Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία.

Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων αλλά ούτε κανενός άλλου λαού. Είναι η αληθινή Θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γής. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων και…
άρχισε να απομακρύνεται από τα εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη Γή.
Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για τη Τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.
Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες Αλήθειες. Στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες Αυτοκράτορες (ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ) και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίου την διάδοσή του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών.
Επομένως όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του “Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν” τα εξής:
“Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.
Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμα μεταξύ των Εθνών. Από καταβολής κόσμου το Ελληνικόν Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος.”
Οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός. Πολλοί ανόητοι κατά καιρούς λένε πως οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους.
Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) που χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.
Χωρίς αμφιβολία ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός, η Ορθοδοξία είναι η Κιβωτός της Αλήθειας, και το Γένος των Ελλήνων επιφορτισμένο με το Ιερό χρέος να κρατά την δάδα της αληθινής Πίστης άσβεστη μέχρι τα έσχατα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Ελληνες προσήλθον λέγοντες: θέλομεν τόν Ιησούν ιδείν.
Ο δέ Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον καί βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. Ανώνυμος

    5:03 για πήγαινε λίγο στο κατά ματθαίον ευαγγέλιο και δες την γενεολογία του ιησου από ιωσηφ. Επίσης η Παναγία θυγατέρα του Ιωακείμ και της Άννας καταγόταν από τη γενιά του Δαυιδ άρα ήταν εβραία. Ο ιησους ήταν εβραίος. Ο ιησους δεν ήρθε να καταργήσει την παλαιά διαθήκη ούτε τους νόμους της, αλλά την δίδασκε στους ισραηλίτες. Η παλαιά διαθήκη είναι δημιούργημα των εβραίων. Είτε γενεολογικά το πάρεις είτε μέσω της διδασκαλίας του Χριστού προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο χριστιανισμός είναι εβραιογενης.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    tl;dr

    παπάρια μπλε.
    Αληθινή θρησκεία και χαζομάρες.
    Από τη στιγμή που είναι θρησκεία παύει να είναι αληθινή.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    2:51 κρύβεσαι στην ανωνυμία σου. Είσαι ………. θα'θελα και γω να σου γράψω ένα κατεβατό ρε αληταρά, κοπρίτη, αλλά δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Για τον 11:49 : Οι Εβραίοι δεν είναι χριστιανοί βρε άμαθε που βγαίνεις να εκφράσεις γνώμη παίζοντας το γνώστης στα παιδάκια όπως το ηλίθιο ο 2:51 που δεν είναι πάνω από 15 χρονών. Σας ενοχλεί πολύ ο χριστιανισμός είναι κρίμα ο Θεός είναι μπροστά μας στην καθημέρινότητά μας και δεν Τον βλέπουμε δεν Τον ερμηνεύουμε. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι Έλληνας, Χριστιανός και θα παλέψω γι' αυτό και για τα μικρά παιδιά μου.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ..ΓΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ-ΤΡΟΜΠΕΣ!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    γαμω την παναγια σας και γαμω τον χριστουλι σας τον ανυπαρκτο. γαμω και σας παλιο μαλακες σε οποιον γαμημενο πουστη θεο πιστευετε. στο διαολο τον εωσφορο να πατε και να μην ξαναγυρισετε πουτανοπαιδα. στο διολο να παει ο γαμημενος ο θεος που διμιουργησε τον εωσφορο για να εχει με κατι να ασχολιτε και αυτος ο πουστης. στο διαολο και η ευα και ο αδαμ. στο διαολο και ο δαβιδ. στο διαολο και ο νοε. στο διαολο και ολες οι θρησκειες μαζι. στο διαολο και ο ο.ε.α

    Reply
  6. Ανώνυμος

    1.44> Είσαι ανιστόρητος. Ο όρος Έλλην είχε διπλή σημασία, εθνοτική και θρησκευτική. Σήμαινε τον Έλληνα σε αντιδιαστολή με τον μη Έλληνα, πχτον Αιγύπτιο, αλλά σήμαινε και τον Ειδωλολάτρη, ανεξαρτήτως καταγωγής.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    9.26 Κοψε τις βλακειες με τον ορο ελληνας τοτε δεν εννοουσαν ολους τους ειδολωλατρες, τους αιγυπτιους τους ελεγαν αιγυπτιους και οχι ελληνες για παραδειγμα. ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. Σταματα λοιπον να καπιλευεσε τους Ελληνες.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΑΘΕ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ: 12:40 11:25 10:23 9:26
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ????????
    ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ???????

    Reply
  9. Ανώνυμος

    TO 888 EXEI 6 KOLOTRYPIDES
    TO 888 EXEI 2X3= 6 ZEYGI KOLOTRIPIDES
    8+8+8=24 4+2= 6

    OLO MAZI 666

    TYXAIO DEN NOMIZO

    EYXARISTO POLI

    KALIMERA SAS

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    1) Ο χριστιανισμός είναι εβραιογενής. Ο Ιησους έχει καταγωγή από τη γενιά του Νώε. Άρα είναι εβραίος. 2) Κατά Ιωάννη κεφ ιβ 20-23. Κατά την εορτή του πάσχα στα ιεροσόλυμα βρέθηκαν εκεί Έλληνες και ζήτησαν από τον Φίλιππο να δουν τον ιησου και να μιλήσουν μαζί του. Ο φίλιππος το λέει στον Ανδρέα και αυτοί στον ιησου. Ο ιησους απαντά: ήλθε η ώρα να δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου. Και συνεχίζει το λόγο του στη συνέχεια. Τους Έλληνες όμως όχι απλώς δεν μίλησε μαζί τους αλλά ούτε καν δέχτηκε να τους δει. Πηγαίνετε στο συγκεκριμένο κεφάλαιο διαβάστε και θα δείτε. Γιατί όμως δεν μίλησε μαζί τους? Τους μισουσε επειδή ήταν ειδολολάτρες η μήπως φοβήθηκε γιατί ήταν Έλληνες, μυαλόμενοι άνθρωποι και όχι ζώα εβραίοι που πίστευαν το κάθε τι με το παραμικρό? Η μήπως ο ιησους δεν ήξερε να μιλάει καν ελληνικά? Σαν υιός του θεού θα έπρεπε. 3) Οι Έλληνες έγιναν χριστιανοί επί Μ. Κωνσταντίνου και του υιού του. Όποιος δεν ήταν χριστιανός απλώς τον έσφαζαν. Οι Έλληνες δεν άφηναν με τίποτε τους θεούς τους, αναγκάστηκαν να το κάνουν. Και φυσικά όπως τον αποστολο παύλο ή σαούλ που σκοτώνε κόσμο για την πλάκα του και ο ιησους τον έκανε άγιο έτσι και τον άλλο μεγάλο σφαγέα τον Κωνσταντίνο έπρεπε να τον κάνουν άγιο. Έλεος! 4) Η ποιο γνωστή γλώσσα τότε ήταν τα ελληνικά γι αυτό και όλα τα βιβλία γράφτηκαν σε αυτή. Αν ήταν τα αγγλικά όπως είναι σήμερα θα γράφονταν στα αγγλικά. 5) Η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι η τελειώτερη γλώσσα πάνω στη γη. Αυτοί που ευθύνονται για τη δημιουργία των Ελλήνων με το ιχωρ στο αίμα μας αυτοί μας έδωσαν και τη γλώσσα τους. 6) Ένα μεγάλο ψέμα της παλαιάς διαθήκης που είναι φως φανάρι και για τον πιο μικρόμυαλο είναι ότι ότι εφόσον μετά τον κατακλυσμό είμαστε όλοι απογόνοι του νώε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν λευκοί μαύροι κίτρινοι κ.τ.λ.? Ούτε ο ιησους αρνήθηκε την καταγωγή μας από τον νώε. Απλώς διδάσκε αυτά που έλεγε η π.διαθήκη τίποτε περισσότερο. 7) Αν υπάρχει ένας και μόνο αληθινός θεός να είστε σίγουροι ότι δεν έχει έρθει ακόμη και ο χριστός είναι ένας ακόμη ψευδοπροφήτης. 8) Είμαστε έλληνες και από την εποχή που φυγαμε από το 12θεο μας έχουν διαλύσει. Μέχρι και τους αναρίθμητους περσες είχαμε κερδίσει. Με τον χριστιανισμό αυτό που κερδίσαμε είναι η υποδούλωσή μας από τους ρωμαίους μετά από τους τούρκους τώρα από τη νέα τάξη πραγμάτων και γενικά τη διάλυσή μας σαν έθνος. 9) Ας ξυπνήσουμε όλοι οι Έλληνες πριν είναι αργά. Αυτοί που μας κυβερνούν είναι χριστιανοί εβραίοι σιωνίστες ροδόσταυροι και πολλά αλλά μυστικά τάγματα. Οι πολιτικοί είναι πιόνια και τηρούν τις εντολές τους κατά γράμμα. 10) Ξυπνήστε Έλληνες!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ.
    ΑΡΠΑΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΞΟΘΡΗΣΚΟΛΟΓΕΙΕΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Καλά, γιατί επιμένετε κάποιοι να προκαλείτε τις ύβρεις τών ηλιθίων εώ μέσα κατά τού Θεού;;;;; Αφού το ξέρετε ότι σε λίγο πού θα ξυπνήσουν τα ρεμάλια εδώ μέσα, θα σας πάρουνε φαλάγγι και θα πέσει το βρυσίδι της αρκούδας!!! Γράψτε τα περί Χριστού σε ιστιολόγεια πού απευθύνονται σε Χριστιανούς!!! Εδώ μέσα δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, διότι το να πιστεύεις στόν θεό θέλει και λίγο μυαλό!! Εδώ μέσα πάρα πολλά κεφάλια είναι κενά περιεχομένου!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αλλο Χριστος αλλο Ιερατειο. Ο Χριστος ειναι το φως του κοσμου ολου και δεν κανει διακρισεις.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    παλι παπαρολογιες απο τεμπεληδες,ανιστορητους,φανατισμενους,τυφλωμενους,εβραιολαγνους
    -σιγα μην ασχολειται ο θεος σας με σας !

    Reply
  15. Jup

    "Τον εκχριστιανισμό των βαρβάρων"? Η βάρβαρη Ελλάδα του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Ηρόδοτου, του Ιπποκράτη, της Υπάτιας, του Αρίσταρχου, του Περικλής, του Αριστοφάνη, του Δάμωνα, του Φειδία, του Πυθαγόρα και των λοιπών βαρβάρων, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους "Χριστιανούς" που μέσα από ύβρεις, καταστροφές, κυνηγητό έφερε ένα άλλο επίπεδο στον τόπο τούτο… Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ολοκληρωτική προπαγάνδα που έχεις "φάει"…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    'Μ αρεσει ο Χριστος σας.
    Δε μ αρεσουν οι χριστιανοι σας.
    Οι χριστιανοι σας ειναι τοσο
    διαφορετικοι απο το Χριστο σας…'

    Γκαντι

    Reply
  17. Τσακ

    Καλημερα.
    Με τον ορο "Ελληνες" στην Κ.Διαθηκη αναφερονται οι ειδωλολατρες της εποχης εκεινης.Οπωσδηποτε μεσα σε αυτους μπορει να ηταν και καποιοι απο τον ελλαδικο χωρο, αλλα οχι αποκλειστικα απο αυτον.
    Αυτο βεβαια δεν αντικρουει το οτι οι "Ελληνες ειναι επιφορτισμενοι" κτλ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *