, της ίδιας και κάθε επίδοξου αντιγράφου της.
Καλή δύναμη και καλή λευτεριά σε όλους!

Ραντεβού όλοι μαζί αύριο στους δρόμους!!!

http://fotisbobolas.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *