ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΡΙΚΗ : Πα-ΤΕΡΑΣ στη Πάτρα έβαζε το γιο του να…..

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η καταγγελία που έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα, αν μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και…

αρκετό καιρό κακοποιούσε σ$ξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων.

Λίγες ημέρες αργότερα έγινε επώνυμη καταγγελία από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει.

Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος”.

Πηγή: http://www.to-mati.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *