Ολοκληρώνονται οι εργασίες του Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Ολοκληρώνονται σήμερα στον ‘Άγιο Νικόλαο Λασιθίου οι εργασίες της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό Κόσμο που πραγματοποιούνται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.
Στο περιθώριο των εργασιών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο κ. Παπανδρέου είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο του Προοδευτικού Σοσιαλιστικού Κόμματος του Λιβάνου Ουαλίντ Τζουμπλάτ καθώς και με….
εκπροσώπους του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης .

Εξ’ άλλου ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, όπως γράφει η εφημερίδα Αγγελιοφόρος, είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θανάση Καρούντζο με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δημάρχους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το νησί.

Σημειώνεται ότι έγιναν ένδεκα προσαγωγές και δύο άτομα συνελήφθησαν από την ένταση και τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το βράδυ στο δρόμο που οδηγεί προς το ξενοδοχείο από άτομα που “πολιορκούσαν” την περιοχή διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική με την ευκαιρία της παρουσίας του πρωθυπουργού στο Λασίθι, στο πλαίσιο του διήμερου Συνέδριου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Οι συγκεντρωμένοι που βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν την είσοδο στο ξενοδοχείο σε βουλευτές δημάρχους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και να γίνουν προσαγωγές και συλλήψεις.

http://briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *