Υποθήκη για το μέλλον από Αλαβάνο

Η… παράσταση που έδωσε χθες το «Μέτωπο» του Αλέκου Αλαβάνου, με τη συμβολική κατάληψη του διαμερίσματος που έχει νοικιάσει στην Αθήνα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κάθε άλλο παρά σχεδιασμός της τελευταίας στιγμής ήταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες …..
του statesmen.gr, βλέποντας τον αγώνα του για ένα αξιοπρεπές ποσοστό στην Περιφέρεια Αττικής να λήγει άδοξα, ο Αλέκος Αλαβάνος αποφάσισε να προχωρήσει σε ακτιβιστικές δράσεις, με αμιγώς επικοινωνιακό αντίκρισμα, που έχουν διπλή στόχευση: Αφενός να αλλάξουν εν μέρει την άσχημη εικόνα που διαμορφώνεται για τον συνδυασμό του πρώην προέδρου του Συνασπισμού στην Περιφέρεια Αττικής, και αφετέρου να προετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη ημέρα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά, ότι ο Αλέκος Αλαβάνος αναμένει πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, και θέλει να είναι έτοιμος ακόμη και για πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Στις οποίες βέβαια, θα κατέβει με το δικό του κόμμα, που αναμένεται να ιδρυθεί το επόμενο διάστημα.
Ο Αλέκος Αλαβάνος πιστεύει ότι μετά τη διαφαινόμενη αποτυχία του εγχειρήματος του Φώτη Κουβέλη με τη «Δημοκρατική Αριστερά», υπάρχει χώρος για νέες κινήσεις, που ωστόσο θα χαρακτηρίζονται από τον απόλυτα αντιπολιτευτικό χαρακτήρα τους, και θα κληθούν να φιλοξενήσουν πολίτες οι οποίοι σήμερα δυσκολεύονται να εκφραστούν πολιτικά.

www.statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ..
    ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ..
    ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗΗΗΗΗΗ !!!!
    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΛΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ..ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *