Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

…γράφει ο diaskronos

Είναι πραγματικά φαινόμενο φασιστικού κράτος του Ισραήλ… Είναι το πιο αδυσώπητο σύγχρονο απάνθρωπο καθεστώς της Γης. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κανένα άλλο σε τούτο τον Πλανήτη!!! Κι όμως παριστάνουμε ότι έχουμε ΟΗΕ!!! Πολιτισμό!!!Δημοκρατίες!!!
Έχει καταπατήσει το…..
σύνολο των Παλαιστινιακών εδαφών τα τελευταία 50 χρόνια…
Έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πολλές φορές ..Τις σφαγές του Αριελ Σαρών στα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα, στους βομβαρδισμούς και την Πολιορκία της Βυρηττού και την εξορία 10000 Παλαιστινίων, τους βομβαρδισμούς στη Ραμάλα, τ ις κατεδαφίσεις με μπουλντόζες σπιτιών και Σχολείων επειδή δήθεν εκεί κατοικούσαν τρομοκράτες, τις ανατινάξεις σπιτιών μαζί με τους ενοίκους, τους μαζικούς βομβαρδισμούς των άμαχων παλαιστινίων της Γάζας επειδή δεν τους άρεσε η Χαμάς και μάλιστα με βόμβες διασποράς…

Έχει εφαρμόσει συστηματική και μεθοδευμένη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού… με φρικιαστικές δολοφονίες, βασανιστήρια, φυλακίσεις εκτελέσεις.

Εφαρμόζει δεκαετίες συγκεκριμένη τακτική εκδίωξης των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους…με κλειστά σύνορα, το τείχος του πραγματικού αίσχους, με απαγορεύσεις κάθε είδους για τους Παλαιστίνιους…

Πριμοδοτεί, μεταφέρει, καθοδηγεί εποίκους εβραίους και τους ωθεί να εποικίσουν Παλαιστινιακά εδάφη κομμάτι –κομμάτι…ώστε να δημιουργούν διαρκώς ένα μεταβαλλόμενο προς όφελός τους τετελεσμένο κατοχής…

Έκτισε τα τελευταία χρόνια το τσιμεντένιο 6 μέτρων τείχος του αίσχους με την ανοχή όλων αυτών (Ευρωπαίων-Αμερικάνων και Ελλήνων δυστυχώς) που κάποτε έχυναν ποτάμια δάκρυα για το τείχος-φράχτη του Βερολίνου!

Εκτέλεσε σε Διεθνή ύδατα τους ακτιβιστές για τη Γάζα…

Εξασφάλισε για λογαριασμό του τις Πυρηνικές βόμβες (όπως ομολόγησε ο δικός τους πυρηνικός επιστήμονας που συμμετείχε στην κατασκευή τους και στη συνέχεια φυλακίστηκε από τους ίδιους) και έκτοτε απειλεί τους πάντες στην περιοχή μη υπολογίζοντας τίποτε, πάντα με την φανερή ανοχή αλλά και την κρυφή συγκατάβαση των Αμερικανών… Δεν δέχεται κανένα έλεγχο για τα πυρηνικά του!!!

Αυτά είναι λίγα από τα χιλιάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει ως κράτος…

Έπρεπε να έχει αφοπλιστεί από την Παγκόσμια κοινότητα…

Έπρεπε να έχουν δικαστεί οι Σαρόν, Μετανιάχου και όλη τους η ηγεσία για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

Το Ισραήλ ήταν και είναι το αυγό του φιδιού για όλο τον πλανήτη και όχι μόνο για την Μέση Ανατολή. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο… και άλλοι λαοί υπέφεραν από το Χίτλερ αλλά δεν κάνουν τα ίδια και χειρότερα όπως το Ισραήλ!! Και επιτέλους αυτή η καραμέλα ότι τάχα αυτοί πάθανε….και νερό χωράει και έγινε πριν 70 χρόνια… Έλεος δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ένα χειρότερο φασιστικό κράτος δεκαετίες να εγκληματεί.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ…ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ … ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

http://galaxiako.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    Επαθα πλακα μια φορα, ειχα μπει στο παλτακ και ακουγα τραγουδια κ.τ.λ.. Ετσι για πλακα μπηκα σε ενα δωματιο παλαιστινιων, πηρα το μικροφωνο τους ειπα οτι ειμαι ελληνας και αρχισαν να μου μιλουν ολοι σε σπαστα ελληνικα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    10.13 bulls eye μςγαλε , και γιατι οχι φανερη εδρα οταν λιωσουν ολους τους παλαιστίνιους?

    Reply
  3. Theplanet Telecoms - Wireless Telecommunications

    Δεν έχουν υποβάλει αίτηση για να μπούνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση αδερφέ γιατί δεν τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν σε μια ένωση στην οποία έχουν υποβάλλει όλα τα Έθνοι-Κράτοι για να τα έχουν υπόδουλα… τους ενδιαφέρει να είναι ελεύθεροι και να υποδουλώνουν τους πάντες….Έτσι προχωρούν ταχέως και προς την Ατλαντική Συμμαχία και την Ασιατική Συμμαχία… για την παγκόσμια κυβέρνηση με κρυφή Έδρα το Ισραήλ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ (Κ ΧΡΗΜΑ!); ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ;;; ΜΗΠΩΣ….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σε καθε καλοπροαιρετο ΕΒΡΑΙΟ απο καιρο ηθελα να θεσω ενα ερωτημα…ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟς ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ(π.χ.στις αθλητικες διοργανωσεις ,στους διαγωνισμους γιουροβιζιον κλπ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟς ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ??

    Reply
  6. diaskronos

    @ 7:33 Τώρα φοβηθήκαμε! Δεν ήξερα οτι το Δαφνί έχει Ιντερνετ…εκτός και οι πρακτορίσκοι βγήκαν και κελαιδάνε οπότε αισιχτιρ!στα Τούρκικα γιατί τα Ελληνικά δεν ειναι για τα μούτρα σου.
    galaxiako

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Eιμαι αντισυμιτης και πολυ γουσταρω να συμμετεχω σε ενα αληθινο ολοκαυτομα!Γιατι αυτο που μας πλασαρετε ειναι απλα ενα ψεμα!

    Reply
  8. diaskronos

    για τον 4:45 !!! Εμεις ειμαστε Ελληνες και μόνο! ουτε μουσουλμάνοι ουτε Εβραίοι!
    όσο για σένα οτι κι αν εισαι… Εβραίος,ναζί,συμίτης του κερατά,θρησκόληπτος της Μοσαντ…δείχνεις να απολαμβάνεις τα εγκλήματα του Ισραήλ….το κακό ειναι οτι εχετε τρυπώσει ανάμεσά μας…σε υπηρεσίες και δουλεύετε για πάρτι σας.
    δεν μας δουλεύετε όμως όλους
    galaxiako

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ
    ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,
    ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Συμφωνώ απόλυτα με τον αρθρογράφο, θέλω μόνο να διευκρινήσω ότι όλοι οι Εβραίοι δεν είναι το ίδιο. Πολλοί διαφωνούν με όσα γίνονται, διαδηλώνουν εναντίον της βίας αλλά είναι όμηροι της πλειοψηφίας, των πολιτικών επιλογών της ηγεσίας τους. Αναρωτιέμαι ωστόσο τι κάνουν τόσα αραβικά κράτη γύρω από το Ισραήλ για να υποστηρίξουν τους ομογενείς τους…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τον αρθρογράφο και να συμπληρώσω ότι, το ισραήλ έχει την δεύτερη παγκόσμια θέση ως εγκληματίας, την πρώτη την κατέχη με μεγάλη διαφορά ο γείτονας μας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    4.45 ο θεος μου ειναι ποιο μεγαλος και ποιο δυνατος απο τον θεο σου!! πιουουου πιουουοου λειζερρρ ειμαστε ο αγαπημενος του λαος (σαν να λεμε το αγαπημενο ζευγαρι παντοφλες) και ξανα μανα πιου πιου λειζερρρ, χειροβομβιδαααα καμπουουουμ……..

    Reply
  13. Ανώνυμος

    4:45 εδω ειμαι παλι! αντε ρε μεγαλε ανοιξε μας τα ματια, δωσε μας ενα στοιχειο να ψαξουμε την αληθεια που δεν γνωριζουμε, αντε ντε πες μας εστω την δηκη σου αληθεια, πες μας κατι, περιμενω……

    Reply
  14. Ανώνυμος

    4.45 δυστυχως για εσενα και την φαρα σου εμεις απαντουμε και χωρις σεμιναρια εσυ μπορεις;;;; παρτε τους ομοιους απο την Ελλαδα και σηκω φυγε…αρκετα και ναι οσο υπαρχουν Ελληνες θα ειναι ορκισμενοι εχθροι σας οπως λετε και στο ταλμουδ αντε να βρεις τροπους πως να ανακαλυψεις εαν μια γυναικα εχει περιοδο αισχρε εεε αισχραι και ναι εσυ που εισαι εβραιομασωνος και δεν αναγνωριζεις την γενοκτονια Ελληνων και Ελληνων Ποντιων δεν εισαι ρατσιστης και σκατοφασιστας;;;; ναι διαφερω απο εσενα μοιραζω φως και φιλοτιμο εσυ τι προσφερεις;; καταπτυστοι που θα μας πει και αντισιμητες….υβρι Διος (υβιδιο) εμεις ειμαστε γηινοι…(ινες γαιας..)

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ 4:45 μ.μ.
    ΡΕ ΜΑΣΟΝΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,Η ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ;
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ-ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΟΣ!
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ!!!!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    εγω δεν θελω να τα ανοιξω τα ματια μου. ασε με γιατι αν δεν ανοιξεις τα ματια μου θα με κανεις τρυπα στο κεφαλι. ετσι εμαθες εσυ. την δικη σου αληθεια ετσι την επιβαλεις!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Μάλλον αυτός που θα έπρεπε να ξυπνήσει είσαι εσύ! Είσαι θύμα της αραβομουσουλμανικής προπαγάνδας που επαναλαμβάνεις σαν παπαγάλος.
    Είσαι τόσο αντισημίτης και φανατισμένος που είναι εντελώς χωρίς έννοια έστω και να προσπαθήσει να συζητήσει κανείς μαζί σου. Δες από το Youtube τι λένε και οι Εβραίοι και σταμάτα να νομίζεις πως μόνο οι αραβομουσουλμάνοι έχουν δίκαιο. Γιατί η θρησκεία τους και ο Θεός τους επιτρέπει το ψέμα. Και σε αυτό είναι μάστορες. Ο Θεός να σου ανοίξει κάποτε το μάτια.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Ο χαρτης ειναι απολυτος σαν γαγραινα σε ενα κορμι αν ειχε και το μαυρο χρωμα αντι για το ασπρο θα του πηγαινε γαντι!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *