Το νταβατζιλίκι του «κυρίου» Κούγια

VIDEO

Είναι απίστευτα αυτά που συνένησαν σήμερα στην Πάτρα ! ! ! 

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έγινε δέκτης αποδοκιμασιών ύστερα από την εντός έδρα ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο, που έριξε την Παναχαϊκή στην 6η θέση της Football Ligue 2. Ο συγκεκριμένος «κύριος» λοιπόν και τι δεν έκανε: έφτυσε δημοσιογράφους, έφερε μπράβους να δείρουν τους φιλάθλους, πήγε σε καφετέρια φιλάθλο της ……
ομάδας με φουσκωτούς και τα έκανε γυαλία καρφιά. Μέσα σε όλα και ο προπονητής ο κύριος Ηλίας Φυντάνης, που σαν άλλος αστυνομικός διευθυντής ελευθερώνει τους τραμπούκους του Κούγια που μέχρι πριν λίγο είχαν συλλάβει κάποιοι αστυνομικοί. Και η αστυνομία; Ως άλλοι οιωνοσκόποι παρατηρούσαν τα γεγονότα και έριχναν δακρυγόνα όπου ήθελαν: σε οπαδούς και παιδιά, νέους και γέρους. Κρίμα βρε Κούγια. Για κάποια στιγμή σε πιστέψαμε. Πιστέψανε στα όνειρα για Ευρώπη και το καινούργιο γήπεδο. Αλλά έπρεπε να δούμε και την ιστορία: στην ουσία κατέστρεψε την Ηλιούπολη και τη Λαμία. Μην ξεχνάμε και τον ΠΑΣ Γιάννενα: τον άφησε να ονειρεύεται και αυτός σαν και εμάς ότι θα βγει στην Ευρώπη. Και τώρα; Να μας απειλείς πως θα σε δούμε όπως θέλουμε να σε δούμε; Όχι ΄«κύριε». Στην Πάτρα δεν περνάνε αυτά. Η Παναχαϊκή είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να της κάνεις τέτοιο κακό. Και εσύ είσαι τόσο λίγος μπροστά της. Αν δε θες να αμαβρωθεί κι άλλο το ήδη αμαβρωμένο όνομά σας, καλύτερα να φύγετε. Καλύτερα η Παναχαϊκή στο Δ’ Τοπικό Αχαΐας, παρά να την βλέπουμε να ξεφτιλίζεται στα χέρια σας. Ακολουθούν τρία βίντεο που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του PatraTV το βράδυ της Τετάρτης και καταδεικνύουν το ήθος του «ανδρός»

(περισσότερα εισαγωγικά δεν έχω). Σας ευχαριστώ.

g a

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Νεα βιντεο ντροπής! Από τα χτυπηματα των μπράβων του Κουγια!

    Τραυματισαν σοβαρα τον προεδρο του συνδεσμου Αχαιοι και εσπασαν την καφετερια

    του! Δεν την γλιτωσαν ουτε 3 ασχετα ατομα που περιμεναν στην σταση εξω από την

    καφετερια!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
    http://www.youtube.com/watch?v=L2NyUJLCHBs

    Οι μπράβοι του Κούγια χτυπάνε οπαδους της Παναχαικής! μπροστα στην αστυνομία!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
    http://www.youtube.com/watch?v=5IUblN1RnRY

    Ο Κουγιας εφτυσε στα μουτρα τον δημοσιογραφο της εφημεριδας <> και

    διεταξε τους μπραβους του να τον βγαλουν εξω με τις κλωτσιες από την συνεντευξη

    τυπου!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
    http://www.youtube.com/watch?v=nJ7OSON_dJ4

    ———————————————-

    ΠΑΤΡΑ: Ψάχνουν τον Κούγια να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο!

    Mήνυση στον Αλέξη Κούγια για όσα συνέβησαν xθές έξω από το γήπεδο κατέθεσε ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος κ. Πετσίνης και μάλιστα για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν χθές το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ετσι αστυνομικοί αναζητούν τον κ. Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα «κεντρικά» για την σύλληψη του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής. Ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα (στα Δικαστήρια) και μάλιστα νωρίς το πρωί μιλούσε και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας (Alpha News και Max Fm).

    Reply
  2. Ανώνυμος

    pousth tha se gamisoume den tha fugeis zwntanos apo dw kariola sta arxidia m gia tou mpravous sou ela enas me enan aluth na sou gamisw to mouni ths manas pou se genane

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ 10 ΜΠΡΑΒΟΥΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΑΔΕΦΕΣ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    Reply
  4. ανώνυμος

    Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ… ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ 45 ΟΜΑΔΕΣ (ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ). ΟΟΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΧΡΗΜΑ! ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *