Καίγεται η Λαμία… ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΟΠΑΔΟΙ


Καίγεται η Λαμία σήμερα…

Περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχουν κυριεύσει το κέντρο της πόλης. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούν, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το πρωί οπαδοί μαχαίρωσαν τρεία άτομα με μαχαίρια που βρήκαν σε τοπικό κρεοπωλείο. Έβαλαν φωτιά, επίσης, σε περίπτερα και μαγαζιά της πόλης. Όπως λέγεται, όλα ξεκίνησαν από τη χθεσινή δράση των οπαδών του ΠΑΟΚ να κάψουν τα γρφεία του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ. Πριν λίγο φανατικοί οπαδοί της «ένωσης» έκαναν πορεία μέσα στην πόλη από τα γραφεία του συνδέσμου μέχρι το Χαλκιοπούλειο στάδιο όπου από τις 3 η ώρα διεξάγεται ο αγώνας handball μεταξύ των δύο δικεφάλων για τα play-offs του πρωταθλήματος. Κάνουμε έκκληση σε όλους του κατόικους της περιοχής και φιλάθλους να…
.

μείνουν μακριά από αυτές τις ομάδες «χουλιγκάνων» και μακριά από το γήπεδο όπου δειξάγεται ο αγώνας. Η μέρα αναμένεται δύσκολη για τους Λαμιώτες και της δυνάμεις της Ελληνικάς Αστυνομίας.
Ο δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς δήλωσε πως η κατάσταση τώρα είναι ήρεμη, με την αστυνομία να έχει απομονώσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην άκρη της πόλης και της ΑΕΚ στα γραφεία τους και αναμένεται ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με οχτώ διμοιρίες, την οποία είχε ζητήσει η Α.Δ. της πόλης αλλά δεν δόθηκε.

Η διαμάχη των οπαδών έχει πάρει διαστάσεις πολέμου το γήπεδο της πόλης καταστράφηκε στο εσωτερικό του. Εκατοντάδες τραυματίες από τις βιαιοπραγίες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων με φωτοβολίδες, καπνογόνα και καθίσματα.
Δεν πρόκειται πλέον να διεξαχθεί κανένας αγώνα έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση.

http://kontari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *