Κάνουμε ποδήλατο για να βγούμε στην παραλία!

Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει και όλες οι προσπάθειες εστιάζουν σε ένα στόχο: να χτίσουμε κορμί και να βγούμε στην παραλία!

Και ποιος καλύτερος τρόπος να γυμναστούμε ευχάριστα και οικονομικά στο πάρκο, στην πόλη, στο βουνό από το να ξεκινήσουμε ποδηλασία! Το ποδήλατο μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας σύμμαχος στο αδυνάτισμα, στη σύσφιξη και στη βελτίωση της εμφάνισής μας.

Είναι γνωστό πως το ποδήλατο γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές μέσο μεταφοράς αλλά και αναψυχής. Άνθρωποι κάθε ηλικίας αντικαθιστούν το αυτοκίνητο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και προτιμούν το ποδήλατο για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, για να πηγαίνουν στη δουλειά ή ακόμα και για μακρινές εκδρομές. Άλλωστε οι ποδηλατόδρομοι που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται σε πολλές πόλεις ενθαρρύνουν το κοινό να κάνει όλο και πιο πολύ πετάλι!

Σχετικά με το ποιο ποδήλατο μας ταιριάζει, υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά μοντέλα και αξεσουάρ (πολύχρωμα κράνη, σέλες, φώτα κλπ) να επιλέξουμε, ανάλογα με τις ανάγκες μας ή με τις διαδρομές που θέλουμε να κάνουμε (μέσα στην πόλη ή στην ύπαιθρο). Η αυξημένη ζήτηση κάνει πλέον εύκολο το να βρούμε οικονομικά και καλά ποδήλατα σε αρκετά καταστήματα, όπως για παράδειγμα τα Praktiker. Επίσης, σε πολλά σημεία της Αθήνας και πόλεων της περιφέρειας μπορεί κανείς να βρει και κοινόχρηστα ποδήλατα για τις μετακινήσεις του, σε ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς και με πολύ μικρό αντίτιμο.

Επειδή λοιπόν πέρα από το να ικανοποιήσουμε την προσωπική μας ματαιοδοξία και να κάνουμε καλή εντύπωση στην παραλία, το μεγαλύτερο όφελος που μας προσφέρει η άσκηση είναι η καλή φυσική κατάσταση, άρα η υγεία μας, τέρμα οι δικαιολογίες! Ξεκινάμε από σήμερα κιόλας καθημερινή άσκηση και βλέπουμε άμεσα τα oφέλη στη ζωή μας!

Chrissa Kanellidou

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *