Ο Εθνικιστής δεν πρέπει να αμφιβάλλει


hellraiser

“Ο Εθνικιστής δεν πρέπει να αμφιβάλλει για την επιτυχία μέχρι την ύστατη στιγμή, καθώς η επίδραση των δυναμικών επαναστατικών αρχών, (η οποία γενικά δεν εκδηλώνεται τόσο συχνά όσο νομίζει κανείς), μπορεί να επανεμφανιστεί απρόσμενη στις ατυχέστερες περιστάσεις, ακόμη κι όταν κανείς πιστεύει πως η επίδρασή αυτών των αρχών είναι ήδη χαμένη. Μόνο τα ισχυρά συναισθήματα διεγείρουν τις μεγάλες δυνάμεις ενός αγωνιστή όπως είνα…..

ι η φιλοδοξία, το μίσος για τον εχθρό ή ακόμη κι’ η υπερηφάνεια μιας ένδοξης ήττας. Τα «γαλανόλευκα ράκη», που αδιαφορούν για την εθνική μας μνήμη και την Ιστορία, που είναι πειθαρχημένοι δούλοι της πλουτοκρατίας και του αντεθνικού καπιταλισμού δεν μπορούν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την Εθνική Επαναστατική Ιδέα, όντας ανίκανοι γιά θυσίες, δειλοί μπροστά στον μεγαλοδύναμο εχθρό και θλιβερά ασήμαντοι για το μεγαλείο μιάς μεγαλειώδους επικής ήττας.

Ίσως στις ημέρες μας να ζούμε μεγάλα χρόνια γιατί μεγάλα χρόνια δεν είναι μόνον τα χρόνια της δόξας της Νίκης, αλλά και τα χρόνια της δόξας της Πτώσης της Β΄ Αυτοκρατορίας. Ίσως ζούμε κάπου στο αντίστοιχο του 1450, καθώς η εδαφική συρρίκνωση, η ξενοδουλεία, η οικονομική εξάρτηση, οι ριψάσπιδες αντιρρησίες συνείδησης, οι εξωμότες και οι προδότες πληθαίνουν.

Εμείς οι Ελληνες Εθνικιστες σε πλήρη αντίθεση με τα «προσκυνημένα γαλανόλευκα ράκη» και τους «λαϊτ πατριώτες» υψώνουμε υπερήφανα τα Λάβαρά μας, πιστεύοντας πως αν κάποια τελευταία ελπίδα μένει, αυτή είναι Ο ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ, Αγώνας για να μην πέσει τουλάχιστον η σύγχρονη Πόλις αμαχητί! Σε κάθε περίπτωση ο Αγώνας αυτός ο απροσκύνητος θα γίνει η σπορά ενός Μύθου για τις γενιές που έρχονται, για την Ελλάδα των Ονείρων μας. Κρατήστε στην καρδιά σας τέτοια συναισθήματα. Να είστε τολμηροί και πανούργοι στα σχέδιά σας, σταθεροί και επίμονοι στην εφαρμογή τους, αποφασισμένοι να ζήσετε με την ίδια έξαρση τον τελικό θρίαμβο ή την κοσμογονική ένδοξη ήττα και το πεπρωμένο θα στέψει την πορεία σας στις καρδιές των μακρινών απογόνων σας.
Η σημαντικότερη και αποφασιστικότερη πράξη κρίσης, που εκτελεί ένας πολιτικός στρατιώτης, συνίσταται στην ακριβή εκτίμηση του είδους του πολιτικού πολέμου που αναλαμβάνει, ώστε να μην τον εκλάβει σαν κάτι που δεν είναι, αλλά και να μην θέλει να τον μετατρέψει σε ότι του απαγορεύεται από την φύση των περιστάσεων. Αυτή η θεμέλια παραδοχή αποτελεί το πρώτο και το ευρύτερο απ’ όλα τα στρατηγικά ζητήματα.”

Ιδεολογικα κειμενα “Προς το μελλον”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. hellraiser

    Φιλη 4:23,αλλα και οι υπολοιποι συναγωνιστες,γιατι συναγωνιστες ειμαστε ολοι στον πολεμο για την δοξα και το μεγαλειο της Ελλαδας,τα συγχαρητηρια ανηκουν σε σας,σε σας που αντιστεκεστε στις "σειρηνες" του εθνοκτονου διεθνησμου,σε σας που ορθωνετε το αναστημα σας εναντια στους κομμουνιστες πεμπτοφαλαγγιτες του δοσιλογισμου και της υποταγης,σε ολους εσας τους υπεροχους Ελληνες που θα πολεμησετε,που θα νικησετε και που θα κτισετε την νεα,αναγεννημενη Ελλαδα του μελλοντος.
    Οταν ειναι οι Ελληνες ενωμενοι δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα,το αποδειξανε πριν απο εμας χιλιαδες χρονια τωρα οι προγονοι μας,θα φανουμε τωρα εμεις ανταξιοι τους;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    12:25 μ.μ.
    Αντε και γαμησου γερμαναρα που θα μας πεις και ραους, χιτλερικο αρχιδι.

    Ολοι εσεις ειστε μικροτσοτσουνοι και κρυφοαδερφες, πουλημενα τομαρια.

    Σας εμεινε συνηθειο απο τοτε που οι πατριωτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ σας εκαναν τον κωλο φιλιστρινι παλιομουνοπανα.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΧΙΤΕΛ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΕΛΡ.
    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ;
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΔΩΡΕΑΝ, ΒΡΩΝΟΠΟΥΣΤΑ.

    αιμα, μουνι, και το πουλι!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αγαπητέ 3΄56, όταν ο Έλληνας δεν θα συγκρίνεται με την κότα τότε θα λέμε "ΓΊΝΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ…." Δυστυχώς η τουρκιά ακόμα καταδιώκει τις συνειδήσεις μας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Γιατί κάποιος που δηλώνει πατριώτης αυτόματα βαφτίζεται και φασιστόμουρο; Σκεφτήτε το λίγο εσείς που αποκαλείστε αριστεροί. Από που και ως που η φιλοπατρία έγινε ίσια και όμοια με μία 'πολιτική ιδεολογία'. Αυτή η αυτόματη υπόθεση που κάνετε στο μυαλό σας είναι εμφυτευμένη και μη φυσιολογική. Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν την Πατρίδα υπέρ άνω όλων, μήπως ήταν και φασίστες; Για ποιον δουλεύουν τελικά οι 'αριστερές ιδέες' που τόσο πιστά και με το χέρι στην καρδιά, ενστερνίζεστε; Γιατί έχουν τελικά τόσες ομοιότητες με την ίδια την παγκοσμοιοποίηση την οποία υποτίθεται ότι μάχονται; Εντέλει γιατί να πρέπει να χωριστούμε σε αριστερούς και δεξιούς όταν η Πατρίδα ανήκει σε όλους μας;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    12.15 Ουστ εσυ ρε παλιοτομαρο! εσεις δολοφονειτε τον ελληνικο λαο χωρις να σας πειραζει,και καιτε την αθηνα για χαρι γουστου.Ανωμαλο που εχεις το θρασος και μιλας. ΑΛΗΤΗ! που σε πειραξε ο xel.Δεν τον γνωριζω τον hel αλλα τον συγχαιρω γιατι ειναι πατριωτης.Ειναι αδιανοητο και περα απο καθε λογικη να μιλανε αυτοι που καταστρεφουν τη χωρα, ο πληρωμενος στρατος του καθε ξεφτιλισμενου συριζα.ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ.Περασε ο καιρος που μας τη φερνατε και εμεις τα πιστευαμε.ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟς ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    OΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    1:13 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ;
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    12:15 Ποιοι ειναι οι δολοφονοι του Ελληνικου Λαου ; Οι κομμουνιστες τα μαντροσκυλα του Σταλινισμου, οι αιωνιοι προδοτες της Ελλαδας.

    Reply
  9. hellraiser

    Εγω απλα φιλε Κωστα καταθετω την προσωπικη μου αποψη,τις ιδεες μου κι οτι αλλο ανακαλυπτω γυρω μου και το θεωρω χρησιμο για δημοσιεση προς ενημερωση των συμπατριωτων μου.
    Το τι θα πουν και θα γραψουν καποιοι γραφικοι,λασπολογοι,εμμισθοι υπαλληλοι των συναγωγων,των ξενων μυστικων υπηρεσιων,των δοσιλογων κομματων κι εγω δεν ξερω ποιων αλλων ακομα που ενοχλουνται με τα αρθρα μου,πολυ λιγο,εως καθολου με ενδιαφερει.
    Εγω απευθηνομαι μονο σε οσους αγαπουν την Ελλαδα, πανω ακομα κι απο την ιδια τους την ζωη,γιατι διπλα μ'αυτους θα πολεμησω αυριο στην ιδια γραμμη στον αγωνα για την ελευθερια και την αναγεννηση της πατριδας μας και ολοι μαζι θα κτισουμε την Ελλαδα του μελλοντος.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    hellraiser
    ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ ΚΩΣΤΑΣ Ε,

    Reply
  11. hellraiser

    @12:15,σταλινογενιτσαρε ανωνυμακο,ξερεις που τον εχω γραμμενο τον Θεοδωρακη κι εσενα και ολα τα ανθελληνικα αποβρασματα;
    Και εν αντιθεση με σενα πουλημενο τομαρι,εγω ειμαι περηφανος για τις ιδεες μου,εσυ ντρεπεσαι και το μονο που κανεις ειναι να μετρας τ'αργυρια της προδοσιας σου.
    Raus τωρα.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Hellraiser. Φασίστα .Πότε επιτέλους θα βάλεις μυαλό κολοβακτηρίδιο του πολιτικού συστήματος? Δεν σε φτάνει το κάζο που έπαθες με την προβοκατόρικη ανάρτηση σου που αναφερόταν στον Θεοδωράκη και έγραφες ότι εξυμνούσε τον μεταξά ενώ κάνοντας ζουμ στην φωτώ που είχες αναρτήσει έβγαινε το όνομα θεωδωρακακης και αναγκάστηκες να την κατεβάσεις? Τώρα βγαίνεις και το παίζεις πατριώτης ουστ από εδώ , λίγη ντροπή δεν έχεις? Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα σκουπίδι που εξυμνεί τους δολοφόνους του ελληνικού λαού….

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΗ ΚΩΛΟΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ@@@@@ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΝΤΕ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΠΑΚΑΠ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ.
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΧΛΑΠΑΤΣΤΕΣ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *